Jedan od razloga zasto je skoro 20 gb jer koristi Unreal engine 2.5 koji je dosta mator pa su probali da ga "nabudze" sa texturama i efektima..da bi licio na noviji naslov.
Da sad pocnes ona od 11GB bi ti bila sjutra tu.
Pre ce biti da je podrska za razlicite jezike.
Regarding the language files:
I checked languages files of the game and sadly even removing all except english, the filesize difference will be 600-800mb. Therefore, spending time with removing them is not efficient solution. There will be lots of DLCs and updates for this game, so it'll be 5DVD in any case.
Verzija od 11Gb - nema sanse da pokrenem u dx11 (cak ni uz restarte igre ili kompa). Inace, pocetak igre je prilicno bljutav a kako izgleda ovo je prilicno zahtevno/neoptimizovano, mulljave teksture i grafika stara par godina sa nekim kao novim efektima. Nije da mi je dx11 presudan jer je ovo i onako kvazi dx11 ali mi nije jasno zasto nece da pokrene.
Verzija od 11Gb - nema sanse da pokrenem u dx11 (cak ni uz restarte igre ili kompa). Inace, pocetak igre je prilicno bljutav a kako izgleda ovo je prilicno zahtevno/neoptimizovano, mulljave teksture i grafika stara par godina sa nekim kao novim efektima. Nije da mi je dx11 presudan jer je ovo i onako kvazi dx11 ali mi nije jasno zasto nece da pokrene.
^ kako se zove patch?
skinuo sam ovaj prvi 1.01 od 1.7GB ali ne vidim nikakvu razliku ili sam corav...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari