Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A oni ne podizu internet brzine kada menjaju paket?
Recimo ja sam potpisao ugovor na SUPER PLAN 2 M 100/10 net..A vidim sada na sajtu isti taj paket po istoj ceni net je 150/10.
Sta sada moram da ih zovem i trazim ponovo nov ugovor da bih dobio 150Mb/s net?
Ne menjaju automatski brzine. Samo migriraju korisnike starih paketa bez ugovorne obaveze na njemu pripadajući. Nude i dalje stare pakete, ali ako decidno zatražiš aktuelni (150/10 kablovska ili 200/100 optika), to pravo ćeš i ostvariti. Međutim, pošto si već potpisao ugovor, moraćeš novi, takva je politika Telekoma. Ako imaš benefite, iskoristi ih pa tek posle eventualno radi drugi ugovor na dve godine.

Sutra treba da mi donesu pa me zanima posto tu imam samo lan kabl... Pa bi bilo lepo da ne moram i antenski da uzimam jos jedno 20m...
Nije mi najjasnije za antenski kabl...
Ako si potpisao za njih i postavljaju opremu, samo razvlačenje kablova ne naplaćuju, ako te to brine (ne moraš sam nabavljati kablove).
S druge strane, ako te nerviraju takvi kablovi i ne želiš da ti se vuku po podu (a to niko ne voli jer je njih najteže smestiti), tako reci tehničarima. Neka ti onda daju MOVE IP STB u koji se samo LAN kabl bode (pod uslovom da ga "imaju na stanju").

Videcu kad dodju. Posto sam zvao tehnicku danas oni su mi rekli da do uredjaja ide samo lan kabl.
Za signal se koristi koaksijalni RG 6 kabl za funkciju TV uživo i RJ 45 za premotavanje i video klub. Uređaj je MOVE STB.
Za MOVE IP STB se koristi isključivo RJ 45 kabl, za TV uživo i premotavanje i video klub. Taj uređaj nema priključak za RG 6 kabl.

Novi TV kanali u ponudi​

Supernova ponuda je još bogatija
Obaveštavamo vas da je od 23.06.2023. privatnim i poslovnim korisnicima proširena ponuda tv i radio kanala za još četiri kanala i uključenje HD verzije RTV Novi Pazar kanala u okviru paketa.

• Radio kanal - Radio Lova Lova
Programska šema radio kanala Lova Lova zasnovana je na interakciji sa slušaocima, uz muziku novije produkcije koja je prošarana starijim hitovima, a to govori o nameri da spajanja generacija.

U sklopu Super PLAN TV , Super TV BIZ ponude kanal je dostupan na poziciji 984,

Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opštine Subotica.
TV kanal - Radio Lova Lova je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max, Super TV biz Start, Super TV biz Plus

• TV kanali: TV Bačka, TV Bečej i TV Novi Bečej
Su programske televizije lokalnog javnog servisa. Sve što se dešava na lokalu, ispraćeno je i obrađeno u odgovarajućim informativnim formatima, od vesti do tematskih emisija i snimaka događanja.

U sklopu Super PLAN TV , Super TV BIZ i kod MOVE N GO aplikacije dodatne funkcionalnosti su Gledaj unazad 7 dana i Pauziraj.

TV kanali TV Bačka, TV Bečej i TV Novi Bečej su na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa:

Super TV Plus, Super TV Max, Super TV biz Start, Super TV biz Plus

- TV Bačka u sklopu Super PLAN TV , Super TV BIZ ponude kanal je dostupan na poziciji 737.

Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opština: Subotica, Bač, Beočin, Novi Sad, Ada, Apatin, Odžaci, Bačka Palanka, Sremski Karlovci;

- TV Bečej u sklopu Super PLAN TV , Super TV BIZ ponude kanal je dostupan na poziciji 738.

Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opština: Ada i Bačka Palanka.

- TV Novi Bečej u sklopu Super PLAN TV , Super TV BIZ ponude kanal je dostupan na poziciji 739.

Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opština: Zrenjanin, Kikinda, Ada, Nova Crnja, Žitište, Bačka Palanka;

• Supernova - kanal i u HD rezoluciji
- RTV Novi Pazar HD na poziciji 672

Link: https://mojasupernova.mts.rs/a1596/...isne-informacije/Novi-TV-kanali-u-ponudi.html

Meni agent supernove preko telefona ponudio 20m gratis na ugovor od 24m. Pretpostavljam da je ponuda samo za korisnike SBB. Da li je još neko dobio istu ponudu? Razmišljam se da uzmem ali me užasava razvlačenje kablova. Za SBB koji koristim su mi svi kablovi u zidovima.

Razmišljaš se da uzmeš 20 meseci za DŽ samo zbog kablova? Ako te teši, postoje dobre šanse da će ti ostati isti kablovi, osim ako ne prelaziš sa optičkog na koaksijalni ili obrnuto.
A sad iskreno. Traže ti da plaćaš punu cenu ta preostala 4 meseca a ti hoćeš da ispregovaraš da i oni budu gratis, pa se nadaš da ćete se naći na pola puta - 4 meseca upola cene?;)

@Zarkusi na koaksijalcu postoji mogućnost da se kroz postojeće instalacije sprovede Supernova priključak. Kada je optika u pitanju, možeš da se dogovoriš sve. Ja sam tražio da mi od kutije odozgo sprovedu kabl i probuše futer dole pored ulazna vrata pa odozdo naviše obiđu sobna vrata levo samolepljivim kanalicama (mada pre bih preporučio da budu pričvršćene, ali ne zavisi od mene da se ne buši) i onda u dnevnu sobu.

Istekao mi je ugovor net (80mbit)+ TV za 2700din
mislio sam da odjavim TV i zadrzim samo internet, ali u razgovoru sa njima imam jako lose opcije

net 50 za 2000din
net 100 za 2500din

TV mi realno ne treba, ali ovo je jako losa ponuda.
kako da smanjim paket ili dobijem neku bolju ponudu?

Kod mene je 80/8 i kablovska osnovni 3150 din, ugovor odavno istekao nisam u obavezi

Davali nekih mesec dva free bezze da bi se obavezao 2 god

Da :)
Malo se šalim...
Zamenili mi za cisco modem i sada imam javnu na mom Mikrotik ruteru. Sve regularno, jedini uslov je da se plaća statička. Problem je što modema, ili rutera koji mogu u bridge, imaju na kašičicu. I ja sam totalno slučajno u razgovoru sa drugarom saznao da to rade.

Da :)
Malo se šalim...
Zamenili mi za cisco modem i sada imam javnu na mom Mikrotik ruteru. Sve regularno, jedini uslov je da se plaća statička. Problem je što modema, ili rutera koji mogu u bridge, imaju na kašičicu. I ja sam totalno slučajno u razgovoru sa drugarom saznao da to rade.
Saznao si da rade, sta ?

Pozdrav svima.Molio bih za savet. Imam optiku supernove i istekao mi je ugovor. Dobio sam 12 meseci po 1din prvi put , medjutim sad nude 3meseca po 50%popusta. Da li mogu nekako dobiti slicne benefite kao pre ako promenim ime vlasnika ugovora, ili da predjem na sbb ili yettel koji nude 12 meseci po din ako se ne varam. Sta je najpametnije uraditi?

@Miki12345 raskineš ugovor, čekaš 30 dana i ponovo postaješ novi korisnik, što ti omogućava da zaključiš novi sa 12 meseci za 1 dinar. Telekom vezuje konkretnu lokaciju za adresu i broj. Vlasnik novog ugovora možeš ponovo da budeš ti.

