Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti kanali nikako ne mogu biti zamena za cinestar

Kakva crna sloboda promene kanala, to su gluposti, onda bi tako mogli da ukinu sve sto valja...a to i rade.

Ti kanali nikako ne mogu biti zamena za cinestar

Kakva crna sloboda promene kanala, to su gluposti, onda bi tako mogli da ukinu sve sto valja...a to i rade.
Upravo tako možda je neko sklopio ugovor baš zbog "CineStarTV Fantasy" kanala i sad izvisio. I šta sad npr. da radi?

Isto kako su raskinuti UO sa SN zbog ukidanja SK kanala , moze se raskinuti i ugovor zbog Cinestar kanala .
Ali sta je tesko posavetovati se sa Efektivom ?

Naravno da su Cinestar kanali kvalitetni i da ovo sto su ubacili ne moze da ih zemeni. To vam je kao Eon i Iris app. Nebo i zemlja. Ja samo kazem da na pomenutim ruzicastim kanalima ima odlicnih filmova i serija. Nisam ni sam znao sta ima jer ih uvek preskacem iz navike. Od aprila imam i Apollon koji nisam koristio do pred novu godinu. Uzeo sam Skyshowtime i nisam bas odusevljen ponudom . Rekoh ajde da vidim sta ima ovaj masnokosi od naslova i as sam se prijatno iznenadio. Najgore je sto neki pljuju a nisu ni videli sta sve ima( kao sto ni ja nisam znao).To vam je kao sto neki pljuju po nekom filmu a nisu ga ni pogledali. Cinestar kanali su imali dobar izbor i apsolutno se slazem da je steta sto su ih izgubili,a izgubili su ih zbog toga sto je sbb otkupio exluzivna na njih,kao sto je nekada imao ista prava na fox kanale.

Bilo bi prejako da SBB nekako iznudi EXCLUSIVE prava i na HBO i CINEMAX. E onda bi doooooosta se promenilo drugo poluvreme, s obzirom na ogromno vodjstvo Supernove i mts-a sa Arenama. Ovo bi im bilo kao smanjenje rezultata na 2-1.

Bilo bi prejako da SBB nekako iznudi EXCLUSIVE prava i na HBO i CINEMAX. E onda bi doooooosta se promenilo drugo poluvreme, s obzirom na ogromno vodjstvo Supernove i mts-a sa Arenama. Ovo bi im bilo kao smanjenje rezultata na 2-1.
Bogme HBO i nema neke filmove kao pre što ih je imao, uglavnom sve neke reprize repriza. Već davno odgledano.

koristim supernovu internet imam sat risiver i da skinem neki imidz nece probam sa vip 4g nece dok cerkin telenor ide kao metak sta moze tu biti
ip adresa i neki CGNAT kao treba staticka ip ili ima neko drugo resenje ruter technicolor

Naravno da su Cinestar kanali kvalitetni i da ovo sto su ubacili ne moze da ih zemeni. To vam je kao Eon i Iris app. Nebo i zemlja. Ja samo kazem da na pomenutim ruzicastim kanalima ima odlicnih filmova i serija. Nisam ni sam znao sta ima jer ih uvek preskacem iz navike. Od aprila imam i Apollon koji nisam koristio do pred novu godinu. Uzeo sam Skyshowtime i nisam bas odusevljen ponudom . Rekoh ajde da vidim sta ima ovaj masnokosi od naslova i as sam se prijatno iznenadio. Najgore je sto neki pljuju a nisu ni videli sta sve ima( kao sto ni ja nisam znao).To vam je kao sto neki pljuju po nekom filmu a nisu ga ni pogledali. Cinestar kanali su imali dobar izbor i apsolutno se slazem da je steta sto su ih izgubili,a izgubili su ih zbog toga sto je sbb otkupio exluzivna na njih,kao sto je nekada imao ista prava na fox kanale.
Ja jednom napisah da ne podnosim pink, ali pink premium, movies i action su na višem nivou i od HBO koji konstantno vrti reprize. Svidelo se nekome to ili ne tako je kako je

Tako je, ali ni tamo nema filmova kakvi se vrte na cinestar i nisu HD

Ja ne znam sta pink pilicari toliko sa rezolucijom svojih kanala.

Pink Premium i Pink Action su u HD-u, bar na Move platformi.

Mene danas zovu, i dalje mesec upola cene, za stare korisnike, vozim i dalje bez ugovora.

Da, ponovim, uzmite samo net i posle dobijate tv za dzabe na dve godine. Te popuste daju ovima sto su na SBB.

Uzmes samo net, koristis neko vreme i oni ti ponude brži net + tv džabe.

Prevedeno, samo novi korisnici (po mogućstvu sa SBB-a) mogu očekivati popuste, stari mogu da se slikaju.

Ja ću tražiti samo TV, ističe mi ugovor u Feb.(stari sam korisnik ex zlopernikusa od 2008.). Prešao sam na zlorion optiku u međuvremenu, pa mi i ne znači kablovski net. Javiću ako ponude nešto free, ali sumnjam.

Izgubio mi se EPG pre neki dan. Čak ne prikazuje ni kad je na kanalu dole koja je emisija ili film. Kako to popraviti?

