I kod mene na Fox televizoru na HBO i Cinemax kanalima nema prevoda iako je isti uključen. Da bi se prevod pojavio moram na daljincu da isključim i uključim prevod i onda se isti pojavi. I tako svaki put.То сам прво покушао, али не ради
Имам ТЦЛ, знам да има опција али је сабтитле стављен на српски већ. Искључио па укључио, једноставно не ради …
A što ne pitaš u nekoj od tema za EON gde radi i kako radi? Napravili ste bar dve strane offtopica ovde.
Svako brani nešto za šta je potpisao autorska prava distribucije i prikazivanja .Nepotrebno je kriviti Unated Group provajdera SBB za sve ono " što mi mislimo " da nam kao korisnicima pripada .SBB je od uvek branio svoje kanale. Ja sam imao dugo problema sa EON-om, i u to sam se uverio kada je bivši EXE-Net kupovao-dodavao nove klase IPv4 adresa i sa njima EON radi. Dok sa starim IPv4 kanali N1, Nova S, svi SK su uvek bili off. Te nove IPv4 kako su dodavali bile su neko vreme na starog ISP Rumunija, Bugarska... čim se prebace na EXE kao ISP SBB kanali kroz par dana se zaključaju.
I kod mene na Fox televizoru na HBO i Cinemax kanalima nema prevoda iako je isti uključen. Da bi se prevod pojavio moram na daljincu da isključim i uključim prevod i onda se isti pojavi. I tako svaki put.
Ne, nego ne mogu više da pratim Sportklub i Novu S.Ajde 🤣 Otvorio si oči čitavom forumu...
Gledati *Plati Eon OTT pa ćeš pratiti.
Nista novo, oduvek je tako bilo...Da rešimo i misteriju EONa na Supernovoj!
Da završimo.
A što ne pitaš u nekoj od tema za EON gde radi i kako radi? Napravili ste bar dve strane offtopica ovde.
Bolje da si pitao zašto je to tako...Da rešimo i misteriju EONa na Supernovoj!
Da završimo.
Mislio sam da završimo temu, ali nije bilo tako. 14 meseci sam koristio EON nalog iz mreže na Supernovoj.Nista novo, oduvek je tako bilo...
Kod mene radi. Ako se pojavi poruka vratim minut dva unazad i posle radi normalnoMislio sam da završimo temu, ali nije bilo tako. 14 meseci sam koristio EON nalog iz mreže na Supernovoj.
Ali ajde da završimo priču.
Više neće moći, osim naloga "van mreže"!
Vidi vraga. Radi... Haha. Briši ovu poruku, da ne prejebu neštoKod mene radi. Ako se pojavi poruka vratim minut dva unazad i posle radi normalno
Baš tako isto i ovde !Ako ti smeta, daj kišu 'vamo. Glupi weather addon mi piše da šiba pljusak, ni kap da padne.
Dobra stvar je da se MOVE više ne zakucava, loša je da je počeo da štuca. Par puta na dan stane slika i ton pa se odglavi nakon nekoliko sekundi.
ta prica se 'zavrsavala' mnogo puta dosad, jos od D3GO...Da rešimo i misteriju EONa na Supernovoj!
Da završimo.
To je bio (ili je još uvek?) slogan RTS-a.ako je naše pravo da znamo sve, to im je uzrečica
HvalaNije (još).
" Dobio sam odgovor ,, mi smo sad jedna firma i mogu dobiti samo mesec dana za jedan dinar" jer nisam novi korisnik nego samo obnavljam ugovor i nemam pravo na neke pogodnostiIšao da se raspitam kakve uslove nude da potpišem ugovor na dve godine
Do sad sam imao Box Mts-a i ističe za 15-tak dana
Dobio sam odgovor ,, mi smo sad jedna firma i mogu dobiti samo mesec dana za jedan dinar" jer nisam novi korisnik nego samo obnavljam ugovor i nemam pravo na neke pogodnosti
I koliko sam čuo mora da prođe mesec dana od isteka starog ugovora da bi se tretirao kao novi korisnik
Veoma prosto kad ti istekne ugovor, nemoj da ga obnovis jos mesec dana, a posle tih mesec dana ce te tretirati kao novog korisnika i dobices 12 meseci upola cene (ako im ta ponuda jos vazi)Išao da se raspitam kakve uslove nude da potpišem ugovor na dve godine
Do sad sam imao Box Mts-a i ističe za 15-tak dana
Dobio sam odgovor ,, mi smo sad jedna firma i mogu dobiti samo mesec dana za jedan dinar" jer nisam novi korisnik nego samo obnavljam ugovor i nemam pravo na neke pogodnosti
I koliko sam čuo mora da prođe mesec dana od isteka starog ugovora da bi se tretirao kao novi korisnik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari