Šta je novo?

Splinter Cell: Blacklist

Kad bi mi neko rekao da David Hayter vise nije Solid Snake, rokn'o bih ga istog trenutka! :D

Tako da u potpunosti razumem ljude koji ne zele novog Fisher-a.

Slazem se. Zamisli da promene glumca koji daje glas Gordonu Frimenu, kakav bi skandal nastao.

Oh wait...

Damn... Nema šmeka bez Ironside-a... Nije to to ni malo, on je Sam Fisher a ne neki pederko koji sada daje glas... Cela atmosfera u kecu dvojci i trojci se vrti oko njegovog glasa i intonacije.

Kako možete da igrate SC bez glavnog sastojka, nije mi jasno... No dobro.

Ja sam uber fan SC-a i apsolutno mi je nebitan jbni glas... Siguran sam da developeri nisu spomenuli da Ironside ne daje glas, niko nebi ni provalio.

lol i ti sebe zoves fanom? no comment :D

Oh bogo, budalasti ja. Sta rekoh. Odoh sada u mracni kutak da sebi polomim vrat specijalnim zahvatom.

I treba :) jer si ti daleko od "uber fana"

@gdin_m

+1

Je*o vas glas. I sta da Ironside daje glas u ovoj igri, bila bi bolja :p

On daje poseban shmek igri, jel se vi zezate ili sta ? ;)

Smek ok, ali igra ne bi bila bolja.

Naravno da ne kada su uništili base gameplay pravog Splinter Cell-a

Splinter Cell igre više nikada ne mogu biti "bolje".

Za ovakvu igru za ulogu Sema Fishera su trebali izabrati Henka Azariju sa sve onim Apu glasom :D

Kad se setim prvog dela i drugog koje sam igrao po vise puta, pa expanzije, poseban zanr koji nije imao konkurenciju ni na vidiku...ovo sad...odigrace se verovatno ali to nije to.

Ja cu kao veliki fan SC serijala odigrati i ovaj nastavak, ali se potpuno slazem da ovo nece imati taj smek kao 1, 2 & 3.. delovi koje sam igrao po celu noc sa slusalicama u mraku sve do zore. :)
Ovo cu onako pikati po pola sata-sat uz kafu i upaljen tv jer jednostavno mislim da nema tu atmosferu. Nadam se da gresim ali tako mi deluje, skoro pa klasican shooter..

Prosto neke igre poput ove, starog thief-a 3, starih delova princa persije, tomb raider-a i drugih imaju svoje okorele fanove i svako odstupanje od originala koje je danas sve cesce donosi kod svih fanova gorak ukus u ustima manje ili vise.....

Kakva retardacija, celih 44 minuta je prica o mocap-u. :D Medjutim, ako se zaboravi da je ovde igra u pitanju, veoma interesantno je slusati proces i iskustva kako to funkcionise i kakva je iskustva ovaj reziser imao sa tim...

Pozdrav svim fanovima SC

Smatram da su unistili Sam Fishera i voleo bih da Conviction, (to sam i nekako mogao da progutam), i ovaj buduci Blacklist, (za kojim mislim da jednostavno nije to to), nikad nisu ni izasli jer su unistili sve ono sto je bio pre...Sam Fisher nije fast kill and execute u 3 sekunde sto vise neprijatelja nego igra koja se najpre igra u stelt modu i polako planiranje akcija bez zrtava jer u tome je char igranja i zbog toga sam najvise voleo splinter cell + licnost Sama Fishera, igracu blacklist cisto jer mi je omiljena igra splinter cell ali osecam da cu biti razocaran kao i za conviction...

Najjaci je onaj deo gde brutalno ubije 3 lika headshotom sa revolucionarnom Killing In Motion® tehnikom, a zatim kera koji se posle toga pojavi uspava sticky shockerom... doslo mi da ugasim klip i obrisem jutjube, al srecom bio je to kraj snimka.

^ Svaka tebi cast, ja sam izdrzao do trece minute i vise ne mogu da gledam sta su uradili nekada mom omiljenom serijalu.

Klip se moze sumirati na sledeci nacin:

- Sve sam day gameplay
- Akcija, akcija, akcija, akcija... GDE JE STEALTH!?
- Fuk yeah, AMERICA!
- Press button for awesome

Igra namenjena za mladje generacije... nista, Chaos Theory ce se opet obrnuti, ovo nece zasluziti ni da se skine sa piratebay-a.

Stealth mod je ipak korektno odradjen.
Moj play stil ce biti stealth 90%, Panther 10 %.

Poslednja izmena:
Meni se, iskreno, hebe za SP u Blacklistu (i bilo kojoj drugoj igri, btw), sve sto me interesuje kod tog naslova je na sta ce ispasti "reboot" Spy vs. Merc multiplejera. Prvi trejler je konacno izasao juce, lici, mada je po neunistivoj Ubi tradiciji napravljen tako da pruzi sto manje konkretnih informacija...

Realno, ovo je do jaja i dalje. Kao i uvek, grafika izuzetna. Secam se da sam za svaki deo morao da radim upgrade :)

Najjaci je onaj deo gde brutalno ubije 3 lika headshotom sa revolucionarnom Killing In Motion® tehnikom, a zatim kera koji se posle toga pojavi uspava sticky shockerom... doslo mi da ugasim klip i obrisem jutjube, al srecom bio je to kraj snimka.

da je ubio kera PETA bi ga lincovala :d

Ubisoft Toronto's Splinter Cell: Blacklist has gone gold. The stealth action game is headed to manufacturing for Xbox 360, PlayStation 3, PC, and Wii U ahead of its August 20 release date.

“We couldn’t be more proud of our team," senior producer Alex Parizeau tells IGN. "This is a huge accomplishment for Ubisoft Toronto and for the studios that collaborated with us on this ambitious project – Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Bucharest and Ubisoft Pune. Splinter Cell Blacklist is the first project to go gold in our studio, and I can tell you the atmosphere here is electric."

Ja ne znam - video sam prvi minut ovog snimka, i vec mi se igra na suprotnoj strani...:d

HAhaha :D Fak JEA! Ma uzimam igru za dzabe tako da me zabole bas kakva god da bude ima da je igram :)

Vrh Dno