Ovo je na dobrom putu da postane najveci flop u istoriji gaming industrije. Radili su citavih mesec dana na patchu koji je trebao da sredi uzasan rubberbanding. Izbacili su patch i sada ne samo sto je kretanje jos gore nego ranije, nego se igra bukvalno raspada, nestaju teksture...
Sa druge strane Elite Dangerous usao u betu bez ikakvih problema. Ja stvarno ne znam sta CIG rade, ali im nije dobra rabota.
***a, svasta se promenilo od tada. Strasno je sto ljudi na RSI forumu su usli u nekakav trans, kao da su clanovi sekte. Izgubili kontakt sa realnoscu totalno.
Oće to tako, na brzinu da se napravi igra![]()
Nego, čini mi se da su najnestrpljiviji upravo oni koji nisu podržali igru.
Oće to tako, na brzinu da se napravi igra![]()
Nego, čini mi se da su najnestrpljiviji upravo oni koji nisu podržali igru.
Razvoj igre traži vreme, ne samo pare.
Da ti neko da milion dolara da pojedeš slona opet ti trebalo puno vremena![]()
Nemam ja problem sa vremenom, niti sam nestrpljiv. Ali ako odlazu medju patch koji samo ispravlja bagove i ne donosi preko potreban novi sadrzaj (Arena Commander v0.9), i ako prolazi detaljan QA citava TRI DANA, onda ocekujem da patchovanje prodje glatko, da ne bude novih nepredvidjenih bagova.
Ovako ispada da su oni zaposlili nekakvo QA odeljenje koje nicemu ne sluzi. Mogu i nama backerima da puste raspale buildove, pa cemo im javiti sta i kako ne radi, pa nek dizajneri krpe. Sta ce im 20 zaposlenih koji lade jaja, koji su placeni OD NASIH para...
Ne znam o čemu vi pričate, izgleda da igramo različite igre. Grafika je sa novom zakrpom bolja, zvučni efekti su bolji, bitka u svemiru bolja.
Piše vam se o ED? Imate temu o tome.
***a, svasta se promenilo od tada. Strasno je sto ljudi na RSI forumu su usli u nekakav trans, kao da su clanovi sekte. Izgubili kontakt sa realnoscu totalno.
@zeljko - uopste nema smisla to , jer nisu oni umislili sad sta SC treba da bude. Roberts im je sam prenaduo igru.
Star Citizen
Approximate date: End 2016
Ma prvo neka srede single player i engine pa polako multiplayer pa na kraju nek karakiraju dodatke... pa dokle stignu, a ne obecali sve pa sad nista nije funkcionalno
A kada je predvidjeno da izadje full verzija, zna li se?
Upravo to, gledam streamove i citam po forumima svi hvale patch a ovde jedan viknuo krs i svi odmah za njim vec otpisase igru kao tezak fail....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari