Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Za mrežu ok, ali za zvuk mi je neophodan SB Z-series control panel, a poznato je da Creative zna da kasni po par godina sa drajverima. Takođe imam instalirane neke matore Intel Rapid Storage drajvere koji su u paketu sa ostalim MB drajverima a iskreno ne znam ni da li su potrebni više (ako se dobro sećam mislim da su bili vezani za ACHI mod zbog SSD-a svojevremeno). Ista situacija je i sa Marvel USB 3.0 drajverima. Tu su još drajveri i razni upravljački softveri za Logitech, Roccat, TrackIR i slične periferije, MFC HP štampač... Sve u svemu meni više vremena treba da poinstaliram sve drajvere nego da odradim sam reinstal sistema.

Zar nema tvoja ploca Realtek zvucnu?

Meni je krenuo sam od sebe da se loguje posle control userpasswords2, par puta je me je isto cimalo oko biranja naloga i onda samo od sebe proradilo, sta reci alfa sistem

Kako da iskljucim da me ne obavestava da mogu da rezervisem win 10?Stoji mi ona bela notifikacija dole u uglu kod sata.Neko je pre par dana rekao da se deinstalira KB3035583.Ja to odradim ali kad se restaruje komp ponovo se pojavi ova notifikacija.
Verovatno jos nesto treba da se odradi pa ako moze pomoc.

^ Ja sam isto to deinstalirao i vise mi se ne pojavljuje ta notifikacija.

Kako da iskljucim da me ne obavestava da mogu da rezervisem win 10?Stoji mi ona bela notifikacija dole u uglu kod sata.Neko je pre par dana rekao da se deinstalira KB3035583.Ja to odradim ali kad se restaruje komp ponovo se pojavi ova notifikacija.
Verovatno jos nesto treba da se odradi pa ako moze pomoc.

Morao bi kad to uninstall da iskljucis update.

Ali ne vidim razlog samo iskljuci notifikacije od toga i to je to. Mozes i da deinstaliras get windows 10 aplikaciju i to je to.

Meni jos uvek na legalnom windowsu 8.1 ne dolazi nikakvo obavestenje iako uredno instaliram sve update-ove.

Imam problem sa Windows Update-om na Win10 preview, build 10074, dobijam error 0x8007025D kada update stavim na fast, da bih dobijao brze nove build-ove, I ja dobijem 10130 build, ali kada krene ono preparing files to install, dodje do nekog procenta I pukne tu gresku... Kucao sam po netu, ali bez veceg uspeha ili konkretnog resenja, pa ako neko ima neki savet I ako moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan, jer me ovo bas izludjuje :mad:

Imam problem sa Windows Update-om na Win10 preview, build 10074, dobijam error 0x8007025D kada update stavim na fast, da bih dobijao brze nove build-ove, I ja dobijem 10130 build, ali kada krene ono preparing files to install, dodje do nekog procenta I pukne tu gresku... Kucao sam po netu, ali bez veceg uspeha ili konkretnog resenja, pa ako neko ima neki savet I ako moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan, jer me ovo bas izludjuje :mad:
Jesi li probao sa iso fajlom iz windowsa?

@Vuk40 Pokusao sam da skinem iso sa zvanicnog sajta, ali mi nudi samo 10074, a u Windowsu ne znam gde se nalaze iso fajlovi...

E, ipak sam nasao preview build 10130 pro verziju, izvini sto si se mucio, ipak 186 strana je puno :p Javljam sta sam uradio kada sve zavrsim :)

Da li neko probao da radi upgrade sa 8.1 na 10 mountovajuci iso file u virtuel drive ?

@Vuk40 Jok, nisam uspeo da instaliram, stigao je do nekog dela, I samo nije mogao da nastavi dalje I vratio je sve na prethodno stanje, I na desktopu mi je ovo izbacio...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    998.2 KB · Pregleda: 229
Nazad
Vrh Dno