Da li neko probao da radi upgrade sa 8.1 na 10 mountovajuci iso file u virtuel drive ?
Pa po ovome sta pise ne moze neki od programa da sacuva i da ih
prepise, u onoj fazi kada treba da ide u restart i instalaciju.
Mozda neki AV? imas li sta instalirano ESET, AVAST...?
Moze da bude svasta bluetooth, wireless..
Povadi sve sto imas prikaceno na usb.
Tipujem na neki program koji je "third-party software"
Nesto sto je pravljeno i moze da radi na vise OS.
iTunes ili Orgin, ProjectX... ne znam sta sve imas instalirano.
Pocisti registry sa ccleanerom za svaki slucaj da nisu ostali repovi od tih programa...Project X je video koji sam uradio za izborni predmet (zavrsava se srednja), pa mogu da povadim, nije problem, a sto se tice third party programa, ne znam ocistio sam neke, sad cu probati ponovo da pokrenem instalaciju...
znaci dobro rade na W10? Ja ih koristim na 8.1
![]()
Udji u sources u iso fajl pa setup.exe pa umesto custom idi upgrade!@Vuk40 I dalje isto, dodje do 59% kopiranja fajlova I nece dalje... Uglavnom nema veze, strpicu se do final verzije 10-tke, pa cu onda da odradim normalan install I to je to, a I ovaj build za sada sljaka dobro, tako da I nije velika stetaHvala na pomoci!
Udji u sources u iso fajl pa setup.exe pa umesto custom idi upgrade!
Ja na poslu imam legalan Windows 7 Home Premium, i još uvek nije stiglo obaveštenje za nadogradnju. Kod kuće Windows 7 Professional, ali ista priča. Kod matorih instaliran taj isti Windows, a njima se pojavila ikonica u donjem desnom ćošku. Lud zbunjenog...Izgleda da samo ove verzije mogu upgrade:
Pogledajte prilog 171813
Da li je neko dobio upgrade notification a da nema ove verzije windows? Recimo ko Ima Windows 8.1 Enterpise i Windows 7 SP1 Enterprise ili Windows 8.1 Bing po ovome ne bi trebao da dobije poziv za upgrade i te verzije nemaju prava na upgrade?
Nisu ti uklucjeni windows update mora da bide uklucjen za da bi dobio poruku za nadogradjuJa na poslu imam legalan Windows 7 Home Premium, i još uvek nije stiglo obaveštenje za nadogradnju. Kod kuće Windows 7 Professional, ali ista priča. Kod matorih instaliran taj isti Windows, a njima se pojavila ikonica u donjem desnom ćošku. Lud zbunjenog...
Ja uopšte nisam zadovoljan kako radi build 10130 i mislim da je 10125 bio manje bagovit!
Osim problema da start menijem kad se nakon klika ništa ne vidi, javio se i problem velikog procesorskog zauzeća od po 50+ posto gde skoro ništa nije uključeno i gde razni windows servisi troše procesor koji radi ko lud a cpu temp ode na 70+C i tako radi dok ventilator vrti ko lud. Takođe tu je i problem sa gašenjem gde se konstantno javlja neka explorer.exe greška zbog koje ne kreće da se gasi, a čak i kada sklonim taj prozorčić on se ponekad ne gasi već moram hardverski, na dugme da ga ugasim!
Drajveri graficke se pomesali, izbrisi sa DDU pa instaliraj ponovo.Ja uopšte nisam zadovoljan kako radi build 10130 i mislim da je 10125 bio manje bagovit!
Osim problema da start menijem kad se nakon klika ništa ne vidi, javio se i problem velikog procesorskog zauzeća od po 50+ posto gde skoro ništa nije uključeno i gde razni windows servisi troše procesor koji radi ko lud a cpu temp ode na 70+C i tako radi dok ventilator vrti ko lud. Takođe tu je i problem sa gašenjem gde se konstantno javlja neka explorer.exe greška zbog koje ne kreće da se gasi, a čak i kada sklonim taj prozorčić on se ponekad ne gasi već moram hardverski, na dugme da ga ugasim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari