Instaliraj Intel Rapid Storage Technology, ili ako jesi skinu noviju verziju. Vidi da li će to da reši problem.Imam sledeći problem, kad probudim iz sleep nestane mi treći disk, ako opet stavim u sleep i probudim radi. Otprilike je počelo da se dešava od kada sam dodao grafičku, da li je povezano i li ne, nemam pojma. Dakle problem je samo buđenje iz sleep. I uvek se reši ako opet stavim u sleep. Pri svežem paljenju nema nikakvih problema.
Probao sam i sa novom verzijom BIOS, isto.
Konfiguracija
i5 - 12400
TUF GAMING B660 PLUS
32GB Kingston HyperX Beast 3200MT
MSI 6600XT GAMING X
Win 10 21H2
Probao sam sa RST reinstalacijom već, i nije ništa uradilo. A LPM mi je greyed out ne mogu da menjam.Instaliraj Intel Rapid Storage Technology, ili ako jesi skinu noviju verziju. Vidi da li će to da reši problem.
Ili ako ne reši problem idi u Intel RST -> Performance -> Onemogući: Link Power Management.
Jdownloader 2 ima dvije verzije jednu sa adware-om jedna bez njega.Potreban mi je download manager softver koji je besplatan a da može donwloadovati listu url-ova.
JDownloader otpada zato što ga je originalni Windows 10 prilikom instalacije deklarisao kao virus.
Nemoj ovo da radisOdem u Key Menagement i obrišem PlatformKey i onda pritisnem Save&Exit
Da odgovorim samom sebi.Imam sledeći problem, kad probudim iz sleep nestane mi treći disk, ako opet stavim u sleep i probudim radi. Otprilike je počelo da se dešava od kada sam dodao grafičku, da li je povezano i li ne, nemam pojma. Dakle problem je samo buđenje iz sleep. I uvek se reši ako opet stavim u sleep. Pri svežem paljenju nema nikakvih problema.
Probao sam i sa novom verzijom BIOS, isto.
Konfiguracija
i5 - 12400
TUF GAMING B660 PLUS
32GB Kingston HyperX Beast 3200MT
MSI 6600XT GAMING X
Win 10 21H2