Ja sam na mreži bivšeg Exe-Net-a isto i dobio sam te kanale. Ako su ti uskladili programsku šemu sa Supernovinom programskom šemom onda samo treba da promeniš parametre za pretragu kanala, a oni su sada:On ima exe net programsku šemu, ne znam čemu se nada 😂, svakako mi te kanale nećemo dobiti
Ja sam na mreži bivšeg Exe-Net-a isto i dobio sam te kanale. Ako su ti uskladili programsku šemu sa Supernovinom programskom šemom onda samo treba da promeniš parametre za pretragu kanala, a oni su sada:
Početna frekvencija: 482000KHz (482MHz)
Krajnja frekvencija: 77000KHz (770MHz)
Modulacija: 256 QAM
Ocena simbola: 6900 KS/
Imam Sky master uređaj oni nemaju ovakvo podešavanjeJa sam na mreži bivšeg Exe-Net-a isto i dobio sam te kanale. Ako su ti uskladili programsku šemu sa Supernovinom programskom šemom onda samo treba da promeniš parametre za pretragu kanala, a oni su sada:
Ocena simbola: 6900 KS/s
Pustili su. Ako ne možeš da nađeš, ukucaj u pretragu RTL i izlazi 5 kanala na move n go.Cudi me da te kanale nisu pustili i na supernovu i MOVE #N# GO platformi
Na kojim brojevima se nalaze rtl2,rtl kockica i ostali kanali na MOVE"N"GOPustili su. Ako ne možeš da nađeš, ukucaj u pretragu RTL i izlazi 5 kanala na move n go.
Na kojim brojevima !?! 😃😄😂🤣Na kojim brojevima se nalaze rtl2,rtl kockica i ostali kanali na MOVE"N"GO
Moja greška, na MOVE SMART je pušteno. RTL2 je na 284. a za ostalo se sam potrudi.Na kojim brojevima se nalaze rtl2,rtl kockica i ostali kanali na MOVE"N"GO
Pa kako da mu napišem kada nemam taj kanal , čoveče 😂🤣Lepo napišite na kojoj mu je 500+ poziciji Blue Hustler.
Nisu svima još pustili SN šemu, ima nas još sa EXE NET-ovom.Ja sam na mreži bivšeg Exe-Net-a isto i dobio sam te kanale. Ako su ti uskladili programsku šemu sa Supernovinom programskom šemom onda samo treba da promeniš parametre za pretragu kanala, a oni su sada:
Ocena simbola: 6900 KS/s
Pa trebamo da ih zovemo non stop sve dok je ne puste ...Nisu svima još pustili SN šemu, ima nas još sa EXE NET-ovom.
Nisam persirao već upotrebio množinu, pa ko ima.Pa kako da mu napišem kada nemam taj kanal , čoveče 😂🤣
Pa koji paket imate , koji box koristite ne moguće je da nemate pola kanala !?Nisam persirao već upotrebio množinu, pa ko ima.
Meni su pod ključem kao i Stingray i još neki pa ne mogu. Pa kad dodam i još gomilu lokalnih ispade da imam pola koje ne mogu gledati. A od druge polovine gledam 10-20 odsto.
Ma nema veze, samo nek stižu. Možda se ovaj box, što mi štuca sve češće, od tolikog đubreta koje ubacuju konačno uguši.
Vi imate satelit ili kablovsku ?Hajde da ne preterujem, tačnije je 1/3 od oko 470 koliko ih valjda ima.
Bar listu da mogu sastaviti, izostavio bih oko 450.
Svaka čast 👍Kablovska TV preko neuništivog i nezamenljivog bakarnog RG koaksijalca.
Proveri ranije je bila akcija da na dodatu novu uslugu dobijes 12 meseci u tvom slucaju internet gratis 12 meseci. I ja sam imao samo televiziju i dobio net prva godina gratis druga godina ugovora puna cena. Ali to je bilo pre 3 god.Da li je iko dobio bilo kakvu ponudu za obnovu samo za TV? Meni nude samo po većoj ceni da dodaju internet.
DA li neko zna da li ce ovi kanali biti i na super nova aplikaciji posto ih nema mislim na RTL 2 ,RTL KOCKICU i mozda ovi lokalni tv kanali.RTL 2 HR - 284, RTL Kockica HR - 285, Blue Hustler - 520, Desire TV - 528, TV Jefimija - 730, TV Marš - 736, TV Sombor - 740,
Mislim na MOVE'N'GoDA li neko zna da li ce ovi kanali biti i na super nova aplikaciji posto ih nema mislim na RTL 2 ,RTL KOCKICU i mozda ovi lokalni tv kanali
Mozda je osmi kanal Tesla tv koji nije ubacen u ponudu aplikacije supernova. Mozda ce dodati ove kanale nadam se.Ovi svi nabrojani kanali se i nalaze na web adresi https://supernovaott.rs/ za aplikaciju i kablovsku ne znam da li su sve to i ubacili...Prema mom spisku ima 8 kanala razlike, ali taj poslednji nisam skontao koji je to kanal...
U svakom slučaju Vi imate nedostatak usluge .Поздрав свима, видим да је ово једна од највећих дискусија о супернови, ако не и највећа на интернету, па сам се регистровао да питам. Да ли супернова "наплаћује" квар на уређајима, конкретно на смарт боксу? Јако ретко га палим да погледам нешто, последњи пут сам гледао пре можда недељу-две, сад покушао, међутим не даје никакву слику, док лампица на боксу мења повремено боје. Недавно је ударио гром у комшилуку, мада не толико близу, па не знам да ли то може бити разлог, пошто је бокс био укључен у струју.
Звао бих да пријавим квар, али нисам сигуран да ли ће рећи да је моја кривица, па да ми наплате 5-6 хиљада динара или колико је већ овај бокс.
Nemoj da brines. Tako sam i ja posle nevremena prijavio problem na modemu. Sam serviser je rekao da je vec zamenio nekoliko modema u mojoj ulici i okolini zbog udara groma.Поздрав свима, видим да је ово једна од највећих дискусија о супернови, ако не и највећа на интернету, па сам се регистровао да питам. Да ли супернова "наплаћује" квар на уређајима, конкретно на смарт боксу? Јако ретко га палим да погледам нешто, последњи пут сам гледао пре можда недељу-две, сад покушао, међутим не даје никакву слику, док лампица на боксу мења повремено боје. Недавно је ударио гром у комшилуку, мада не толико близу, па не знам да ли то може бити разлог, пошто је бокс био укључен у струју.
Звао бих да пријавим квар, али нисам сигуран да ли ће рећи да је моја кривица, па да ми наплате 5-6 хиљада динара или колико је већ овај бокс.
Sad, može biti da je prava navala na najvećeg provajdera u Srbiji i najčuveniji box.@Skyfall iz kog si mesta? Meni nije move box instaliran, kazu nema na stanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari