Upravo tako možda je neko sklopio ugovor baš zbog "CineStarTV Fantasy" kanala i sad izvisio. I šta sad npr. da radi?Ti kanali nikako ne mogu biti zamena za cinestar
Kakva crna sloboda promene kanala, to su gluposti, onda bi tako mogli da ukinu sve sto valja...a to i rade.
Bogme HBO i nema neke filmove kao pre što ih je imao, uglavnom sve neke reprize repriza. Već davno odgledano.Bilo bi prejako da SBB nekako iznudi EXCLUSIVE prava i na HBO i CINEMAX. E onda bi doooooosta se promenilo drugo poluvreme, s obzirom na ogromno vodjstvo Supernove i mts-a sa Arenama. Ovo bi im bilo kao smanjenje rezultata na 2-1.
Ja jednom napisah da ne podnosim pink, ali pink premium, movies i action su na višem nivou i od HBO koji konstantno vrti reprize. Svidelo se nekome to ili ne tako je kako jeNaravno da su Cinestar kanali kvalitetni i da ovo sto su ubacili ne moze da ih zemeni. To vam je kao Eon i Iris app. Nebo i zemlja. Ja samo kazem da na pomenutim ruzicastim kanalima ima odlicnih filmova i serija. Nisam ni sam znao sta ima jer ih uvek preskacem iz navike. Od aprila imam i Apollon koji nisam koristio do pred novu godinu. Uzeo sam Skyshowtime i nisam bas odusevljen ponudom . Rekoh ajde da vidim sta ima ovaj masnokosi od naslova i as sam se prijatno iznenadio. Najgore je sto neki pljuju a nisu ni videli sta sve ima( kao sto ni ja nisam znao).To vam je kao sto neki pljuju po nekom filmu a nisu ga ni pogledali. Cinestar kanali su imali dobar izbor i apsolutno se slazem da je steta sto su ih izgubili,a izgubili su ih zbog toga sto je sbb otkupio exluzivna na njih,kao sto je nekada imao ista prava na fox kanale.
Hoce kada ne dobija net, meni se desilo da mi klinac Utp kabal prekine, isto se tako ponasao move.Izgubio mi se EPG pre neki dan. Čak ne prikazuje ni kad je na kanalu dole koja je emisija ili film. Kako to popraviti?
Move smart ima isti interfejs kao move box, tv po tvom je android aplikacija.
Smart je brži i od move boxa i daljincem od TV upravljaš mnogo lakše.
Kod mene webOS 2.5 nema "move smart" a izgleda nema vise ni "supernova - tv po tvom" koji mi uredno radi, posto je ranije instaliran.Da, odrađen update sa "tv po tvom" na "move smart"
To i jeste danas problem sto postoji 100 kablovskih operatera sa 5000 kanala i tonom filmova iz video kluba.Iskrenom,ne gledam ni jedan ni drugi kanal,ne iz neke mrznje vec zbog manjka vremena.Svakako volim da pogledam dobar film i to na HD kanalu ali nekada je postojalo 3-5 kanala i bio si primoran gledati sta ti se nudi i servira.O filmovima si mogao da mastas i da ih gledas svake prestupne i to filmove stare 10+ godina 🙃 Tako da,bolje moli Boga da se ne vrati to vreme...Pink i happy kanale brišem čim prikačim na tv. 🤣
I cinemaeuro kanali su HD pa sadržaj na njima nije HD iz prostog razloga što emituju filmove stare po 50 i više godina.Pink Premium i Pink Action su u HD-u, bar na Move platformi.
Ne brišem pink i happy iz mržnje, brišem ih zbog sadržaja koji emutuju! Pink premium gledam, ali 15 minuta filma, 30 minuta reklama, jel to ok?Izgleda nisi prepoznao draž tog vremena gde smo vreme provodili mahom van četiri zida. A ako upecamo neki film na TV-u, gledali smo da smimimo na VHS i molili Boga da nam trake ne ponestane. Za Novu godinu krenu blokbasteri stari godinama i decenijama a mi srećni jer tokom cele godine sve krš do krša.
Sad lepo plaćaš provajderima da guraju tonu kanala na kojima nemaš uglavnom ništa da pogledaš a i skoro sve ti je na dohvat ruke i većinu si prežvakao. Ako slučajno nađeš neke kanale koje počneš da pratiš možeš da se slikaš kad ti provajder te kanale lepo ukine. Možeš onda da menjaš provajdera ali nijedan ne pruža mogućnost da odabereš kanale koje želiš i da imaš garanciju da ih neće ukinuti iz ponude. Ne znam za druge ali zadnjih X godina sam u vreme ovih praznika se ubijao od dosade uz TV i program koji nude. Valjda već viđeno a i zasićenje došlo. Plaćaš TV a nemaš šta da pogledaš.
Tako da, govoreći u svoje ime, molim vraga da se to vreme vrati. Šta ostali misle ovome? Pa, svakom svoje...😙🍺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari