Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verujem, izgleda da ima razlicitih firmware za iste modeme ?!

Pogledajte prilog 369235
evo kod mene ovako stoji:
Firmware Build Time10:47:15 Wed Aug 02 2017

welp, bolje nego 2015 kao sto sam mislio da jeste, ali ovo je opet prestar firmware. trebali bi redovno da nam salju updejte oni sami, kad su vec onemogucili custom firmware instalaciju

Kako rade Supernovine CI kartice na Tesla Android televizorima?

Kanali uopste nisu toliko losi.
To su jos 4 nova klona pinkovih filmskih kanala.

tamo se nista novo ne emituje sto vec nije reciklirano, ne moze nikako da bude zamena za cinestar kanale.

korisnici nisu obavesteni o ukidanju 4 cinestar kanala 30 dana ranije.
Izbor filmskih kanala na supernovi ce nakon ovoga biti krajnje bedan, osim ako nekome nije OK da gleda reprizu emanuele iz 1974te/

Kako rade Supernovine CI kartice na Tesla Android televizorima?
Kartice sluze samo da otkljucaju kanale, sve drugo je do TV

Slazem se sa tobom. Samo sam konstatovao da kanali nisu losi. Ne secam se da sam vidjao ove nemacke sapunice na pinkovim kanalima :). Elem,imam sve kanale i od SN i SBB-a tako da me ne pogadja mnogo. Ionako sav filmsko serijski program gledam preko Kodi i RD.

Dok traju praznici otkljucani svi EON kanali na Supernova mrezi/internetu
Bolje da si ćutao. Sad opet blokirani kanali N1, Nova S i SK. Čak su i neki sadržaji iz video kluba blokirani (igrani programi iz domaće produkcije).
Ako opet prorade, nek to bude naša tajna.

Slazem se sa tobom. Samo sam konstatovao da kanali nisu losi. Ne secam se da sam vidjao ove nemacke sapunice na pinkovim kanalima :). Elem,imam sve kanale i od SN i SBB-a tako da me ne pogadja mnogo. Ionako sav filmsko serijski program gledam preko Kodi i RD.
Ma gledacu i ja preko SBB cinestar, ali supernova ovim ukidanjem prakticno nema ni jedan normalan filmski kanal u osnovnoj ponudi.
Ja bi razumeo da taj euro cinema bar nudi noviju produkciju...ali nema od toga nista, samo starudija.

Kod supernove prakticno samo HBO paket moze da se dobije uz doplatu a oni emituju samo americke block bustere a to nije svima gledljivo.

welp, bolje nego 2015 kao sto sam mislio da jeste, ali ovo je opet prestar firmware. trebali bi redovno da nam salju updejte oni sami, kad su vec onemogucili custom firmware instalaciju
Update? Redovan?? Sami da šalju??? Ta ti je dobra. Koje čupanje s njima za Apollon kredencijale...:rolleyes:

SN.jpg
Cudo ovde nema postova o raskidu UO usled ukidanja kanala.
Da ispalimo stotinu postova u 2-3 dana kao u SBB temi pa da se razlete moderatori i počnu da brišu redom i nas na kraju.
Ne, hvala. Uzeto je u obzir a bićemo kulturni.;)

Lucko ce licno sve to da unapredi

Update? Redovan?? Sami da šalju??? Ta ti je dobra. Koje čupanje s njima za Apollon kredencijale...:rolleyes:
oni nit salju sami, nit mozes sam da updejtujes firmware jer su tu opciju onemogucili. u SN izgleda jedina mogucnost da budes uptodate sa ruterom je da skupis parica za neki pfsense i da prebacis njohov ruter/modem combo u bridge.

oko tv-a me ne zanima nista to moji gledaju, ja samo net koristim pa ovakve sitnice nerviraju tbh

šta će ti upšte update firmwarea za modem? zar je bitno da li je iz 2015-te, 2017-te?
kao da će da ti nešto znači u životu ako ga i apdejtuju na 2022.
bitno je da obavlja finkciju za koju je namenjen i da stabilno radi-dez prekida i da ti daje full brzinu interneta na koju si pretplaćen.
za napredne funkcije kupi ruter pa se igraj sa njim
(ne brini za bezbezbednost softwera neće niko da ti "rčka" po modemu)

Jel ima neko iskustva sa ljudima iz teledirekta, drugar mi prica da mu je rekla devojka koja radi za njih da ima pravo na 12 m po 1 dinar. Navodno ga proverili u sistemu i posto nema nikakve usluge u mts u, da moze na isto ime. Samo da skloni opremu kada dodju da puste signal. Covek prihvatio i potpisao. Posto ne daju nikakve benefite tako cu i ja uraditi samo da vidim sta ce sa njim biti.

Gledam određeni kanal koji nije supernovin i nestade mi internet potpuno! Na Huawei ruteru LOS lampica trepće crveno a PON uopšte ne svetli. Zovem ih kažu rešiće...
Slučajnost?
Ne bih rekao.

Gledam određeni kanal koji nije supernovin i nestade mi internet potpuno! Na Huawei ruteru LOS lampica trepće crveno a PON uopšte ne svetli. Zovem ih kažu rešiće...
Slučajnost?
Ne bih rekao.
Daj mi u PP ili javno kako god, baš da isprobam živo me zanima taj određeni kanal dal će i meni nestati net, ja imam običan net preko antenskog kabla.

Koje trenutno modeme dele za coax usluge? Imam Technicolor 7210, koji hoće da zamene, pa dal da očekujem neko đubre? Ili da insistiram da ostane ovaj?

Napravili su neki haos prilikom potpisivanja ugovora, prvo su mi jedan fiksni isključili skroz (u kući imamo dva broja), onda sam ih cimao da reše to, posle dva dana poprave to, al zablokiraju prvi broj. I danas me zove da mi kaže da verovatno treba zamena modema....

Sumnjam da je problem do modema, jer je sve regularno radilo do dana kada smo potpisali ugovor, a od tada, prvo jedan broj isključen (znači lampica na modemu za njega uopšte nije radila, i centrala izbacuje "birate nepostojeći broj" kad se okrene, a kad sa njega zoveš tišina), da bi nakon toga sad prvi broj bio deaktiviran (ali recimo lampica za njega normalno svetli, kad pokušam da pozovem nekoga, samo ubrzano tu-tu, brže nego kad je zauzeta veza, a kad probam da pozovem taj broj sa mobilnog, ni ne kreće uspostava veze, odmah mobilni prekine poziv)...

Ne vidim kako bi tu modem mogao da pravi problem.

Napravili su neki haos prilikom potpisivanja ugovora, prvo su mi jedan fiksni isključili skroz (u kući imamo dva broja), onda sam ih cimao da reše to, posle dva dana poprave to, al zablokiraju prvi broj. I danas me zove da mi kaže da verovatno treba zamena modema....

Sumnjam da je problem do modema, jer je sve regularno radilo do dana kada smo potpisali ugovor, a od tada, prvo jedan broj isključen (znači lampica na modemu za njega uopšte nije radila, i centrala izbacuje "birate nepostojeći broj" kad se okrene, a kad sa njega zoveš tišina), da bi nakon toga sad prvi broj bio deaktiviran (ali recimo lampica za njega normalno svetli, kad pokušam da pozovem nekoga, samo ubrzano tu-tu, brže nego kad je zauzeta veza, a kad probam da pozovem taj broj sa mobilnog, ni ne kreće uspostava veze, odmah mobilni prekine poziv)...

Ne vidim kako bi tu modem mogao da pravi problem.
Koji modem/router je u pitanju, na coax-u si ili GPON-u...?

Slučajnost?
Ne bih rekao.
Ja gledam Eon van mreze na Eon sdmc boxu na SN netu i nikad mi ne nestaje net kad sam na tim kanalima.

Koji je modem u pitanju, na coax-u si ili GPON-u...?
Coax Technicolor 7210, ne bih ga menjao jer sam baš zadovoljan sa njim, a i čini mi se da veze nema sa problemom koji imam.

Najviše me čudi što lampice za tel1/tel2 normalno svetle na njemu.

Coax Technicolor 7210, ne bih ga menjao jer sam baš zadovoljan sa njim, a i čini mi se da veze nema sa problemom koji imam.

Najviše me čudi što lampice za tel1/tel2 normalno svetle na njemu.
Upravo tako, to bi trebalo da im je da kažemo i najbolji/najnoviji router koji trenutno daju na coax mreži...

Poslednja izmena:
Tražiću im onda taj modem. Valjda mi neće doneti neku kantu. Pre nekoliko godina sam imao nesrećni CBN, koji je trokirao redovno.

OK, bićemo fini ali me zanima: Znači sada mogu da raskinem ugovor bez plaćanja penala?
Imam kod SN televiziju i internet. Mogu li da ukinem obe usluge ili samo televiziju?
Ako raskinem ugovor, koliko vremena treba da prođe da se postane nov korisnik?
Da li se vezuje za adresu ili osobu ugovor?

Daj mi u PP ili javno kako god, baš da isprobam živo me zanima taj određeni kanal dal će i meni nestati net, ja imam običan net preko antenskog kabla.
Nova S emisija Mentalno razgibavanje na EON OTT boxu ali sa m3u liste preko TiViMate plejera.
Tek posle 4 sata mi je proradio internet a oni kažu da nemaju pojma kako i zašto...

Vidim da ste vecina dobili Technicolor rutere. Ja sam jos uvek na CBN, pretpostavljam da nema svrhe da trazim TC ako CBN radi normalno?

Vidim da ste vecina dobili Technicolor rutere. Ja sam jos uvek na CBN, pretpostavljam da nema svrhe da trazim TC ako CBN radi normalno?
Pa ja sam imao neki cisko, više vodio ljubav s operaterkama preko žice. Na kraju poludeo zvao i rekao da mi donesu technocolor ili da nose celokupnu opremu. Doneli TC7200 i ja miran modem prede ko maca.

Ja nemam apsolutno nikakvih problema sa CBN ruterom. Nego rekoh mozda je TC nesto bolji sto se tice dometa wifi signala i slicno?

Ako raskinem ugovor, koliko vremena treba da prođe da se postane nov korisnik?
Da li se vezuje za adresu ili osobu ugovor?
Ako sam dobro pohvatao pisanije od ranije, treba mesec dana da protekne da bi se tretirao kao nov korisnik. I navodno se vezuje za adresu, nema više prebacivanja na ženu i sl. a taman mislio da stanem na ludi kamen.:sneaky:
Ostala pitanja možeš njih da pitaš. Garant će reći da ne možeš da ih otkačiš zbog kanala ali Efektiva će sigurno reći da može.

Pa ja sam imao neki cisko, više vodio ljubav s operaterkama preko žice. Na kraju poludeo zvao i rekao da mi donesu technocolor ili da nose celokupnu opremu. Doneli TC7200 i ja miran modem prede ko maca.
Blago tebi. Meni ovaj zamenski neki put noću kao da guli tapete. Dobro da imam na umu cenu inače bih ga onako bunovan gađao papučom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno