- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ne otvara link
![]()
Detektuje da koristis Android. Opameti se predji na WP.
Ne otvara link
![]()
Ou sta bilo
Kod mene nema taj problem radi dobro,Ima još neko problem da se taskbar dugmići sistemski zamrznu, a aplikacije se ladno iz njega pokreću?
Razmišljam da nije neki softver konflikt, jer koliko sam video na jednom laptopu uopšte nema toga.
I reši se ako ubijem proces i ponovo ga pokrenem preko komande.
Sve na jednom nalogu...
Mozes sad cistu instalaciju, 29-og necemo dobiti nista drugo sem update.Izgleda da mi riknjava hard disk na lap-topu na kom mi je desetka!Sta da radim,imam je aktiviranu,bio sam insider,valjda ce izdrzati do 29-og,pa cu posle tog datuma nadam se znati da li smem da uradim clean install,na novi hard,to jest SSD.Koliko znam sada bas nije zgodno da radim clean install,mogao bih da izgubim aktivaciju?Jel tako?
Ne zna se koji deo hardware-a odgovoran za aktivaciju, kao i to da li se aktivacija može sačuvati offline ili ne.
Super, ako je tako.
Podešavanja ostaju, koju si temu imao i slično. Aktivacija clean instalacije (prethodnog upgrade-a) se trenutno može ostvariti i bez bilo kakvog naloga. Ako zaista ostaje vezan za ploču, to je po meni nekako korektan potez od strane microsoft-a.
To i mene zanima, ali koliko vidim ima samo još manje.Kod mene nema taj problem radi dobro,
Nego ima li neki nacin da zgolemim taskbar ikonice da budu kao na windows 7/8.1 ovako mnogo su male jedva se vidi koji prozorec mi je minimiziran
To vam je prva stavka kod grafickih podesavanja display scaling.To i mene zanima, ali koliko vidim ima samo još manje.
Tako nekako. :smash:
Suština mog pisanja je, da se ipak ne zalećemo toliko oko (bilo koje) aktivacije, jer je sve trenutno (ističem ovu reč trenutno), posle 29. ćemo znati pojedinosti.
Glupo mi je da vezuju aktivaciju za hardver, neka to sve bude vezano za akaunt mada mi je I to neposteno. Ako sam kupio retail moja je stvar kako cu koristiti. Znaci za svaku novu maticnu ja moram dodati jos 200dolara, glupost. Najpostenije bi bilo da moze da se prenosi sa akaunta na akaunt, tako da ako predjem na nov mogu I dalje da koristim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari