Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snimio sam telefonom kako zvuči modem, pojačao nekoliko puta da se bolje čuje iritirajući zvuk koji pušta.
U pozadini ono što huči kao usisivač je fen za kosu u susednoj sobi (na to nisam mogao da utičem, zaista :rolleyes:). Ali ovaj iritirajući škripeći zvuk i onaj slabiji povremeni treći kao struganje su od modema.
Čim odmaknemo od praznika tražim način da ga zamene. Ovo je najjače što je bukačio do sad, čuo sam ga sa 10 metara razdaljine.

Snimio sam telefonom kako zvuči modem, pojačao nekoliko puta da se bolje čuje iritirajući zvuk koji pušta.
U pozadini ono što huči kao usisivač je fen za kosu u susednoj sobi (na to nisam mogao da utičem, zaista :rolleyes:). Ali ovaj iritirajući škripeći zvuk i onaj slabiji povremeni treći kao struganje su od modema.
Čim odmaknemo od praznika tražim način da ga zamene. Ovo je najjače što je bukačio do sad, čuo sam ga sa 10 metara razdaljine.
Pogledajte prilog 369856
Odma ti odgovorim zovi da ti donesu novi ruter, džaba se nama žališ. Već sam pisao o tome. Dolazak i zamena 500 din. na sledeći račun. Modem čim počne da se čuje odradio je svoje.

Može li neko da me posavetuje kako da raskinem ugovor sa Supernovom zbog ukidanja Cinestar kanala?
Pod ugovornom sam obavezom, imam paket GPON Super PLAN 2 M (Net 150+TV Start)
Značilo bi mi da se rešim televizije prvenstveno, jer traljavo radi i sadržaj je sve lošiji ali ako ne može parcijalno da se raskine,
da raskinem ceo ugovor pa posle mesec dana da uzmem samo internet.

Pitao me komsija, postoji li opcija da se gleda supernova na laptopu? Paket mu je super par plus move. Vidim da ima win aplikacija, ali kaze da je probao da instalira i ne radi login. Moze li preko browsera da gleda nekako ili je moguce samo preko mobilnog?

Pitao me komsija, postoji li opcija da se gleda supernova na laptopu? Paket mu je super par plus move. Vidim da ima win aplikacija, ali kaze da je probao da instalira i ne radi login. Moze li preko browsera da gleda nekako ili je moguce samo preko mobilnog?

Tesko kada skida full, meni na dosta manjoj brzini radi ne samo net nego i yutjub bez problema.

Prvi put čujem da ima aplikacija za windows, zar su je napravili?

Nemam supernovu, pa se nisam udubljivao, vec mi on rece da je instalirao i da ne radi login. Sad kad kolega gore napisa, vidim i zasto. Aplikacija je za totalno drugi iptv servis koji koristi supernova ime da obmane korisnike.

Aha, Supernova IPTV sajt koji prodaje liste kanala, ex YU čini mi se.
Nego, je li neko probao da skine android aplikaciju pa preko emulatora na PC?:)

Pozdrav, od juce imam problema sa opcijama na uredjaju. Naime izgubila mi se lista omiljenih kanala, ne mogu da otvorim side menu (leva strelica na daljinskom), cesto nece da mi otvori otvori sadrzaj kanala (strelica dole na daljinskom). Kanale mogu da menjam samo napred nazad i ili kucanjem broja koji cas radi cas ne radi. Kao da je bio neki update koji je sasekao dosta funkcija i sve pokvario. Da li je neko primetio nesto slicno?

Da li kod ostalih korisnika normalno radi Jugoton TV, pozicija 439?
Kod mene recimo nema tona na tom kanalu.

Srećna Nova Godina svima!!!
Što se tiče ovih Euro kanala, 'zamena' za Cinestar je ******. Doduše znalo se da ih neće dugo biti na Supernovi.Dosta ranije su ukinuti na MTS.
U poslednje vreme, dosta Move baguje. Mora često iz struje isključivati. Do juna ove godine ugovor, pa ćemo videti šta dalje

Pozdrav, od juce imam problema sa opcijama na uredjaju. Naime izgubila mi se lista omiljenih kanala, ne mogu da otvorim side menu (leva strelica na daljinskom), cesto nece da mi otvori otvori sadrzaj kanala (strelica dole na daljinskom). Kanale mogu da menjam samo napred nazad i ili kucanjem broja koji cas radi cas ne radi. Kao da je bio neki update koji je sasekao dosta funkcija i sve pokvario. Da li je neko primetio nesto slicno?
Jedino da zoveš korisničku službu. Posle par neuspelih uključi/isključi fora, ukinuće ti nalog i napraviti novi, i kao potpuno novom korisniku poslaće ti kredencinale na mail. Ako si mislio na "move" uređaj.

Ima i čupanje iz struje na 15-30 sekundi i fabrički reset kao krajnja opcija pre zvanja konjice.
Nego...
Posle par neuspelih uključi/isključi fora, ukinuće ti nalog i napraviti novi, i kao potpuno novom korisniku poslaće ti kredencinale na mail.
Super, kad mi istekne ugovor ću da se požalim i dobijem popust kao nov korisnik.:)#mastamozesvasta

Poslednja izmena:
Može li neko da me posavetuje kako da raskinem ugovor sa Supernovom zbog ukidanja Cinestar kanala?
Isto pitanje imam i ja, skinuli Cinestar i uveli one usr.. Euro kanale. 🤬
Pa zar oni misle da samo treba premijer liga da se gleda, zabole me za premijer ligu, hoću kanal sa normalnim filmovima, od 10 ponudjenih da bar 3 valjaju.
Što je najgore imam SUPER PAR-START i nema ni mogućnost gledanja unazad, a plaćam kao i ovi što imaju!
Rado bih raskinuo ugovor i prešao na drugog operatera ako to može, ali mi oni kažu da u ugovoru piše da imaju slobodu promene kanala.
Čekam septembar pa napuštam.

Pa ima 50 pink filmskih kanala. Na njima ima sta da se pogleda :)

I ja ih nemam na listi kod oba provajdera. Ali na fimskim kanalima ima sta da se pogleda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno