Najbolje i najiskrenije je uzeti oba jeste oko 50 evra mesečno ali imate onda da birate kada će te koji da koristite .Ma kako zvučalo moja preporuka je najbolja moguća i ovako tih 25 evra mesečno potrošimo za jedno veče u kafiću !Da li izabrati super plan 4 plavi ili eon full + intarifu? Po ponudama koje su dobijene, prva opcija izlazi oko 3200din na 2god., druga 3000din.
Najbitnije je net. Kod SN je optika, kod SBBa coax, brzina je ista, do 150mbps. TV, pogotovo sportski sadržaj je nebitan.
Kod mene sve uredno radi, Eon u mrezi, SN exKopernikus...Kod mene od juce popodne ne rade N1, Nova S, Sport klubovi (eon nalog u mrezi). Net Supernova (ex Radijus vektor). Do juce sve radilo bez problema.
Nema veze SN sa blokiranjem kanala...Imam SBB u drugom stanu, u ovom u kome zivim Supernova, na Android TVu EON aplikacija instalirana. Pre uvodjenja pitao sam ih da li ima nekih ogranicenja po pitanju gledanja United Media kanala, rekli su da nema. Stvar je principa. Narasla su im muda kako su preuzeli Premier ligu.
Nema potrebe za oba zaista, jer su u pitanju roditelji, koji ionako ne koriste usluge preterano. Meni će značiti net zbog posla kad dođem, pa je zato i najbitniji.Najbolje i najiskrenije je uzeti oba jeste oko 50 evra mesečno ali imate onda da birate kada će te koji da koristite .Ma kako zvučalo moja preporuka je najbolja moguća i ovako tih 25 evra mesečno potrošimo za jedno veče u kafiću !![]()
![]()
Sbb blokira jer postoji usluga Eon van mreze. Naravno da im ne odgovara sto se dele nalozi jer onda ne bi prodavali van mreze, e zato blokiraju......Imam 2 licence za EON - jednu TV licencu iz paketa tv+net i jednu mobilnu licencu iz drugog paketa tv+net. Sinoć TV aplikacija nije htela da pusti UM kanale preko SN inteneta, ali mobilna je htela iz nekoliko pokušaja. Jedva odgledah košarku. Sada TV aplikacija radi zadovoljavajuće (često na prebacivanju napiše da taj kanal ne može preko ovog interneta, ali uz nekoliko prebacivanja prokine), ali mobilna neće ni jedan kanal UM grupe. Može li neki stručnjak da objasni u čemu je problem. Ranije je sve radilo normalno - obe licence EON i SN internet. Da li je problem kod SBB ili SN?
Provereno, radi i Nova S VoD i N1 izbor, i SK VoD, Pickbox Now, CineStar Premiere Plus, CineMIX VoD i ostali VoDovi.Proveri Nova S VoD? 😁
Kod mene na kartici HBO ima prevode. Proveri na daljinskom od TVa dugme subtitle, jer na HBO može da se isključi prevod.Момци да ли неко зна зашто само ХБО нема превод а остали програми имају? У питању је ТВ са картицом.
На мове уређају све ок
HvalaAko ne bude radilo zovi call centar pa ili će ti pustiti opet opremu ili će doći da zamene cam
Nemam samsung tv, taj mali adapter iz kesice ubodeš u tv, moguće da imaš nalepnicu na samom tv-u koju treba da skineš prvo
pa ukljuci prevod...Момци да ли неко зна зашто само ХБО нема превод а остали програми имају? У питању је ТВ са картицом.
На мове уређају све ок
Ma čas rade, čas ne. Kako sam obavešten od agenta prodaje za Supernovu, ipak idu pod kljuć EON iz mreže paketi, kao i kod mts-a.Proradili SBB kanali na SN
Kod mene na kartici HBO ima prevode. Proveri na daljinskom od TVa dugme subtitle, jer na HBO može da se isključi prevod.
pa ukljuci prevod...
verovatno imas hisense tv?
On sam od sebe iskljuci prevod
Pod kljuc ali od strane koga, SBB ili Supernova?Ma čas rade, čas ne. Kako sam obavešten od agenta prodaje za Supernovu, ipak idu pod kljuć EON iz mreže paketi, kao i kod mts-a.
EON van mreže će moći da se gleda.
sbb ima ugovore sa kanalima u kojima je sve to definisano.Sbb blokira jer postoji usluga Eon van mreze. Naravno da im ne odgovara sto se dele nalozi jer onda ne bi prodavali van mreze, e zato blokiraju......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari