mijalkocar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2010
- Poena
- 330
edge ne podrzava gif? inace nema bolji browser sto se zahtevnosti tice, pusta mi youtube 1080p, dok hrom nema teroije ni 720p, na dual coru sa intel integrusom.
Meni npr 60fps 1080p full hd na Chromu radi extra dok na Edge kao da radi skip frame... Uopste nije tecno, cak ni obican full hd ume da bude los za gledanje, 720p i ostale manje rezolucije sve ok.. Kapiram da edge nema tako dobru podrsku za html5 video kao Chrome, pa je mozda zbog toga.edge ne podrzava gif? inace nema bolji browser sto se zahtevnosti tice, pusta mi youtube 1080p, dok hrom nema teroije ni 720p, na dual coru sa intel integrusom.
edge ne podrzava gif? inace nema bolji browser sto se zahtevnosti tice, pusta mi youtube 1080p, dok hrom nema teroije ni 720p, na dual coru sa intel integrusom.
nema šta, svakom ispravkom je sve bolji i stabilniji.
Radi Win 10 odlično, samo stavi "stable channel" verziju i uživaj.Bas me ohrabrujete tim windowsom 10. Odlazem kupovinu laptopa, iz razloga sto jedino ima podrsku za win10 drajveri, da ima win7 drugacije je. Nije mi bas do igranja sa win10, vidim ovde stalno nesto updateuju, prckaju, problemi, ovo ono. Hocu da instaliram, da radi sve ok, i da se ne peglam oko windowsa, kao sto je i do sada bilo. Izgleda da nema toga ili... ?
Voli Fazla da se pravi vazan,navikli smo...
Dodje mi klinja danas (inace visi od mene) i kaze "matori,secas se da smo napravili imidz Win 7? Ajd molim te vrni ga nazad,ova 10-ka prsla skroz,ne mogu vise..."
Cepa Steam + par igara i net,10-ka totalno neupotrebljiva,vuce se ko les,HDD non stop drlja...
Pokrenem LoL i cekao punih 12 minuta da pokrene...HDD non stop drlja... rekoh da probam sa drajverima pa stavi fabricke-nista... skinuo pa pustio Win da odradi-isto... mozda SATA kabl zeza.zamenuo-isto...
Pregledao da li ima zlih bubica-sve cisto...HDD naravno ok...
Vrnuli Win 7 Ulti nazad,masina poletela a Win 7 bio vec godinu dana mator kada je napravljen imidz... tako da je klinja zavrsio sa Win 10... kontam da ga zapuco neki update,ne znam,ja ga ne koristim...
Napisah vec da nisam nadaren...^ Jel i u MS-u
Dodje mi neki matori juce (inace manji od mene) i kaze "Moze li neki drugi OS smorila me sedmica."
"Ne mogu vise, sporo sve, baguje...totalni haos". rekoh "imam pravi OS za vas" i sibnem upgrade na win 10.
Sve poletelo, kaze covek da je zavrsio sa win7 za sva vremena...i eto tako.
Zasto laze? poucna prica...inace volim poucne price.Napiši lepo, da DL laže.
Dodje mi neki matori juce (inace manji od mene) i kaze "Moze li neki drugi OS smorila me sedmica."
"Ne mogu vise, sporo sve, baguje...totalni haos". rekoh "imam pravi OS za vas" i sibnem upgrade na win 10.
Sve poletelo, kaze covek da je zavrsio sa win7 za sva vremena...i eto tako.
Potpuno si u pravu...slazem se.Kako te ne mrzi vise, da ljudima vredjas inteligenciju, sa ovakvim postovima na nivou reklame za deterdzent za pranje kojecega!??
Opet zamena teza, lepo sam napisao da mi smeta trabunjanje, neobjektivno i pristrasno.Ja se drzim teme a ne pojedinca, tebi on smeta, to je tvoj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari