Envoy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020
- Poena
- 205
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen R5 5600 & Arctic Freezer A35 ARGB
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
- RAM
- 32 GB Patriot Viper 3000 MHz
- GPU
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity OC
- Storage
- 2TB Kingston KC3000 + Apacer 1TB AS2280P4U PRO
- PSU
- SeaSonic G12 750W Gold
- Kućište
- ASUS PRIME AP201 White
- Monitor
- GIGABYTE G27Q
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Dart & HyperX Alloy Origins Core
- Mobilni telefon
- iPhone 13 128GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Dok sam još uvek aktivno pratio space simulacije, još pre x godina kada mi je Star Citizen bio više u fokusu nego sada (12 godina je prošlo od najave, 12 dugih godina) bilo je nekoliko igara koje su pokušale to o čemu @Markomaniax govori, da simuliraju space borbu budućnosti i svima im je zajedničko što su to predstavile na ultra smarački i dosadan način. Neko napucavanje high energy laserima velikog dometa iz nekakvih kockastih brodova, taj fazon. Sve u svemu neinteresantno svima osim najvećim hard core ljubiteljima svemira. Čak nije kao iz nekih japanskih mangi gde flotile brodova ispaljuju lasere jedni na druge konstantno, nego ono baš dva broda kocke udaljena hiljada stotina kilometara se gađaju tim nekim high range, high energy laserima i priprema svakog "hica" traje dugo. Ne mogu da se setim kako se zvala igra koju sam sada opisao, bilo ih je par ali je jedna baš ovakva kako sam opisao.
Taj WWII u svemiru fazon je jedna od retkih stvari koje su obećali iz CIG da će ih se držati od početka i to su i ispunili. Elite Dangerous je takođe WWII u svemiru tip borbe, sa dobrim razlogom.
Zapravo prikaz Vanduula iz demoa je mnogo bolji nego ranije što su delovali, gde su bili ko neke spejs velike mačke. Ovo sada već liči na neku od rasa koje bi se uklopile u WH40K univerzum što teže da iskopiraju od početka projekta. Sada Vanduul mnogo više liče na predatore tj. yautja rasu.
NIkad sa narativne strane Star Citizen nije imao šansu da ispadne odličan, jer je u pitanju miks i kopija drugih univerzuma, najviše Galaktike i WH40K a najmanje Star Trek koji Marko pominje.
Da su hteli da im priča bude kako dolikuje trebali su licencirati WH40K, sa tim nema greške. Ovako dobijamo dollar store verziju WH40K za koju većinu ljudi nije briga. Ali mislim da će sa te strane ipak ispasti bolje nego li Starfield, jer ono je blagi užas kakva dosada od univerzuma, priče i čitavog sveta.
Taj WWII u svemiru fazon je jedna od retkih stvari koje su obećali iz CIG da će ih se držati od početka i to su i ispunili. Elite Dangerous je takođe WWII u svemiru tip borbe, sa dobrim razlogom.
Zapravo prikaz Vanduula iz demoa je mnogo bolji nego ranije što su delovali, gde su bili ko neke spejs velike mačke. Ovo sada već liči na neku od rasa koje bi se uklopile u WH40K univerzum što teže da iskopiraju od početka projekta. Sada Vanduul mnogo više liče na predatore tj. yautja rasu.
NIkad sa narativne strane Star Citizen nije imao šansu da ispadne odličan, jer je u pitanju miks i kopija drugih univerzuma, najviše Galaktike i WH40K a najmanje Star Trek koji Marko pominje.
Da su hteli da im priča bude kako dolikuje trebali su licencirati WH40K, sa tim nema greške. Ovako dobijamo dollar store verziju WH40K za koju većinu ljudi nije briga. Ali mislim da će sa te strane ipak ispasti bolje nego li Starfield, jer ono je blagi užas kakva dosada od univerzuma, priče i čitavog sveta.
Poslednja izmena: