U UniCredit aplikaciji odeljak Dokumenta. Ukoliko ga ne vidiš, promeni prikaz u prethodna tri meseca ili ranije.Gde se taj vaučer pojavljuje, na Lidl aplikaciji?
Hvala. Prvi bi trebao sad do 20-og u mesecu tako da mi je taj deo dokumenta trenutno potpuno prazan.U UniCredit aplikaciji odeljak Dokumenta. Ukoliko ga ne vidiš, promeni prikaz u prethodna tri meseca ili ranije.
Što ne bi moglo. To su dve različite nezavisne promocije. Drugo je bilo za otvaranje računa (Galerija, Waikiki, Lidl, Maxi uz prenos zarade ili 5000 za plaćanje virtuelnom). Ovo je bilo kao poklon vaučer za 1000 najbržih, bez obzira da li su koristili neki od navedenih benefita.Pa može da se dobije i od Lidla i Maxija vaučer u isto vreme, barem ja mislim da je @uji tako rekao.Nek me ispavi neko ako grešim
Nisu dobili oni kojima sam rekao za promociju a iskoristili su je i ispunili uslove uneli podatke itd.. Evo ga i 15.na vratima pa ćemo videti.A baš sam krenuo da pitam da li može da se dobije Maxi i Lidl u isto vreme. Je l neko dobio za Lidl za ovaj mesec? Gde se taj vaučer pojavljuje, na Lidl aplikaciji?
Ne naplaćuje se. Ne stoji, ali sam i ja menjao pin preko aplikacije bez naplate.jel se naplacuje promena pina na bankomatu za mastercard nigde ne vidim u tarifniku ?
Upravo tako. Kada sam prelazio sa osnovnog računa na standard, u ugovoru je bila kombinacija da virtuelna ide odmah, a plastičnu sa istim brojem uzimam u ekspozituri. Međutim, ono što im zameram je da kartica stiže na izvol'te, bez koverte, mada je beskontaktna opcija svakako bila zatvorena.virtuelna kartica koja se odmah dobija nije nista drugo nego digitaln u mbank app koja se doda u apple ili google pay ?
pin se menja u aplikaciji, 0 dinjel se naplacuje promena pina na bankomatu za mastercard nigde ne vidim u tarifniku ?
bas tako dobija se virtuelna i moze se podneti zahtev za fizičku karticu sa istim podacimavirtuelna kartica koja se odmah dobija nije nista drugo nego digitaln u mbank app koja se doda u apple ili google pay ?
odma je povezana, nisu velike razlike, jedina veca razlika je sto u gold paketu imas cekove i putno osiguranje, i plus mastercard premium program kao neke specijalne ponude za gold, platinum i world elite mastercard kartice.hvala puno na odgovorima ... sad se razmisljam da i ja otvorim racun dvoumim se izmedju standard 240 din i gold 395 din ...
jos taj benefit sa lidl vaucerima gledam sta koji nudi '_))
mastercard je po automatizmu povezana sa deviznim ili mora naknadno da se povezuje ?
Nisam. U neku ruku je i očekivano. Čekam i uplatu novčane nagrade 20. pa ako ni toga ne bude, dopunjujem pritužbu narodnoj banci opet.Evo prolazi 15. januar a Maxi vaučera od 2000 dinara nema nigde.
@uji Da li si dobio Maxi vaučer od 2000 dinara za korišćenje digitalnog vaučera ili da pišemo prigovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari