Ako je normalno da u banci za nedelju dana ne radi najosnovniji platni promet 2 dana po 5-6 sati, da im sistem ne radi ni za sta jako cesto, ako je normalno da banka daje neke promocije kako bi navlacila ljude, koje nikada ne ispuni klijentima i ne da im te obecane poklone i naknade.@stefan96 Unicredit banka je 4 banka po uspehu ili ti obrtu novca u Srbiji. Tako da to da su u "lošem stanju" je daleko od istine. Isto tako svaku banku čine neki ljudi koji tamo rade, i svaka ekspozitura je u stvari priča sama za sebe. I ja sam u njoj nekada imao račun, i ljudi koji su radili u "mojoj" ekspozituri su bili ok, tako da ne treba sve generalizovati.
Ovo nisam korisnik banke, a pišem o njoj ti je fazon kao - seks je super stvar, čitao sam o tome....Nisam korisnik banke, ali ovako na prvi pogled se čine okej. Jedina mana koju vidim su naknade za IPS plaćanja, kao i menjačnica koja ima radno vreme (to je stvarno wtf momenat). Službenike ne bih komentarisao jer kao i u svakoj banci susrešćete se i sa odličnim ljudima koji dobro rade posao, a i sa onima koji nisu upućeni ni u šta.
Citao sam svasta za OTP banku a i cuo al evo sad ce pune dvije godine kako imam racun kod njih i za sada nisam imao nikakvih problema. Mozda im nekad treba malo duze da odgovore na mail/poruke kroz aplikaciju ali sve se zavrsavalo. Nas problem nije niti Unicredit ni OTP vec bas ono sto si napisao za NBS, svasta im tolerisu. Da samo jednu "propiste kroz sake" sve ostale bi radile kao sto rsde u EU.Mrtva trka između UniCredit i OTP što se tiče neposlovnosti i neprofesionalnosti. Mislio sam da je Credit Agricole bio vrh ledenog brega, ali i oni ispadoše manje zlo u odnosu na njih. Delim mišljenje da je Poštanska daleko pouzdanija banka, o Rajfajzenu tek da ne govorim, iako su sa mnom imali peh oko isplate nagrade za preporuke i uzimajući sve dobre strane, ne bih ih prituživao narodnoj banci da su poštovali rokove koje su zadali, ali nisam ni ja ovca koja će da prećuti za nešto što joj pripada. U UniCredit-u se ponašaju bezobzirno, regulator toleriše njihove obmanjujuće prakse i ne verujem da će ih sankcionisati, naročito ne zbog saradnje sa Telekomom oko nedavnih emitovanja obveznica po Emiratima, a vrana vrani oči ne vadi. Ništa ne može na silu pa tako i zadržavanje nezadovoljnih korisnika po svaku cenu. 23. decembra tražiću raskid, 30 dana je otkazni rok i ne pada mi na pamet da posle svega ostajem. OTP me duži za nenaplaćeno održavanje na ugašenom preduzetničkom koje ne može da se pokrije, sistem im je po tom pitanju blago rečeno katastrofa. Provizije za naloge sračunaju tek na kraju meseca. Šta god da pitaš, obrati se ličnom bankaru pa će on nama. Nemam reči za te bespotrebne komplikacije.
Zato ga verovatno i ne salju jos po automatizmu, ko zna kakav je.Ja sam dobio jer sam ga tražio i pun je grešaka, kako sam opisao ranije
Ja dobila danas popodne, prosla kroz listing, nikakvih gresaka nema. Sve okej.Jel ste dobili izvod za kreditnu? Ja nisam još uvek, a inače dobijam do 3. u mesecu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari