Šta je novo?

Splinter Cell: Blacklist

da mi je krajnji bilans debelo u ghost.

Meni je i dalje u mnogo vise u rambo stilu :d mada se trudim da sve vise igram stealth ali nemam mnogo strpljenja.

Znas li sta da radim za one misije sto mogu samo onlajn? proverena verzija i sve sam odradio kako pise, mozda da blokiram igru ako ''ide na net''?

Ja imam original i nigde ne vidim te misije koje mozes da igras samo online?
Imas ono foru spy vs mercs ali tamo ti trazi da imas priljatelje sa ubisofta u suprotnom ne mozes da igras, ostale misije mozes da igras offline ili da biras sa nekim online.

Ja sam za sada igrao samo kampanju - ali provericu pa javljam!

Ja imam original i nigde ne vidim te misije koje mozes da igras samo online?
Imas ono foru spy vs mercs ali tamo ti trazi da imas priljatelje sa ubisofta u suprotnom ne mozes da igras, ostale misije mozes da igras offline ili da biras sa nekim online.

Mozes da igras SvM i bez "prijatelja", postoji "private match" opcija ali i klasican online. Ja sam igru pazario samo zbog SvM, actually...

ebem mu misa,unistili su ponajbolji ako ne i najbolji serijal.Mislio sam da to necu nukad reci ali UNINSTAL :d

Presao sam napokon igru, i moram da kazem da sam odusevljen. Ispravili su sve nedostatke convictiona, naravno morali su da ostave mark and execute zbog novih generacija, ali ljudi koji su gotivili da igraju splinter pre 10 godina, komotno mogu da uzivaju u igri, pogotovo ako igraju na najtezem nivou, i ghost, kao ja. Odusevila me je duzina nivoa, gomila sporednih puteva, dobar ai, toliko da sam zaboravio da Majkl Ajronsajd ne pozajmljuje glas Samu.
Sad prelazim sporedne misije, i skroz su zabavne.

Napravio sam pauzu od mesec dana :d pa sam krenuo ispocetka. Ne znam kakvi su bili stari SC jer nisam ni igrao ali meni je ovo solidna igra, na realistic nista teze nisam igrao u poslednje vreme (mada nisam navikao da igram bas ovoliko stealth, vise igram kao rambo :d zato i ginem kao lud i ponavljam misije). Valjda ce misije i lokacije biti raznovrsnije kako igra odmice..

Igra je verovatno losija od starih SC naslova (sto je i logicno, koji jos nastavak je bolji od originala ili prva 2-3 dela, to je retkost) i mozda ne obecava na samom pocetku ali meni je ovo odlicno (ne sjajno, savrseno). Posebno za danasnje raspad standarde, kako igra odmice sve je bolja i uzivanje je igrato na realistic a sigurno cu jos jednom preci za par meseci da najtezem nivou. Na solidan gameplay se doda odlicna grafika (dx11 osvetljenje), zvuk, efekti i uz brojne mogucnosti budzenja svega i prelaska misija uopste eto igre za 8/10.

Koja je razlika u različitim težinama?

Je l' na težim nivoima protivnici samo nanose više štete i ima ih više ili su i pametniji?

Dakle, da li je AI protivnika isti na svim nivoima težine ili ne?

Ne znam, igram samo na realistic i ai deluje ok odradjeno za jednu igru u 2013 godini :d. Verovatno ai nije pametan kao u starim SC (nisam igrao pa ne znam) ali je recimo ispred Ghost Recon Future Soldier (dobra igra).

Ako misije odradjujes kao duh ako te primete i nadjes se na otvorenom prakticno si odmah upokojen. A ni sa raznim oklopima neces mnogo bolje proci, sve zavisi od udaljenosti i naoruzanja protivnika. Cuju, vide i kapiraju bolje od ai-a u slicnim naslovima koje sam probao u poslednjih nekoliko god.

Uglavnom, posle dugo vremena igra koja je stvarno zanimljiva, uzivanje je igrati, praviti taktike, napucavanje/fizika oruzja imaju old skul smek.. jednostavno igra ima neku tezinu, fiziku, mozda ne kao igre od pre 8-10 godina ali je daleko ispred ''kartonskih'' naslova u poslednje vreme i to u svakom smislu :)

Grafika nije toliko bitna ali je i sto se toga tice ovo odlica igra a dobar zvuk i efekti su jos jedan plus.

U svakom slucaju preporuka, mozda ce hc SC fanovi biti smoreni ali mislim da vredi igrati Blacklist, pocetak bas ne obecava ali brzo sve postaje bolje.

Poslednja izmena:
Kako da deaktiviram system validation? Stalno se pokrece i stalno mi izbacuje da R9 270X nije podrzan i zbog toga podesavanja vrati na default?

Izašao Homeland DLC

Daj nemoj me zezati,ako hoces pomozi i daj mi link.Bas mi se igra,a ne mogu nigde da nadjem download :(

Ma nije to,to .Trebs mi samo Homeland DLC,a ovo je cela igra.Bas mi treba... :(
PSL na PM...

Poslednja izmena:
Video card amd radeon r9 200 not supported.
Da li je neko imao ovaj problem i kako resiti?

Guglaj,pre ces naci resenje nego da cekas da ti neko odgovori ko ima istu karticu

Vrh Dno