Move smart ima isti interfejs kao move box, tv po tvom je android aplikacija.
Smart je brži i od move boxa i daljincem od TV upravljaš mnogo lakše.

Da, odrađen update sa "tv po tvom" na "move smart"
Kod mene webOS 2.5 nema "move smart" a izgleda nema vise ni "supernova - tv po tvom" koji mi uredno radi, posto je ranije instaliran.

Jel moze neko da proveri ko ima stariji webOS sta ima od aplikacija u LG prodavnici?

Jel moze da se skine odnekud pa instalira na TV?

Pink i happy kanale brišem čim prikačim na tv. 🤣
To i jeste danas problem sto postoji 100 kablovskih operatera sa 5000 kanala i tonom filmova iz video kluba.Iskrenom,ne gledam ni jedan ni drugi kanal,ne iz neke mrznje vec zbog manjka vremena.Svakako volim da pogledam dobar film i to na HD kanalu ali nekada je postojalo 3-5 kanala i bio si primoran gledati sta ti se nudi i servira.O filmovima si mogao da mastas i da ih gledas svake prestupne i to filmove stare 10+ godina 🙃 Tako da,bolje moli Boga da se ne vrati to vreme...

Izgleda nisi prepoznao draž tog vremena gde smo vreme provodili mahom van četiri zida. A ako upecamo neki film na TV-u, gledali smo da smimimo na VHS i molili Boga da nam trake ne ponestane. Za Novu godinu krenu blokbasteri stari godinama i decenijama a mi srećni jer tokom cele godine sve krš do krša.
Sad lepo plaćaš provajderima da guraju tonu kanala na kojima nemaš uglavnom ništa da pogledaš a i skoro sve ti je na dohvat ruke i većinu si prežvakao. Ako slučajno nađeš neke kanale koje počneš da pratiš možeš da se slikaš kad ti provajder te kanale lepo ukine. Možeš onda da menjaš provajdera ali nijedan ne pruža mogućnost da odabereš kanale koje želiš i da imaš garanciju da ih neće ukinuti iz ponude. Ne znam za druge ali zadnjih X godina sam u vreme ovih praznika se ubijao od dosade uz TV i program koji nude. Valjda već viđeno a i zasićenje došlo. Plaćaš TV a nemaš šta da pogledaš.
Tako da, govoreći u svoje ime, molim vraga da se to vreme vrati. Šta ostali misle ovome? Pa, svakom svoje...😙🍺

Starost filma generalno ne utiče na kvalitet videa. To što pink valja SD kopije je druga stvar. Stari filmovi većinom imaju HD remastere, neki su čak i u 4K rađeni.

E sad generalno, naletao sam i na starije HD filmove na Pinku i na Apolonu.

Kako se ne razumemo?

Ja hoću da gledam evropske filmove francuske i španske u HD rezoluciji toga je bilo na cinestaru, eurocinema to nema.

Izgleda nisi prepoznao draž tog vremena gde smo vreme provodili mahom van četiri zida. A ako upecamo neki film na TV-u, gledali smo da smimimo na VHS i molili Boga da nam trake ne ponestane. Za Novu godinu krenu blokbasteri stari godinama i decenijama a mi srećni jer tokom cele godine sve krš do krša.
Sad lepo plaćaš provajderima da guraju tonu kanala na kojima nemaš uglavnom ništa da pogledaš a i skoro sve ti je na dohvat ruke i većinu si prežvakao. Ako slučajno nađeš neke kanale koje počneš da pratiš možeš da se slikaš kad ti provajder te kanale lepo ukine. Možeš onda da menjaš provajdera ali nijedan ne pruža mogućnost da odabereš kanale koje želiš i da imaš garanciju da ih neće ukinuti iz ponude. Ne znam za druge ali zadnjih X godina sam u vreme ovih praznika se ubijao od dosade uz TV i program koji nude. Valjda već viđeno a i zasićenje došlo. Plaćaš TV a nemaš šta da pogledaš.
Tako da, govoreći u svoje ime, molim vraga da se to vreme vrati. Šta ostali misle ovome? Pa, svakom svoje...😙🍺
Ne brišem pink i happy iz mržnje, brišem ih zbog sadržaja koji emutuju! Pink premium gledam, ali 15 minuta filma, 30 minuta reklama, jel to ok?
Cinestar je imao lepih evropskih filmova novije proizvodnje, zato mi se svidjao, a ovi novi kanali nisu ni priviriti, sramota kakvu su zamenu ponudili.
Što se mene tiče, ja sam živeo i kada su postojala samo 2 kanala, a prvi radio do ponoći, a drugi do 22, pa mi teško neće ni pasti da ugase sve kanale, jer inače tv gkedam samo kad stvarno nemam šta da radim i onda pogledam ako ima neki lep evropski film ili neku krimi seriju iz Skandinavije, Britanije ili Italije, a od svega ponudjenog kod operatera najviše mi prijaju putopisne reportaže ili NG wild.

Tast uzeo supernova plan 3 paket, instalirao sam mu app na fonu za gledanje ali koje mu je korisnicko ime i lozinka i kako to kod njih ide.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno