Šta je novo?

Splinter Cell: Blacklist

E zato je takva

HAhaha :D Fak JEA! Ma uzimam igru za dzabe tako da me zabole bas kakva god da bude ima da je igram :)

Ne moraš baš na sva zvona da se hvališ kako skidaš piratske kopije igara sa neta, znaš?

Maltene svaki drugi tvoj post koji vidim od kako si se regnuo vezan je za to kako igraš neku igru za dž. i tako dalje i tako bliže... takvi postovi ne doprinose nimalo diskusiji.

Jeste, većina forumaša takođe skida igre s torenata itd., ali samo se ti hvališ na sva zvona kao da si sad zeznuo ceo svet.

Piraterija, njeno propagiranje i otvoreno diskutovanje na tu temu nije za forum.

Ako nemaš nešto konkretno da kažeš, najbolje je da ne postuješ uopšte. Pokušaj da nabijaš post count na neki drugi način, a ako baš ne možeš da se suzdržiš, probaj makar da budeš malo suptilniji...

Nemoj pogrešno da me shvatiš, samo ti dajem jedan koristan savet.

Izvinjavam se za offtopic.

Odkud ti znas da ja skidam piratske kopije sa neta, mozda mi NEKO kupuje originalne igre...

Da, mora biti da je to u pitanju... oprosti mi na mojim drskim i neosnovanim opaskama, silly me. ;)

Poslednja izmena:
Ovo ne zasluzuje ni da se dzabe skine sa interneta... Koliko vidim, ovo je i pravljeno sa namjerom da se svidi sto vecem broju ljudi, a ponajvise ljubiteljima gole akcije.

Bolje da su napravili nekakav "reboot" sa novim likom, jer kad vidim novog Sem Fisera sa novim glasom muka me spopadne. :p

Poslednja izmena:
Za tu producentsku kolicinu fucktardizma stvarno nemam reci... mislim, jos dovedu Ajronsajda u studio na snimanje samo da bi komentarisao sta drugi, totalno genericki lik, izvodi na setu pod punim imenom i prezimenom Sem Fiser. Bukvalno *****avaju i njega i fanove, evo cak necu ni da kazem fanove, vec igrace koji su oduvek uzivali u SC atmosferi i bar necemu sto je cinilo Sem Fisera i sam taj svet.

A kad jos bolje razmislim o svim novim pricama, scenarijima i karakterima koje kreiraju (novi) Ubisoft genijalci, sasvim je ocigledno koliko je sve genericki i bukvalno copy/paste svega sto se vrti na tv-u i ostalim popularnim sferama, bukvalno evo, izvolte stiglo naredjenje odozgo, kreirajte igru zasnovanu na tome sto je trenutno aktuelno. Gotovo nikakva doza originalnosti, karakteri bez ikakvog smeka i prepoznatljivosti, da bude barem malo necega da moze da se ucrta u secanje kao nesto kvalitetno, sto ne daj boze odskace od marketinskih projekcija i zamisli.

Stigla :d

Hm! 19GB. Za sta je spucano ovoliko giga? Pa koliko je bila teska Pandora, a sta je sve nudila?

Ko danas gleda koliko je igra teska u GB ?

Ja mislim da zauzima oko 25gb kad se instalira...

lepo radi ali mi je nekako isti kao prethodni deo i ne vuce me bas da igram ali cu mu dati sansu svakako. do double agenta je bio pravi splinter, ovo sada nema ni veze sa prethodnim delovima...

jel imate problem sa paljenjem dx11 moda. kad uradim switch opet stoji dx9?

RESENO: po defaultu vuce dx9 exe. samo izbaciti precicu za dx11

Poslednja izmena:
Pa gde su ti timovi i njihovi clanovi sto su pravili ranije delove ove fransize?Nemam ja vise zivaca za ovako nesto!

Pao je uninstall posle sat vremena. Odoh lepo da uzivam u Super Meat Boyu i Fezu.

ili koliko ce skidanje trajati.

Nisam imao zivaca za introduction... Prva misija u Libiji lepo izgleda, mada nije to bas takav efekat danas, kao prvi SC u svoje vreme. Osvetljenje je lepo, i sve na max "leti" izmedju 50-80fps.

Najveci problem je takedown mehanika i automatizacija za tablet-generaciju. Verovatno je dobra ideja poceti na tezem nivou. SC je bio poznat po tome sto je nagradjivao strpljenje i stealth, ovo je vise akciona igra, tako da ocekujem dosta eksplozija, sinematika i odbrane demokratije :D

Napokon vise nije smor igrati, ovo je trebalo akcija !!! :D

Vredi li trositi vreme na ovo? Da napomenem da nikada nisam igrao neki Splinter Cell naslov (mozda probao dok sam bio u srednjoj).

Vredi li trositi vreme na ovo? Da napomenem da nikada nisam igrao neki Splinter Cell naslov (mozda probao dok sam bio u srednjoj).

Ako nisi igrao prethodne SC ne racunam Conviction onda ce ti ovo biti ok igra... Meni je njesra zivo jer znam na sta su licili prethodni delovi i ovo mi je kao Conviction 2 :D

Bolje igraj prvi i drugi deo, a ovo nemoj da igras, da ne pokvaris utisak. :)

Zato sam i naveo da nisam igrao :) Mislim da cu ipak da probam, i ghost recon future soldier su pljuvali pa sam instalirao i lepo mi je legla igra i ako nije nista posebno, valjda mi bese zanimljivo jer nisam bas neki igrac i uglavnom sam igrao fps i voznje..

Poslednja izmena:
Igra nije Conviction 2 kao sto je neki ovde opisuju. Presao sam 50% igre i nisam ubio nijednog protivnika do sada ( dok u Conviction-u nisi mogao da ides 10m a da ne moras nekoga likvidirati sa mark and execute press button for awesome ).

Doduse, igram na perfectionist, na nizim podesavanjima ne znam kakva je igra.

Ja igram na normal, i tesko je, bar meni. Nije lako da ides kao bizgov i da rokas sve redom...

Zato sam i naveo da nisam igrao :) Mislim da cu ipak da probam, i ghost recon future soldier su pljuvali pa sam instalirao i lepo mi je legla igra i ako nije nista posebno, valjda mi bese zanimljivo jer nisam bas neki igrac i uglavnom sam igrao fps i voznje..

lol da, ti si igrao ono :D

Anyway, ovo bi trebalo da bude daleko bolje, ali ako si fps igrac i nikada nisi igrao stealth niti bilo koju third person sunjalicu/avanturu, ocekuj totalno drugacije izvodjenje pa i da igras ovo kao akcionu pucacinu/avanturu.

Ja ovo ne mogu da se nakanim ni da skinem, jednostavno da je i Conviction 2 komplet fps sa pravim Sem Fiserom i starom pricom (pod ovim mislim da su izvukli xzy razlog da on i dalje luduje i seje rampage) igrao bi momentalno, ovako ovaj fejk podmladjeni guy koji se navodno zove istim imenom i neka prica izvucena oko njega me ubija u pojam iako znam da nije igra kao igra losa (gledajucu i citajuci rivjue), ali skoro pa nema sanse koliko su mi ogadili fransizu. Mozda kasnije kad zaboravim na sve instaliram i pomalo se odusevim jer je igra stvarno OK, ovako do daljnjeg samo bih radije pre samarao nekog iz Ubisofta. Back to X-Com Politbiro...

Poslednja izmena:
Vrh Dno