Pozdrav svima.Molio bih za savet. Imam optiku supernove i istekao mi je ugovor. Dobio sam 12 meseci po 1din prvi put , medjutim sad nude 3meseca po 50%popusta. Da li mogu nekako dobiti slicne benefite kao pre ako promenim ime vlasnika ugovora, ili da predjem na sbb ili yettel koji nude 12 meseci po din ako se ne varam. Sta je najpametnije uraditi?
Probaj preko teledirekta da uzmes mts, meni dali 12 meseci free,a supernovu otkazao, ali treba da se poklope i neke druge stvari.

Mom komsiji dali istu ponudu ko meni i prihvatio . 150/75 + free tv za 2100 za dve godine . Dosli 'majstori' instalirali mu tv prijemnik a on proverio brzinu interneta kad ono 80 d-73 u . Download duplo manji .Slucajno sam danas bio kod njega kada su 'majstori' dosli opet (rekli mu da saceka 24 h da puste u centrali paket ) ocigledno nije uspelo , kaze mu jedan majstor ne treba ti 150 (lol) i 80 je dovoljno . A i ti si daleko od poste . Istina mi smo zadnje kuce u selu . Moja je zadnja o njegova je druga od moje kuce. Mozda nemoze veca brzina . Poceo majstor nesto da prica , ja kazem daj zameni ruter pa vidi da nije do rutera . Majstor se necka i jedva covek zameni . Stavio je novi ruter (koriscen , ogreban lol) . I gle cuda internet 145-73 . Covek danas mora na sve da pazi . Eto ovo pisam da nekad marate sami da se borite za svoje pravo . Mislim ovo je optika a ne vireless . Moj drugi drug zivi sa druge strane sela slicna daljina kao i mi od poste centrale i uzeo je internet zbog posla 1000-500 . I radi mu perfectno . Optika je cudo . A mi se borimo za 150-75 :p

Mom komsiji dali istu ponudu ko meni i prihvatio . 150/75 + free tv za 2100 za dve godine . Dosli 'majstori' instalirali mu tv prijemnik a on proverio brzinu interneta kad ono 80 d-73 u . Download duplo manji .Slucajno sam danas bio kod njega kada su 'majstori' dosli opet (rekli mu da saceka 24 h da puste u centrali paket ) ocigledno nije uspelo , kaze mu jedan majstor ne treba ti 150 (lol) i 80 je dovoljno . A i ti si daleko od poste . Istina mi smo zadnje kuce u selu . Moja je zadnja o njegova je druga od moje kuce. Mozda nemoze veca brzina . Poceo majstor nesto da prica , ja kazem daj zameni ruter pa vidi da nije do rutera . Majstor se necka i jedva covek zameni . Stavio je novi ruter (koriscen , ogreban lol) . I gle cuda internet 145-73 . Covek danas mora na sve da pazi . Eto ovo pisam da nekad marate sami da se borite za svoje pravo . Mislim ovo je optika a ne vireless . Moj drugi drug zivi sa druge strane sela slicna daljina kao i mi od poste centrale i uzeo je internet zbog posla 1000-500 . I radi mu perfectno . Optika je cudo . A mi se borimo za 150-75 :p
Jel taj internet kablovski?

Za te novce, ja bi pristao i na 80,🙃.

Jel taj internet kablovski?
Ma optika .Samo imamo supernovu u selu . Preko telefona mi je predaleko nemoze ni adsl . Pre ovog sam imao wirelles istina nesto veci ping 20-4 d za 1000 dinara . Nikada nisam imao problema . Kad mi istekne ugovor ako nedodje jos neki opticki internet pauziracu mesec dana pa cu ovet uzeti za 12 meseci po dinar . Polako za sada nek radi . Ali da vidite rooter ja znam da smo mi sa sela ali to ne mora da znaci da i ruter treba da izgleda ko da radi u njivi . I to poprilicno onako krvavo . ogreban , prljav , malo crven sta reci .A Ovo mi je sada internet nikakvih problema ja kao i moj drug koji ima 1 gb internet nemamo . Toliko o prici daleko od poste .

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    26.2 KB · Pregleda: 65
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno