Šta je novo?

Unicredit banka

Ipak nije u porukama nego u sekciji za dokumenta 🙂

• Like
Reagovanja: uji
Što se tiče Maxi vaučera, evo odgovora koji je dobijen na mejl

Prilozi

• Maxiodgovor.jpg
    Maxiodgovor.jpg
    85.3 KB · Pregleda: 79
Pisano i Maxiju na mejl i oni odgovorili da čekaju da ima banka dostavi spisak ko je bio u prvih 1000 za Maxi vaučer.
Meni ovo miriše na prevaru i da rešili da nas ovde zeznu ako već nisu za Lidl vaučere.
Neka neko javi ako je dobio Maxi vaučer.

A baš sam krenuo da pitam da li može da se dobije Maxi i Lidl u isto vreme. Je l neko dobio za Lidl za ovaj mesec? Gde se taj vaučer pojavljuje, na Lidl aplikaciji?

Meni su poslali vaučer 18.12. a rok je bio do 20.
Pretpostavljam da će za 5-7 dana poslati i za ovaj mesec.

Ma oni su mentoli.
Zena je dobila vaucere i od Lidla i Maxija.
Njihovom greskom.
Prijavila im i ni oni ne razumeju sta prijavljuje da nije ok :)))

Pa može da se dobije i od Lidla i Maxija vaučer u isto vreme, barem ja mislim da je @uji tako rekao.Nek me ispavi neko ako grešim

Poslednja izmena:
Da li vam radi online plaćanje sa Master karticom? Ja pokušao sada da dopunim svoj wallet sa MC karticom piše failed, takođe sam pokušao i sa MC karticom ProCredit banke, ponovo je bilo failed. Onda sam pokušao i preko apple pay-a sa te 2 kartice, opet je bilo failed. Na obe kartice imam dovoljno novca za transakciju koju sam želeo da napravim.

Pa može da se dobije i od Lidla i Maxija vaučer u isto vreme, barem ja mislim da je @uji tako rekao.Nek me ispavi neko ako grešim
Što ne bi moglo. To su dve različite nezavisne promocije. Drugo je bilo za otvaranje računa (Galerija, Waikiki, Lidl, Maxi uz prenos zarade ili 5000 za plaćanje virtuelnom). Ovo je bilo kao poklon vaučer za 1000 najbržih, bez obzira da li su koristili neki od navedenih benefita.

A baš sam krenuo da pitam da li može da se dobije Maxi i Lidl u isto vreme. Je l neko dobio za Lidl za ovaj mesec? Gde se taj vaučer pojavljuje, na Lidl aplikaciji?
Nisu dobili oni kojima sam rekao za promociju a iskoristili su je i ispunili uslove uneli podatke itd.. Evo ga i 15.na vratima pa ćemo videti.

• Like
Da raščistimo, radi se o ovoj promociji i do 15. bi trebalo da budu dostavljeni vaučeri od po 2000 dinara za aktiviran digitalni račun i plaćanje virtuelnom karticom UniCredit banke
https://archive.is/QoCSU
https://archive.is/ZzG2H

Tako je, moj post se odnosio na Maxi vaučere.

• Like
Koliko se naplacuju sms poruke ( uplata , isplata , autorizacija kartice ) u paketu za mlade , Kul paket- standard paket?
  • odrzavanje je 0 dinara
  • dina i master su besplatne , za master ino placanje su 0% provizije
  • ebank i mbanke su besplatni ... placanje preko mbank su 0 dinara
  • appla pay i google pay
  • sms card alarm je 0 din

na sajtu pise u odeljku za mbank da u ovkiru mbank mogu se aktivirati push notifikacije
Push notifikacije u okviru mBanking aplikacije su obaveštenja koja korisnici primaju direktno na svoje mobilne uređaje putem aplikacije.

• Obaveštenja o aktivnosti po računu: Informišu korisnike o uspešno izvršenim transakcijama, kao što su uplate i isplate.
  • Bezbednosna upozorenja: Upozoravaju korisnike na sumnjive aktivnosti na njihovim računima kako bi se brzo reagovalo na potencijalne prevare.
  • Promotivne poruke: Obaveštavaju korisnike o specijalnim ponudama, popustima ili novim proizvodima i uslugama koje banka nudi
  • Ažuriranja aplikacije: Informišu korisnike o novim verzijama aplikacije, poboljšanjima i ispravkama grešaka.
  1. Proverite da li ste uključili notifikacije u vezi obaveštenja po računu, da biste dobili notifikacije o uplatama i isplatama.
  2. Push notifikacije ne obaveštavaju o uplatama i isplatama koje su rezultat transakcija karticom. Za tu svrhu treba da imate aktiviran SMS CARD alarm.
  3. Proverite u ekspozituri banke ili pozivom Kontakt Centra (011 3777 888) kako aktivirati SMS CARD alarm, ako ga ne posedujete.
Da li sam dobro razumeo za uplatu isplatu mogu da aktiviram notifikacije u mbank , a za karticu moram da aktiviram sms card alarm a tu se svaka sms poruka naplacuje ?;-)

Godinu dana sam u uniju na studentskom, za uplatu isplatu idu push notifikacije, a za karticu idu sms obavestenja, ne kostaju ni paru, card alert obicno odmah upale, imas 2 tipa mislim meni stoji u ugovoru basic card alert, a za gold paket je za sve sms, znam posto mi otac ima gold paket kod njih, tako da nema nista od naplata u unicreditu.

