Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je u bridge modu, to je ta adresa, uglavnom nju biraju,
Da li si siguran da uopšte može da pristupi uređaju ako je u bridge modu, ja kada sam probao na ZTE ONT F612 to nisam uspeo...?

ima 3 opcije: 192.168.1.1 , 192.168.0.1 ili 192.168.100.1 negde mora da udje u sistemska podesavanja.
Samo kablom preko pc/laptopa.
192.168.1.1
admin
admin
Na slici koju je postavio stoji da je 192.168.1.1 i telekom+telekom kredencijali. Osim ako ga tehničari nisu *****ali. Čudno mi da nema konkretne povratne informacije u smislu jeste ili nije moguće ostvariti vezu, samo crn ekran. Zato bih probao kablom i sa različitim pretraživačima po potrebi. Posle možda štos sa čupanjem strujnog kabla na 15-30 sekundi i vraćanjem, fabrički reset. Hoće kinezi da zezaju.
No, adresa se može naći i pod Default Getaway kad se u Command Prompt-u ukuca ipconfig.

Meni su rekli telekom telekom ali sam se ulogovao sa admin admin

ja uvek promenim 192.168.x.x u 10.x.x.x.x :)

Pri obnavljanju (produzetku) ugovora, kada uspete da izdejstvujete nekoliko meseci u pola cene/free/kakogod, da li vam je u aneksu jasno navedena ta informacija ili se sve svodi na usmen dogovor i casna pionirska ?

Pri obnavljanju (produzetku) ugovora, kada uspete da izdejstvujete nekoliko meseci u pola cene/free/kakogod, da li vam je u aneksu jasno navedena ta informacija ili se sve svodi na usmen dogovor i casna pionirska ?
Meni stoji sve u ugovoru, doduse nema nekih velikih popusta, stara cena, dodatni treci uredjaj za 1 din i 50% prvi racun. Doduse ja sam insistirao da sve stoji u ugovoru

Meni stoji u napomeni ugovora" 2 meseca 50%"

Prilozi

• Screenshot_20221226_234214.jpg
    Screenshot_20221226_234214.jpg
    82.6 KB · Pregleda: 64
jel zna neko kada ce da se smiluju da updejtuju firmware na ruterima? TC7200 je na verziji iz 2015.. zar se ovo ne smarta sigurnosnim rizikom? ili njih prosto zabole za ovakve stvari?

Obaveštavamo privatne i poslovne korisnike Supernove i Exe Net-a, da se od 1. januara 2023. iz ponude povlače kanali CineStar TV 1, Cinestar TV Action, CineStar TV Comedy HD, CineStar TV Fantasy HD, Motorvision, Mezzo TV i Mezzo Live HD.

Ako je kome za utehu (meni nije) može da osveži sećanja na dobre stare vaspitne metode, na trećem Euro Cinema kanalu.
Los Serrano.jpg

Ne znam gde da trazim zadnji firmver, kod mene ne pise godina samo STEF.01.36. TC7210
Basic.jpg
Kod mene stoji:
Firmware.jpg

Kasno, negde iza ponoći, pukao net i jutros signal neznatno oslabio.

EDIT: Sad proverio i brzinu, 606 LOL.
Speed.jpg

Prilozi

• Modem.jpg
    Modem.jpg
    147 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Kod mene stoji:
Firmware.jpg
potpuno drugacije kod mene, ima meni status, pa u okviru njega software.
Screenshot 2022-12-27 at 11.00.19.png

Cekaj bre...

Oni su zamislili da izbace sve Cinestar TV kanale i zamene ovim smesnim Euro Cinema kanalima????

Za ovo ce da izbije pobuna kod korisnika.

Korisnici ostaju bez bilo kakvog normalnog filmskog kanala, mozemo da gledmao pink i ovo smece euro cinema koje se verovatno emituje FTA preko satelita.

Ovo su morali 30 dana ranije da obaveste sve korisnike!!!

Kanali uopste nisu toliko losi.

Motorvision izbačen - 👎👎👎

EUROCINEMA 1 - 4 HD u ponudi
PINK-Evropski bioskop! Tu nema nijednog novog filma ili serije! Džaba što je u HD kad su neki filmovi i serije u SD! Stvarno loša zamena za Cinestar kanali! Dobro je što postoji internet za noviji filmovi i serije i to u HD!

Kod mene recimo uopšte ne postoji Voip, stoji samo Gateway na TC7200

Verujem, izgleda da ima razlicitih firmware za iste modeme ?!

Opera Snapshot_2022-12-27_152321_192.168.100.1.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno