Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Još nisam ni instalirao WDDU drivere koje mi je ponudio preko WU...

Btw. kako brišeš sa DDU, nisam to do sada radio niti mi je ta skraćenica poznata...

Iskreno, nisam siguran da li čekati sledeći build (naravno odradio bih reinstal drogeraš svakako), vratiti se na W7 koji je super radio ili ići na W8.1 koji mi se baš nešto i ne sviđa na desktopu (imam ga na Miix 3 i tamo je OK ali na desktopu baš i ne)...

Poslednja izmena:
Još nisam ni instalirao WDDU drivere koje mi je ponudio preko WU...

Btw. kako brišeš sa DDU, nisam to do sada radio niti mi je ta skraćenica poznata...

Iskreno, nisam siguran da li čekati sledeći build (naravno odradio bih reinstal drogeraš svakako), vratiti se na W7 koji je super radio ili ići na W8.1 koji mi se baš nešto i ne sviđa na desktopu (imam ga na Miix 3 i tamo je OK ali na desktopu baš i ne)...
To ne mozes da biras, napuca ih kroz instalaciju ili kada skida update.
Izbrisi WDDU folder iz AMD foldera, bices jedno vreme miran.

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Napravi folder na desktopu i raspakuj u njega fajlove od DDU i pokreni.
Drajvere za graficku skini 15.5 beta dobro rade.
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+8.1+-+64

Poslednja izmena:
u zadnja dva bulid-a ne gaze kataliste ako je iskljuceno automatsko povlacenje drajvera sa apdejta u advanced system settings.a kako se gasi imate bar 3-4 puta detaljno objasnjeno u temi,koristite pretragu.

u zadnja dva bulid-a ne gaze kataliste ako je iskljuceno automatsko povlacenje drajvera sa apdejta u advanced system settings.a kako se gasi imate bar 3-4 puta detaljno objasnjeno u temi,koristite pretragu.
Evo nije bila odstiklirana zadnja stavka...

Screenshot (216).png

zato je i gazio,to je zapravo i najbitnija stavka.mislim na 10026 je gazio kako god tu podesio,cak je skidao i drajver za intel,pokusavao da instalira ali bi izbacio eror i na tome bi se zavrsilo.na zadnja dva builda radi sve k'o sat.

Jedno pitanje, noob tipa... :) Jel kada stigne ovaj update Win 10, jel ce mi ostati svi programi i sto imam na kompu ili ce odraditi clean install kao prvi put da instaliram sistem?

Recimo "Antimalware Service Executable" u okviru kog je "Windows Defender Service" mi se u pozadini startuje prilicno cesto i trosi po 30+% CPU Usage.

Kad pokrenem Operu i ona odmah "pojede" po 30+% CPU Usage I to konstantno, zato sam prisiljen da koristim Spartan koji opet ima svoje bubice jer nece da radi sa iskljucenim UAC (a to je prva stvar koju odradim kad instaliram OS jer je UAC tako iritantna pojava)...

nemam pojma na sta tacno mislis.predpostavljam da pitas dal' ce upgrade biti moguc sa finalnom verzijom,naravno da hoce,i sa .iso-m i preko win apdejta.ako imas legit licencu za win 7 i kasnije,verovatno ce samo trebati validacija,ako si na ovim insajder build-ovima jos cekamo definitivnu odluku sta ce sa nama,dal' ce nam daju za dz,dal' svima ili samo nekima,ili ce da nam ponude neku specijalnu cenu,ili cemo da dobijemo samo "tenk ju" video. :)

edit: martin - hm,nesto nije okej,ne bi smeo da se pali cesto a tek da crpi toliko.skini neko drugo resenje i precesljaj komp,ako ne pomogne ugasi i stavi neko drugo resenje.sto se tice opere to je do opere,ne do win-a.nesto mi je sve tu sumnjivo.kad ga uhvatis da opet arci komp uhvati SS,bas me zanima sta se dogadja.

Poslednja izmena:
Cim je procureo znaci da je supalj...sigurno ce objaviti 10136 ili 10140 ili ko zna koju verziju sledecu nedelje..

Svaki se mora oprobati...samo da je Pro.:d
Sta ima veze sto je leak? instalirao sam sve do sada zvanicne i nezvanicne.
Bitno je da imaju samo veci broj.:d
Pa ovo je leak to nesto slicno na RC fazu ili poslednu fazu pred finalni produkt znacu da cemo uskoro nekoliko dana bi trebalo vise da imamo RTM za download

kad ste vec toliko vidoviti dajte bar par fikseva da se neka lova namakne. :)

Pa ovo je leak to nesto slicno na RC fazu ili poslednu fazu pred finalni produkt znacu da cemo uskoro nekoliko dana bi trebalo vise da imamo RTM za download
RTM? bas me briga kada ce, sklone mi watermark iz coska?
Meni ovo radi odlicno prema tome moze i ovo da im bude RTM sto se mene tice.

i ja pristavljam a djokenzi odere skotskog maminog sina. \m/

Evo sacekacu neko vreme, ako se ne pojavi taj 10135...

Screenshot (218).png

Nazad
Vrh Dno