@satell200 od 2021. je ukinut đački/studentski i važi za postojeće ugovore ako ih banka nije jednostrano raskinula. To je od onda faktički Standard paket za đake/studente, a od nedavno marketinški naziv Kul paket bez obaveze prilaganja đačke knjižice ili indeksa za lica do 26 (a uz prisustvo staratelja za maloletnike) sa klauzulom naplate održavanja nakon 26. ili prve zarade.
S tim u vezi, Card alarm je uključen u Standard paket bez naknade.

super sad mogu da saljem braticinu da otvara racun i taman dobije lidl vaucere ;-)
jel se naplacuje promena pina na bankomatu za mastercard nigde ne vidim u tarifniku ?
i kako sam shvatio :
virtuelna kartica koja se odmah dobija nije nista drugo nego digitaln u mbank app koja se doda u apple ili google pay ?

• Like
jel se naplacuje promena pina na bankomatu za mastercard nigde ne vidim u tarifniku ?
Ne naplaćuje se. Ne stoji, ali sam i ja menjao pin preko aplikacije bez naplate.
virtuelna kartica koja se odmah dobija nije nista drugo nego digitaln u mbank app koja se doda u apple ili google pay ?
Upravo tako. Kada sam prelazio sa osnovnog računa na standard, u ugovoru je bila kombinacija da virtuelna ide odmah, a plastičnu sa istim brojem uzimam u ekspozituri. Međutim, ono što im zameram je da kartica stiže na izvol'te, bez koverte, mada je beskontaktna opcija svakako bila zatvorena.

hvala puno na odgovorima ... sad se razmisljam da i ja otvorim racun dvoumim se izmedju standard 240 din i gold 395 din ...
jos taj benefit sa lidl vaucerima gledam sta koji nudi '_))

mastercard je po automatizmu povezana sa deviznim ili mora naknadno da se povezuje ?

Poslednja izmena:
hvala puno na odgovorima ... sad se razmisljam da i ja otvorim racun dvoumim se izmedju standard 240 din i gold 395 din ...
jos taj benefit sa lidl vaucerima gledam sta koji nudi '_))

mastercard je po automatizmu povezana sa deviznim ili mora naknadno da se povezuje ?
odma je povezana, nisu velike razlike, jedina veca razlika je sto u gold paketu imas cekove i putno osiguranje, i plus mastercard premium program kao neke specijalne ponude za gold, platinum i world elite mastercard kartice.

Evo prolazi 15. januar a Maxi vaučera od 2000 dinara nema nigde.
@uji Da li si dobio Maxi vaučer od 2000 dinara za korišćenje digitalnog vaučera ili da pišemo prigovor

• Like
Evo prolazi 15. januar a Maxi vaučera od 2000 dinara nema nigde.
@uji Da li si dobio Maxi vaučer od 2000 dinara za korišćenje digitalnog vaučera ili da pišemo prigovor
Nisam. U neku ruku je i očekivano. Čekam i uplatu novčane nagrade 20. pa ako ni toga ne bude, dopunjujem pritužbu narodnoj banci opet.

To se od njih moglo i očekivati, ja sutra pišem novi prigovor i za Maxi vaučer i za 1000 dinara bonusa i zapretiću zatvaranjem računa. Stvarno nemam više živaca da se sa njima raspravljam i dopisujem.

• Like
Dobio sam Maxi vaucer. Onaj od 2000din za prvih x koji uzmu digitalni racun. Nikakvo obavestenje nisam dobio, samo sam ga nasao u Maxi aplikaciji (treba par sekundi da se pojavi nakon otvaranja).
Znaci u Maxi aplikaciji kako je i pisalo u uslovima, ne u Unicredit aplikaciji kao za Lidl vaucere.

• Like
Isti slučaj, znači nekoliko sekundi je pisalo da nema aktivnih vaučera, a onda se samo najednom pojavio.

Prilozi

• Screenshot_20250116-174134_Moj Maxi.jpg
    Screenshot_20250116-174134_Moj Maxi.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 29
  • Like
Nazad
Vrh Dno