Juce podneo zahtev za raskid ugovora,supernova fix,internet i tv.Danas zovu sa 064733.Ponuda 50% prva tri meseca,posle toga 3700 za internet i tv.
ima neko problem sa tidal?
403 ERROR
The request could not be satisfied.
Request blocked. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner.
If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation.
Malo je to , meni dali Super plan 3m ,FIKSNA + NET + TV prva 6 meseca 50% na preplatu posle 3799 din ,Juce podneo zahtev za raskid ugovora,supernova fix,internet i tv.Danas zovu sa 064733.Ponuda 50% prva tri meseca,posle toga 3700 za internet i tv.
thnx, nije hitnoDešavalo se meni isto, posle dan-dva proradi. Cimaj ih i javi problem ako ti je hitno.
Malo.znam.Nisam prihvatio,otkazni rok je do 25.7 pa ako se jave sa boljom ponudom,ako ne radicemo novi ugovor na nekog drugog.Malo je to , meni dali Super plan 3m ,FIKSNA + NET + TV prva 6 meseca 50% na preplatu posle 3799 din ,
Ako si ga zadužio od Telekoma, odnosno upisan je na revers listi, vraća se.Da li se vraca fiksni telefon kod raskida ugovora ?
Kako oko prenosa broja,se vraca fiksni na telekom pa posle prenos u drugu mrezu ?
To je cuveni "sum na mrezi"Код мојих се јављају неки 'микро-прекиди' нета од кад сам стигао пре неки дан, интернет се изгуби на кратко, па опет врати, параметри везе су ок.
Ne dobijaju.Malo.znam.Nisam prihvatio,otkazni rok je do 25.7 pa ako se jave sa boljom ponudom,ako ne radicemo novi ugovor na nekog drugog.
Inace korisnici koji imaju samo iternet,dobijaju gratis tv uz cenu interneta.
Naravno da se vraca telefon.Da li se vraca fiksni telefon kod raskida ugovora ?
Kako oko prenosa broja,se vraca fiksni na telekom pa posle prenos u drugu mrezu ?
Ne znam,ja sam pitao ako ostavim internet da dobijem tv gratis.Kaze ne moze,to dobijaju korisnici koji koriste samo internet a obnove ugovor dobiju gratis tv po ceni interneta.
Ово је стара ПТТ КДС мрежа на НБГ, нема бандера, све инсталације су подземне.To je cuveni "sum na mrezi"
uzasno tesko za dijagnostikovanje i resavanje, obicno je negde na banderi u tvojoj ulici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari