TechSamuraj
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.03.2020
- Poena
- 95
Kablovska, od prvog dana radi bez problema ex Kopernikus,BG...
Sta su problemi, kako se manifestuju u tvom slucaju?Nije evidentno, nažalost. Optike kod korisnika ne isključuje mogućnost problema na nivou "core" mreže i određenih ruta.
Nisam se onda dobro izrazio, bar ima manje problemaNije evidentno, nažalost. Optike kod korisnika ne isključuje mogućnost problema na nivou "core" mreže i određenih ruta.
Ne znam kako je sada ali meni kad su aktivirali HBO dobio sam posebne kredencijale nevezane za broj ugovora. Stigao mi mejl sa uputstvima.Da li je još neko imao problem da registruje Hbo max aplikaciju preko Supernove.Već pet dana pokušavam i ne uspevam da povežem provajdera (Supernova) sa nalogom na Hbo max.Izaberem provajdera,unesem verifikacioni kod i broj ugovora i dobijem obaveštenje da podaci nisu ispravni,zvao sam tehničku podršku,prvo su imali tehničke poteškoće a zatim administrativne(šta god to značilo).Rekli su mi sačekajte 24 sata biće rešeno,prošlo je već pet dana i nema pomaka.
Koji je paket u pitanju, optika?Nisam se onda dobro izrazio, bar ima manje problemaJasno je da kod svih provajdera ima problema razne vrste i da je svakom svoj problem najveći.
Ali mi i dalje nije jasno da najobičniju glupost ne mogu pet dana ds reše, mislim na brzinu paketa.Izgleda da to za njih nije glupost...
Prijavio problem sinoc. Danas prepodne zamenili modem. Pohvale za brzu intervenciju. Kaze serviser imali su jos nekih zamena modema u mojoj ulici. Zbog nevremena (grmljavina) se pokvarili.Posle nedavnog nevremena izgleda da je otisao moj TC7210.
Pogledajte prilog 393120
Primetio sam da lan portovi 1 i 2 uopste ne rade, samo na 3 i 4 pokusava da se poveze bezuspesno. Menjao kablove nista. Restartovao TC7210. Menjao i uredjaje. Zicno nemam internet ni na PC ni na laptopu dok wifi radi na svim uredjajima. Gde bese najbolje prijaviti problem? Mailom ili na sajtu preko "operatorke" Mile?
Rešen problem i da odgovorim sam sebi!Imam Supernova optiku i javnu fixnu IP adresu, a dobio sam od njih ONT ZTE F680 i iza njega koristim svoj router TP-Link Archer AX73 na koji su mi preko SWITCH-a priključeni svi uređaji u kući kao i video nadzor.
Potrebno je da forvardujem portove za video nadzor (portovi su 37777 i 80), pa da li neko može da mi objasni ili me bar usmeri kako da na ZTE F680 forvardujem te portove i da li bi onda eventualno trebalo port forwarding uraditi i na Archer AX73 s obzirom da se nalazi iza (posle) ZTE F680?
Hvala i pozz.
Pozdrav .Od kada su menjali nesto u Nisu, svi adult kanali izlaze sa No CI Module. Kako ovo da se resi?
Koji grad?RT2 , RTL Kockica, Blue Hluster... novi kanali
Kod mene je Sky master uređaj pokušao da pretragom nađem kanale ali ne ide 😃Svi gradovi, samo restartuj box.
Interesantno, RTL 2 i Kockica imaju uslugu 7 dana unazad, a RTL 1 i dalje nema.
Probaj da vratiš risiver na fabrička podešavanja, pa posle toga uradi pretragu kanala.Kod mene je Sky master uređaj pokušao da pretragom nađem kanale ali ne ide 😃
Tako je pogodio si ali kada su nam isključivali kanale ili kako oni kažu usklađivali to su brzo i bez obaveštenja završili .On ima exe net programsku šemu, ne znam čemu se nada 😂, svakako mi te kanale nećemo dobiti
Pokušao ali ne ide 😃Probaj da vratiš risiver na fabrička podešavanja, pa posle toga uradi pretragu kanala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari