Once you upgrade W10 w/ the free upgrade offer you will able to clean reinstall Windows 10 on same device any time
Ovo se odnosi na free upgrade sa ranijih verzija OS, a kako stoji situacija sa nama koji koristimo TP ali nismo se nigde registrovali kao insiders (valjda sam dobro razumeo da je trebala...)?
Pogledaj u wireless adapter ili vec kako si povezan idi properties idi na Internet Protocol Version 4 pa properties.Znam da je već negde pisano ali ne mogu da pronađem, nekoliko dana mi je normalno radio internet ali od danas se ne mogu povezati. Ustvari povezan sam na net ali piše "no internet". Ako može pomoć.
Pogledaj u wireless adapter ili vec kako si povezan idi properties idi na Internet Protocol Version 4 pa properties.
Da li je prebaceno ovako?
Pogledajte prilog 171626 Pogledajte prilog 171625
Jeste, inače pokušavam i wifi i ethernet, evo greške koju izbacuje. Pokušavam sa dve wifi kartice i jedan ethenet ali ništa.
Na to nece pristati niko, ni privatne ni drzavne firme i institucije a i privatni korisnici bi se bunili.Ali ono sto je sigurno to je vezivanje upgarda za HW ID racunara, cak moguce forsiranje koriscenja microsoft naloga sa kojim ce ista aktivacija biti vezana, realno tako mogu da dopuste reinstall na istom HW-u jer ce u microsoft nalogu biti zabelenena konfiguracije koja je validna
Na to nece pristati niko, ni privatne ni drzavne firme i institucije a i privatni korisnici bi se bunili.
Pa i OEM i privatni (kucni) kupci novih licenci bi morali na isti nacin da budu licencirani a to nece moci! iTunes nije vezan za HW ID.
Sve sam windows ce ti instalirati osnovne drajverePitanje za ljude koji već koriste Win 10 insider preview: kakva je situacija sa drajverima, tj. koje drajvere koristite za 10-tku? Znam da su grafičke (Nvidia i AMD pokrivene drajverima). Pre svega me zanimaju razni drajveri za MB, zvučne, gaming komponente i slično. Konkretno moja mašina iz potpisa koristi solidan broj relativno matorih drajvera (koristim Win 7 64bit), pa ne bih tek tako prelazio na 10-ku, a nemam dovoljno slobodnog vremena da instaliram dual-boot i da detaljno istestiram.
Pitanje za ljude koji već koriste Win 10 insider preview: kakva je situacija sa drajverima, tj. koje drajvere koristite za 10-tku? Znam da su grafičke (Nvidia i AMD pokrivene drajverima). Pre svega me zanimaju razni drajveri za MB, zvučne, gaming komponente i slično. Konkretno moja mašina iz potpisa koristi solidan broj relativno matorih drajvera (koristim Win 7 64bit), pa ne bih tek tako prelazio na 10-ku, a nemam dovoljno slobodnog vremena da instaliram dual-boot i da detaljno istestiram.
Pitanje za ljude koji već koriste Win 10 insider preview: kakva je situacija sa drajverima, tj. koje drajvere koristite za 10-tku? Znam da su grafičke (Nvidia i AMD pokrivene drajverima). Pre svega me zanimaju razni drajveri za MB, zvučne, gaming komponente i slično. Konkretno moja mašina iz potpisa koristi solidan broj relativno matorih drajvera (koristim Win 7 64bit), pa ne bih tek tako prelazio na 10-ku, a nemam dovoljno slobodnog vremena da instaliram dual-boot i da detaljno istestiram.
Za mrezu i zvuk ne skidaj sam ce ti naci , ovi sa sajta tvoje ploce Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 su stari par godina , 90% ce ti naci drajvera!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari