Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Šta je ta virtuelna MC kartica, fizička ili virtuelna? Ima li drugi broj kartice i CVC kod? Da li se naplaćuje uz Standard tekući račun?
1. Samo digitalna kartica u mBankinguŠta je ta virtuelna MC kartica, fizička ili virtuelna? Ima li drugi broj kartice i CVC kod?
Ne naplaćuje se.Da li se naplaćuje uz Standard tekući račun?
Hvala. Tako ću uraditi kad budem gasio.Nema na čemu!
Na drugi dinarski mogu da ti uplate, a sa deviznog isplaćuju na šalteru. Međutim, banke mogu i da konfiskuju raspoloživi saldo do 10k (ranije je bilo 10 dinara) pa ti preporučujem da isprazniš račune, odnosno ukoliko te budu zvali pred kraj otkaznog roka, da iz druge banke uplatiš onoliko koliko je na ime održavanja do datuma gašenja obračunato.
i meni su zeznuli prezime...Korisnicko ime je ono sto pise u zahtevu za otvaranje racuna. Po proceduri jeste IMEPREZIME ili PREZIMEIME, ali sluzbenik rucno ukucava prilikom otvaranja. 10 dana sam izgubio i ne znam koliko poziva korisnickom servisu da bih sam ustanovio da su mi pogresno prekucali prezime prilikom generisanja korisnickog imena.
Možda će baš prekosutra da ga isporuče. Tako su prošlog puta 20. novembra slali.Nije mi još stigao treći Lidl vaučer, da li ga je neko dobio?
Ja jos ni drugiNije mi još stigao treći Lidl vaučer, da li ga je neko dobio?
Maxi vaučer od 2.000 je do 15.januara, a 1000 dinara je do 20.januara, znači do kraja januara moramo imati otvoren račun u banciMene vise zanima jel neko dobio Maxi i 1000 din z aotvaranje po Lidl promo?
Ako se misli na kod u referalu iz aplikacije (Lidl Plus, Ponuda partnera, Iskoristi benefit link) i onda odatle je na kraju linka išlo ?brojevi (linkovi van aplikacije su bili bez znaka pitanja i tih brojeva na kraju, dobijeni prostim guglanjem).Ja danas otvorio zbog Lidla. Je l se sećate, kad su vam otvarali račun, koji kod su tražili?
Javi kako si prošao, čisto da ja znam šta da radim i ima li taj kod nekog značaja uopšte.Meni je tražila neki kod ali ja sam rekao da nisam dobio niti jedan kod i da su me zvali iz kol centra da otvorim tako da ne znam šta je stavila.
Naravno ona nije znala kakav je kod u pitanju a meni eto nije pao na pamet kod iz aplikacije.
Videćemo sutra hoće li mi poslati vaučere jer sam otvorio račun 28.11.
Ako se misli na kod u referalu iz aplikacije (Lidl Plus, Ponuda partnera, Iskoristi benefit link) i onda odatle je na kraju linka išlo ?brojevi (linkovi van aplikacije su bili bez znaka pitanja i tih brojeva na kraju, dobijeni prostim guglanjem).
Klikni taj potenciometar/računaljka klizač skroz desno od pretrage pa prebaci na poslednja 3 meseca ili raniji period. Moguće da je antidatiran. Meni je stigao treći na jučerašnji datum.A mBanking:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari