Ja sam dobio vaučer za Sportvision.
Ovo nisam znao, i samo ovo, a da nema ničeg drugog, ih diskvalifikuje da budu normalna banka.Da, odnedavno naplaćuju proviziju za prenos eura između deviznih računa koji su u njihovoj banci.
Presao sam ja letos, tih 12000 kao isplacuju u 3 meseca, medjutim meni isplatili u 2 meseca, 9000+3000. Da cuknem u drvo, nemam problema o kojima su ljudi pisali ovde (za sada, neka tako i ostane). Refinansirao kredit iz druge banke, uzeo flexiu i sve mi automatski skidaju sa tekuceg racuna.Meni je u firmi stigao email da za prenos plate nude 12 000 din, ali citajuci sve ovo neka hvala, prvo niko ti ne garaantuje da cea taj bonus da dobijes uopste,a drugo vidim da su katastrofa, samo je ovo pumpanje broja korisnika pred prodaju, dobro to neko rece. U OTP nikakvih problema nisam imao tako ne bih da ruzikujem i da upadnem u nebrsno grozdje.
to je samo dokaz da je i to prevaraMogu. Član koji je prešao na digitalni račun, platio i popunio kontakt formu posle mene je dobio vaučer u Moj Maxi. Nekolicina nas još uvek čeka.
Za Platni račun sa osnovnim uslugama je bankarski, dok za Standard paket je trenutno 116.37/117.67Ljudi, kakav je kurs za kupovinu eur u mBanking aplikaciji? Čitao sam da je kao povoljniji. Imam neki stari paket bez mBankinga, pa gledam da l' vredi da pređem na drugi paket samo zbog toga ili da jurim neku drugu banku.
Hvala Uji na info. Au, očekivao sam da je bar kurs mnogo bolji, čak sam mislio i bolji od Erste koji je trenutno prodajni 117.43...kad ono međutim.Za Platni račun sa osnovnim uslugama je bankarski, dok za Standard paket je trenutno 116.37/117.67
Edit: kurs mi je ostao nakon povratka sa Standard paketa na Osnovni, onda verovatno zavisi od posedovanja tekućeg deviznog računa koji se sa njim dodatno naplaćuje (u otkaznom roku mi je trenutno), tj. verovatno bi ostao bankarski da u posedu imam platni štedni račun, mada ni to nije sigurno, pošto ne mogu iz prve ruke da potvrdim
Nema na čemu!Hvala Uji na info.
Na drugi dinarski mogu da ti uplate, a sa deviznog isplaćuju na šalteru. Međutim, banke mogu i da konfiskuju raspoloživi saldo do 10k (ranije je bilo 10 dinara) pa ti preporučujem da isprazniš račune, odnosno ukoliko te budu zvali pred kraj otkaznog roka, da iz druge banke uplatiš onoliko koliko je na ime održavanja do datuma gašenja obračunato.A što se tiče zatvaranja računa. Oni bi morali da mi uplate i sa deviznog i sa dinarskog na račun druge banke bez naknade. Da li sam u pravu?![]()
Plus ces bek sad mi potvrdili u cc.48 rate...
Putem aplikacije potpisuješ, a dogovaraš sve preko Banke na daljinuDa li bi bilo moguće da zahtevam reizdavanje MC kartice putem aplikacije (bez da moram da idem u ekspo za podnošenje zahteva)
U tom slučaju možeš da odradiš prelazak na drugi paket i trenutna kartica važiće 14 dana, dok uporedo dobijaš onu koja te sleduje kao virtuelnu (MC Gold npr. ako prelaziš sa Standard i obrnuto), a plastična sa istim brojem te nakon 10 dana čeka u ekspozituri. Ono što im u tom slučaju zameram jeste da kartica stiže bez koverte i uručuje se na izvol'te. Smatra se da si pin definisao u aplikaciji i da je fizička kartica neaktivna pošto nije prošla čip transakciju pa samim tim je bilo zaključano beskontaktno plaćanje, ali opet...ili da recimo isključim potrošnju navedenom karticom na internetu, pa da zahtevam izdavanje još jedne virtuelne MC kartice koju ću koristiti za internet plaćanja (znam da ih sada baš reklamiraju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari