Šta je novo?

Kako pustiti mpg, mpeg itd u WMP9???

stereo

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
630
E pa ovo me izludjuje. Pre dva dana sam kompletno reinstalirao sistem i sada nemogu da pustim mpg i mpeg fajlove u Windows Media Player-u 9. Znam sigurno da sam mogao to ranije da radim jer mi je on oduvek stajao kao default player za sve zivo kao sto sam ga i sada podesio.

Goer pomenute extenzije bez problem pustam u BS Playeru i onom sugavom Nero Vision-u ali u WMP9 jednostavno nece - on ih kao ucita i pusti play ali nepomeraju se sa pocetka i stalno je prisutan crni ekran (nema slike uopste ni zvuka takodje)

Sta da radim jesam li zaboravio nesto da instaliram od kodeka ili slicno???

Imam Win DVD player 5, one Nero dodatke za capture i pustanje filmova, divx codec pro 5 i xvid instalirane trenutno...

Pomagajte ako znate da nemoram da reinstaliram racunar ponovo

DivXG400 to njemu treba! Ujedno dobijes i podrsku za subtitle!
Ako to ne sljaka skidaj WMPlayer10 !!!!

hvala, potrazicu na netu taj Divxg400 mada cisto sumnjam da je to to jer ga ranije nisam imao. Hvala u svakom slucaju.

Inace, probao sam da skinem wmp10 sa win sajta ali mi daje samo 9 series wmp da skinem iako sam ja otisao na link od wmp 10-ke.

Nisi rekao koji Win imas: ako nije Xp ne mozes da instaliras WMP10.

Pa imam Win XP Pro SP1 sa instaliranim sada i SP2 koji je dosao sa Digital! diska.
I bas zbog toga mi je cudno sto nece da mi downloaduje wmp10 sa njihovog sajta.

A inace imam ja sve te programe i BS i WinAmp ali i sve to radi ali me nervira to sto nece da mpg ili mpeg fajlove pusta u WMP a ranije sam mogao.

Nisi bio rek'o koji je win... skini desetku sa nekog drugog sajta, pa instaliraj (likovi nisu mogli da integrisu novi WMP u SP2). Ne znam za to pustanje... koliko ti je stara instalacija wina?

RazbojNick je napisao(la):
Nisi bio rek'o koji je win... skini desetku sa nekog drugog sajta, pa instaliraj (likovi nisu mogli da integrisu novi WMP u SP2). Ne znam za to pustanje... koliko ti je stara instalacija wina?

Mislim da sam to rekao vec u pitanju ali sad je instalacija stara 5 ili 6 dana

Au bre:
Kod:
http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe
Eto ti MP10 ;)
A ako hoćeš kodeke za 9ku evo pogledaj da li ovo pomaže, manje je za download :type:
Kod:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/codecs.aspx

pa evo ovako poskidao sam prvo sve codece za wmp9 i nista.

Skinuo sam onda wmp10 i opet nista od pustanja mpg ili mpeg

Sad cu da probam sa nekim codec packovima pa vam javljam sta se desava

Poz i hvala veliko

CyberLink Video/SP Decoder-za video
AC3 Prologic Decoder -za audio

Eureka!!!

E pa ovako ljudi poskidao sam sve moguce i nemoguce kodeke i instalirao tako jedan po jedan i nista nije pomoglo.

E pa onda je na red doslo deinstaliranje svega i svacega i ostao go sis bez ikakvih kodeka i programa za pustanje media fajlova - konkretno mpg i mpeg.
Kad gle cuda sad se oni bez problema pustaju u WMP-u

Elem da skratim pricu problem je bio u InterVideo WinDVD-u koji mi je bez ikakvih problema i kolizija radio ranije ali sada ocigledno pravi nekakav konflikt. Probao sam cak i na goloj instalaciji da instaliram WinDVD i onda da u WMP-u pustim mpg ili mpeg ali nista bez obzira na bilo kakva setovanja oba plejera.

Nista ode WinDVD u kantu pa sutra moram da vidim sta cu da radim sa DVD-ovima koje imam tj. kako da ih pustam jer mi nikako ne odgovara WMP za taj proces.

Probacu da nabavim nesto slicno mozda i PowerDVD odradi posao kako valja imao sam njega ali odavno.

Hvala na svim savetima i pozdrav

Power DVD i onda pusta DVD i iz WMP, codec pack (neki jaci od 20 mega, koji ima sve) stavis i dobijas i to garant (tj. odgovarajcue DLLove).

ili da probas
dvd x player
instalacija je velika oko 3mb
a i regionalno je otkljucan(nekom mozda i to nesto znaci)

Vrh Dno