Šta je novo?

Splinter Cell: Blacklist

Jasta, 20Gb i trenutno pise da ce stici za 2 godine :d

Videh sad i verziju od 11Gb.

Poslednja izmena:
Jedan od razloga zasto je skoro 20 gb jer koristi Unreal engine 2.5 koji je dosta mator pa su probali da ga "nabudze" sa texturama i efektima..da bi licio na noviji naslov.

Je li ko skidao rg repack,kakav je kvalitet video,slike...

Na Perfectionist levelu nema resuplay ammo kao ni gledanja kroz zidove...stelath je jedina mogucnost, osim toga jedan pogodak od strane neprijatelja je instant death...

^ to je dobro, nadam se da vredi igrati ovo na najtezem podesavanju.. nikada nista duze nisam cekao da stigne iz ino, vec 3 dana a tek je na pola puta :d

:d

Kako ne kapiras u cemu je problem, imam 10/1 sbb sto je sasvim dovoljno nego
malo seedera a mnogo je6enih leechera

Poslednja izmena:
Instalirao,probao 10 min=unistall

Sjajna preporuka i motiv da cekam jos par dana da stigne :d

Jedan od razloga zasto je skoro 20 gb jer koristi Unreal engine 2.5 koji je dosta mator pa su probali da ga "nabudze" sa texturama i efektima..da bi licio na noviji naslov.

Pre ce biti da je podrska za razlicite jezike.

Jeste vi jos na 56k modemima ili niste culi za privatne trekere? :) ja sam svukao svih 21gb al mi igra bljutava jako.

10/1 sbb ali mi se je6e za igre, muziku i filmove narucujem brzom postom :)

Pa i igre mozes brzom postom :)

Pre ce biti da je podrska za razlicite jezike.

Regarding the language files:

I checked languages files of the game and sadly even removing all except english, the filesize difference will be 600-800mb. Therefore, spending time with removing them is not efficient solution. There will be lots of DLCs and updates for this game, so it'll be 5DVD in any case.

sa foruma gde se rade dvd9 to dvd5 konverzije

Verzija od 11Gb - nema sanse da pokrenem u dx11 (cak ni uz restarte igre ili kompa). Inace, pocetak igre je prilicno bljutav a kako izgleda ovo je prilicno zahtevno/neoptimizovano, mulljave teksture i grafika stara par godina sa nekim kao novim efektima. Nije da mi je dx11 presudan jer je ovo i onako kvazi dx11 ali mi nije jasno zasto nece da pokrene.

Deinstalirao na drugoj misiji...meni je dobro radila bez problema sve na ultra...tesko je opisati iskustvo igranja ove igre osim osecaj da ste podcenjeni i da vas neko smatra retardom...:S:

Verzija od 11Gb - nema sanse da pokrenem u dx11 (cak ni uz restarte igre ili kompa). Inace, pocetak igre je prilicno bljutav a kako izgleda ovo je prilicno zahtevno/neoptimizovano, mulljave teksture i grafika stara par godina sa nekim kao novim efektima. Nije da mi je dx11 presudan jer je ovo i onako kvazi dx11 ali mi nije jasno zasto nece da pokrene.

Nesto je bagovito oko podesavanja. Meni radi dx11 i to znacajno bolje od dx9. A i ultra podesavanja rade bolje nego high. Nemoj me samo pitat u cemu je fora.

Ima patch od giga i nesto sa ultra texturama...

^ kako se zove patch?
skinuo sam ovaj prvi 1.01 od 1.7GB ali ne vidim nikakvu razliku ili sam corav...

Zato što je rip. Nađi k'o čo'ek ful igru i uživaj. Gle kol'ko hardova imaš, a ti se štekaš za prostor. Ccc... :)

^ Ne stekam se za prostor nego je ovaj rip stigao za 3 cuke a full ima vec 5 dana kako stize a nece jos 3 :d
Ali sam nasao mnogo brzu alternativu aka :d

Moramo da iskuliramo sa ovom pricom, banovace nas :p

A inace prostora na hdd sve manje, posebno otkad sam presao samo na flac, skoro 1 ter otisao na to :)

Poslednja izmena:
^ e onda je to taj koji sam instalirao...
objavili su i verziju 1.02 ali ne nadjoh nigde link...

Kako ste zadovoljni za animacijama kod stealth kill-ova ?

Meni se gameplay jako svidja, sad bas opet skidam :D, pa cu morati izpocetka igrati par misija posto nisam sacuvao save :D.
A sto se grafike tice ja sam ocekivao bolju grafiku.

Igrao sam oko sat vremena. Dosadna igra, prica krs uz americku izdrk..u propagandu, vec vidjeno 1000x. Ne kazem da ne moze da se igra ali.. tezina realistic jer mi ne pada na pamet da se vise mucim u ovako prosecnom naslovu.

Sto je najjaci trip bolje radi sa dx11 nego dx9 :d Muljava grafika sa nekim kao dx11 efektima, oko 45-50 fps u proseku, ultra/high, hbao, fxaa, senke medium, tess on. Ovo je cpu zahtevnije od C3, tako mi deluje, ubija sva 4 jezgra, mozda zbog teselacije (aktivirana a nemam nvidia graficku pa kapiram da proc. radi).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno