Ko je uopšte ostao na 8.0 i zašto?Mene samo cudi kako ne moze Windows 8 koji je izasao 2012 godine upgrade na Windows 10 , nego mora prvo upgrade na Windows 8.1 , a Windows 7 izasao 2009 i service pack 1 2010 godine a moze upgrade na Windows 10![]()
Kako zasto su tu?
El ti nije koristan tile npr od Weather aplikacije? Dvr opcija u Xbox app... Jednim delom menjaju gadgete poznate sa win7
Ko te tera da koristis? Znaci ako postoje mora da ih koristis?
Ja stvarno ne znam u kom pravcu bi ti menjao Win
takvi kao ti samo kritikuju ali na pogresnim mestu...bolje da si nesto pisao u Feedbacku.
Inace : Ne kazem da je sve savrseno
Sto, u makedonskom nema tacka i zarez?tako je kad makedonac pise na srpskom
![]()
Kako mislis dva puta reboot?2 reboot za tako mali security rollup ? slmgr /dlv još uvek pokazuje 10240-16384 RTM
А што Македонац пише на латиници питање је сад?tako je kad makedonac pise na srpskom
![]()
Пише пишеА што Македонац пише на латиници питање је сад?
Sto je bizarno da jedan OS ima univerzalne aplikacije? Zar mora desktop da bude ogranicen na samo tebi bitne app?
Custom isoooo e j brezaar to nije bizarno
![]()
Uredu mogu da razumem da ti se ne svidja, ne ogovara ili kako god..Ko jos igra igrice u fullscreen osim ako su igre u pozadini? Predjite na window (i borderless ispod nativne rezolucije) jer ipak koristite windows. Sramota da se 50% igara zamrzne u FS na RTM verziji. Nikad nisam video takvu nekompatabilnost kad su igre u pitanju. Ne znam za win8(.1), ali na visti i win7 nije bio potreban win update koji moze da stvori vise problema nego koristi... Cak ni compatability mode ne radi, to je bar pomagalo u vista/win7 u 95% slucajeva
Advanced options... Zar je moguce da za svaku mogucu opciju mora da se ulazi u advanced options? Cak i kad cela stavka ima 3-4 opcije, u prvom prozoru je prikazana samo jedna, za ostale 2-3 mora u advanced options? lol
Neverovatno da je promena rezolucije npr postala toliko napredna opcija...
Safe mode: Prosto neverovatno da F8 vise ne radi (default) i sta da radis ako ne mozes da bootujes sistem jer te driver blokira? Moras da ubacis disk/win10usb da bi pokrenuo sistem repair kojem treba nekoliko minuta cak i kada znas sta je problem i islo bi daleko brze preko safe moda? Sramota. Prosecan korisnik uglavnom ne zna za "F8" da pokrene boot menu, ne razumem koji je to problem kad su skinuli...
Fail OS. Da mi je neko pricao, ne bih mu verovao. Samo neka se oni drze svog win8 moda, nadam se da ce izbaciti dx12 za win7 jer se vidi da su win10 napravila deca (nije ni cudo sto je skoro sve napredno podesavanje)...
U stvari meni bi najviše prijala jedna totalno "prazna" verzija windowsa. Bez ikakvih džidža- bidža, programa i browsera pa da ja biram koje programe da instaliram. I onako promenim sve te text procesore, kalkulator itd. Relativno mali, brz i jeftin OS bi baš dobro došao.
To ti je bar lako desni klik na app ima opciju uninstall.U stvari meni bi najviše prijala jedna totalno "prazna" verzija windowsa. Bez ikakvih džidža- bidža, programa i browsera pa da ja biram koje programe da instaliram. I onako promenim sve te text procesore, kalkulator itd. Relativno mali, brz i jeftin OS bi baš dobro došao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari