Da,to.Nova usluga je gratis.Aha mislis kojima je vec izasao ugovor koristeci samo internet pa da pridodaju novu uslugu.
ne spadam u tu grupu.
Trazio sam MOVE IP STB i sve rekli naravno da ce biti taj uredjaj zbog moje veze iskljucive RJ 45. Kad ono danas dosli i doneli mi MOVE STB... i nista spakovali se i otisli posto necu da potpisujem ako nemaju ono sto su rekli u ponudi.Za signal se koristi koaksijalni RG 6 kabl za funkciju TV uživo i RJ 45 za premotavanje i video klub. Uređaj je MOVE STB.
Za MOVE IP STB se koristi isključivo RJ 45 kabl, za TV uživo i premotavanje i video klub. Taj uređaj nema priključak za RG 6 kabl.
Oprema se vraća 7 dana od dana raskida ugovora.Jel mora da se ceka 30 dana iako je istekao ugovor, ili se moze odmah vratiti sva oprema bez ikakvih penala?
Ja percipirao da mu je ugovor raskinut. Nažalost, primenjuju ga i kad ugovor pređe na neodređeno vreme.@uji
A otkazni rok?
Najaviš raskid, uslugu koristiš još 30 dana od dana najave raskida, a kada istekne tih 30 dana, imaš rok još 7 dana da vratiš opremu.Cekajte da budemo jasniji...
Meni je recimo istekla UO.
jedan dan odem i kazem da hocu da raskinem ugovor.
Nosim odmah opremu i raskidam, ili treba da cekam 30 dana ili 7 dana?
Sasvim očekivano, bar s moje strane, jer sam nešto slično već iskusio. Imaju ga kao što ga i nemaju.Trazio sam MOVE IP STB i sve rekli naravno da ce biti taj uredjaj zbog moje veze iskljucive RJ 45. Kad ono danas dosli i doneli mi MOVE STB... i nista spakovali se i otisli posto necu da potpisujem ako nemaju ono sto su rekli u ponudi.
I Edu TV izbačen (uskoro). Rok trajanja od godinu dana ističe za koji dan, nisam ni znao da imam ovaj kanal.I Edu TV ubačen.
Videcemo da li ce ga "pronaci" sad posto su posle rekli da ga nemaju kad su dosli. Posto ako ga magicno ne nadju necu potpisati ugovor.Jasno je da ljude stalno zbunjuje ovo "ugovor na određeno".
Suštinski je to ugovor na neodređeno čija pravna dejstva prestaju njegovim raskidom (potpisom u pisanoj formi).
Taj određeni rok od 24 meseca je rok u kome imate te beneficije, pogodnosti, grebanja ili kako god i čijim istekom ugovor i dalje ostaje na snazi, samo što više nemate povlastice. Ako požurite da raskinete ugovor dok traje taj period pogodnosti, budite spremni na plaćanje penala.
Ono što je meni nepoznanica je najava otkaza. Dopuštaju li to usmeno, npr. preko telefona ili su formalni kao neki pa traže elektronski ili čak potpisivanje pisanog obaveštenja direktno u poslovnici?
Koliko je meni poznato, rok za vraćanje opreme po raskidu ugovora je 8 dana.
Sasvim očekivano, bar s moje strane, jer sam nešto slično već iskusio. Imaju ga kao što ga i nemaju.
I Edu TV izbačen (uskoro). Rok trajanja od godinu dana ističe za koji dan, nisam ni znao da imam ovaj kanal.
![]()
Ukidanje TV kanala
mojasupernova.mts.rs
Ajde boga ti, mi jedini imamo "Caribrod" ko drugi ima 😁😁😁😁😁😁Oni ubacuju uglavnom neke nebitne lokalne kanale.
Od kako je izbacen cinestar meni je njihova televizija izgubila smisao, i nista nisu uradili da to nekako nadomeste.
Ovi mitrovicevih par kanala definitivno nisu zamena.
Bolje kupi xiaomi box s 2gen, za iste pare koliko ćeš da daš za pretplatu i ostaje ti box u tvom vlasništu plus je mnogo bolji nego što oni daju. Na boxu instaliraš move smart (ista kao move n go samo je za tv)Da li neko zna, postoji li bilo kakva mogućnost da se uz neku doplatu dobiju 3 dodatna MOVE STB-a, umesto CAM/STB-a?
Ja sam upravo raskinuo ugovor i čekam da istekne otkazni rok. U mređuvremenu su zvali i nude 8 meseci 50% popusta za sličan paket. Pošto u zgradi ima i ostalih operatera vreme da se menja kablovska.Zvao sam ih da produzim ugovor, nude standardno 3 meseca 50%. ne znam da l da blefiram i najavim raskid ugovora kako bih možda uspeo da se ogrebem za još koji mesec?
Ništa sretan put, pa piši ponekad, javi se... Nemoj da nas zaboraviš... ☕☕☕Ja sam upravo raskinuo ugovor i čekam da istekne otkazni rok. U mređuvremenu su zvali i nude 8 meseci 50% popusta za sličan paket. Pošto u zgradi ima i ostalih operatera vreme da se menja kablovska.
10:27:46 Reconnecting to VPN...
10:27:53 Establishing VPN - Examining system...
10:27:53 Establishing VPN - Activating VPN adapter...
10:27:53 Establishing VPN - Configuring system...
10:27:53 Establishing VPN...
10:27:53 Connected to VPN.
10:42:07 Reconnecting to VPN...
10:42:24 Reconnecting to VPN...
10:42:24 Establishing VPN - Examining system...
10:42:24 Establishing VPN - Activating VPN adapter...
10:42:24 Establishing VPN - Configuring system...
10:42:24 Establishing VPN...
10:42:24 Connected to VPN.
10:46:05 Reconnecting to VPN...
10:46:05 Establishing VPN - Examining system...
10:46:05 Establishing VPN - Activating VPN adapter...
10:46:05 Establishing VPN - Configuring system...
10:46:05 Establishing VPN...
10:46:05 Connected to VPN.
10:50:45 Reconnecting to VPN...
10:50:46 Establishing VPN - Examining system...
10:50:46 Establishing VPN - Activating VPN adapter...
10:50:46 Establishing VPN - Configuring system...
10:50:46 Establishing VPN...
10:50:46 Connected to VPN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari