Smederevac1
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2020
- Poena
- 60
Kod mene na tesla 43E635bsf radi ok, mada što kažu kartica služi samo da otključa kanale.Kako rade Supernovine CI kartice na Tesla Android televizorima?
Kod mene na tesla 43E635bsf radi ok, mada što kažu kartica služi samo da otključa kanale.Kako rade Supernovine CI kartice na Tesla Android televizorima?
Hvala na informaciji, baš sam jutros proveravao i tad je i dalje bio "Supernova tv po tvom"Move smart na lg televizore konacno!
Koja je razlika između "Move smart" i "Supernova TV po tvom"?Hvala na informaciji, baš sam jutros proveravao i tad je i dalje bio "Supernova tv po tvom"
Move smart ima isti interfejs kao move box, tv po tvom je android aplikacija.Koja je razlika između "Move smart" i "Supernova TV po tvom"?
Stvarno bilo je i vreme da zamene ono skrpljeno sto smo imali do sadaMove smart na lg televizore konacno!
I tv po tvom ima web os smart aplikacija.Move smart ima isti interfejs kao move box, tv po tvom je android aplikacija.
Smart je brži i od move boxa i daljincem od TV upravljaš mnogo lakše.
Da, odrađen update sa "tv po tvom" na "move smart"I tv po tvom ima web os smart aplikacija.
Hoces da kazes da su zamenili "tv po tvom" za move aplikaciju na webOS?
Hvala ti. Imamo čak isti model. Jedan daljinski manje mnogo znači.Kod mene na tesla 43E635bsf radi ok, mada što kažu kartica služi samo da otključa kanale.
Hvala ti. Imamo čak isti model. Jedan daljinski
Da li si možda instalirao move Smart aplikaciju? Kod mene ima problema sa nekim kanalima koji koče, a filmski su potpuno zeleni ekran. Znači problem je samo da move Smart app, dok ostale (Hbo, netflix, amazon prime i Disney+) rade normalno. Vidim da se na isto žale i ljudi sa Hisense televizorima.Hvala ti. Imamo čak isti model. Jedan daljinski manje mnogo znači.
Glavna mana androida, te za telefone, te za televizore ista priča@Smederevac1 isti slučaj! 😊 Mislio sam da je do Wi-Fi signala ali takođe mi dobro rade HBO, EON, Stremio i dr.
Vjerovatno aplikacija nije dobro optimizovana.
Da li mogu da kontrolisem aktivne uredjaje na mom sn nalogu akocnemam aktiviranu tj instaliranu app na mobilnom telefonu?Do sada sam sve kontrolisao preko mobilne app ali posto mi je je to poslednji nalog hteo sam da ga skinem i prebacim na android box.Ali nzm kako cu posle moci da upravljam i menjam aktivne uredjaje ako mi zatreba isl?
Ma ko šiša kanale, druže srećna nova godina, zdravlje na prvom mestu, a za ostalo kako se snađemo. 🍻🍻🍻🍻🍻Odmah posle ponoći, adio Cinestar kanalima.😞😞😞
Pogledajte prilog 369783
Lepi dočeci... Prošli isključili CAM kartice, sad Cinestar. Šta će za iduću proslavu, najbolje sebe da ugase.
Kolegama srećna Nova godina i sve najbolje. Supernova, nos'te se.
Ode Cinestar...! RIP...! Srećna nova godina! 🍻Odmah posle ponoći, adio Cinestar kanalima.😞😞😞
Pogledajte prilog 369783
Lepi dočeci... Prošli isključili CAM kartice, sad Cinestar. Šta će za iduću proslavu, najbolje sebe da ugase.
Kolegama srećna Nova godina i sve najbolje. Supernova, nos'te se.
Blago tebi. Meni ovaj zamenski neki put noću kao da guli tapete. Dobro da imam na umu cenu inače bih ga onako bunovan gađao papučom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari