Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, pokusao neko raskid zbog Cinestar kanala ?
Pises zahtev i oni kazu ne moze
Onaj Ratel ce biti na njihovoj strani i kraj price

Move smart ima isti interfejs kao move box, tv po tvom je android aplikacija.
Smart je brži i od move boxa i daljincem od TV upravljaš mnogo lakše.
I tv po tvom ima web os smart aplikacija.

Hoces da kazes da su zamenili "tv po tvom" za move aplikaciju na webOS?

Znači sada konačno imaju unificirane aplikacije za pametne televizore. Samsung, LG, Android TV. Još web verzija da se sredi.

Hvala ti. Imamo čak isti model. Jedan daljinski

Hvala ti. Imamo čak isti model. Jedan daljinski manje mnogo znači.
Da li si možda instalirao move Smart aplikaciju? Kod mene ima problema sa nekim kanalima koji koče, a filmski su potpuno zeleni ekran. Znači problem je samo da move Smart app, dok ostale (Hbo, netflix, amazon prime i Disney+) rade normalno. Vidim da se na isto žale i ljudi sa Hisense televizorima.

@Smederevac1 isti slučaj! 😊 Mislio sam da je do Wi-Fi signala ali takođe mi dobro rade HBO, EON, Stremio i dr.
Vjerovatno aplikacija nije dobro optimizovana.

Da li mogu da kontrolisem aktivne uredjaje na mom sn nalogu akocnemam aktiviranu tj instaliranu app na mobilnom telefonu?Do sada sam sve kontrolisao preko mobilne app ali posto mi je je to poslednji nalog hteo sam da ga skinem i prebacim na android box.Ali nzm kako cu posle moci da upravljam i menjam aktivne uredjaje ako mi zatreba isl?

Da li mogu da kontrolisem aktivne uredjaje na mom sn nalogu akocnemam aktiviranu tj instaliranu app na mobilnom telefonu?Do sada sam sve kontrolisao preko mobilne app ali posto mi je je to poslednji nalog hteo sam da ga skinem i prebacim na android box.Ali nzm kako cu posle moci da upravljam i menjam aktivne uredjaje ako mi zatreba isl?

Ovde sve možeš da završiš.

Odmah posle ponoći, adio Cinestar kanalima.😞😞😞
Archer.jpg
Lepi dočeci... Prošli isključili CAM kartice, sad Cinestar. Šta će za iduću proslavu, najbolje sebe da ugase.
Kolegama srećna Nova godina i sve najbolje. Supernova, nos'te se.

Odmah posle ponoći, adio Cinestar kanalima.😞😞😞
Pogledajte prilog 369783
Lepi dočeci... Prošli isključili CAM kartice, sad Cinestar. Šta će za iduću proslavu, najbolje sebe da ugase.
Kolegama srećna Nova godina i sve najbolje. Supernova, nos'te se.
Ma ko šiša kanale, druže srećna nova godina, zdravlje na prvom mestu, a za ostalo kako se snađemo. 🍻🍻🍻🍻🍻

Eh da je sreće pa da u novoj godini porade malo na proširenju optičke mreže, kanale ćemo lako da prebolimo, pogotovo filmske u eri streaminga.

Srećna Nova Godina Svima i da mi Svi budete Živi , Zdravi i Veseli
Operatera će biti ,a oni da Nas služe a mi da ih menjamo .
Živeli

Želim da vam Ljubav, Mir, Radost, Svetlost i sve što vam srce želi uvek obasjava Dušu!
Srećna Nova godina!

A što se tiče Cinestar kanala ima i drugih besplatnih prostih opcija za gledanje istih i još mnogo drugih 😉

Živeli 🥂

Nije stvar toliko u kanalima već u terminu u kojem su ukinuti. Mogli su odložiti mesec dana, sedmicu a ne baš na prvi dan nove godine.
Svi smo mi manje ili više sujeverni po nekim pitanjima. Za mene je eto bitno da prvi dan bude skoro savršen, da prođe glatko i bez problema i saplitanja. U konkretnom slučaju, dve godine zaredom se prvog dana u godini gase "delovi usluge". Sujeverje ili praznoverje ali svi volimo da čujemo ono "sve najbolje u novoj godini" a SN je odlično počela.

verovatno im je takav ugovor sa tim cinestarom,
mogli bi ih tuziti da su odlozili.
Blago tebi. Meni ovaj zamenski neki put noću kao da guli tapete. Dobro da imam na umu cenu inače bih ga onako bunovan gađao papučom.

a sto, jel bucan, zuji? verovatno napajanje? trebalo bi da to moze lako da se zameni.

Ne bih se bunio da su ukinuli u decembru, novembru. Gde baš prvog, dve godine u nizu. Originalne novogodišnje čestitke.:cautious:

Nije adapter problem, radilo je OK sa prvim modemom. U međuvremenu su mi dobar zamenili za ovaj iz čiste gluposti i ponekad pravi neki "cvileći" zvuk, ne znam kako da pojasnim. Nešto je do Wi-Fi, kad isključim na taster ne čuje se. Zdrndan je, vidi se golim okom ali ne pravi neke veće probleme u radu pa ne znam kako da ih ubedim da zamene.

Da li jos neko ima problem ovog tipa, kada se skida igra ili bilo sta sto vuce full speed “1000/100 mi je optika net” da ne moze ni jednu stranicu da otvori?

Kako da uđem u podešavanja mercusys ac12g rutera? Za password ne prihvata standardne reči: admin, user, blank, telekom itd... Vidim da korisnici ulaze u setup rutera, a ne bih da ga vraćam na fabrička podešavanja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno