Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
logujes se na kompu i tu ukljucis.

Pozdrav zanima me dal se placa neka postarina ili nesto kad se kupuje preko base.com? i koliko se ceka da stigne igrica?

Kako da uključim kad u mom Soniju nema pozivna za srbiju i nmg da ukucam moj broj ?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Moraš preko pc. Nego meni nije tražio da se ponovi ulogujem u konzolu posle 2step. Na pc jeste. Valjda tako treba.

meni je trazio i na konzoli. koliko se secam cak i pise da savetuju da se izlogujes pa ponovo logujes kad aktiviras 2step.

Kako koristite slusalice sa mikrofonom ? Ako ih neko koristi uopste. Stara ekipa sa PC-a mi prelazi na konzolu pa planiram ove MP igre a vidim da su USB slusalice tek od 3000din, nesto mi se ne daje sada na to novac. Da li mogu ovi "adapteri" koji spajaju 2 ulaza (zeleni i crveni) u jedan pa u dzojstik ? Ako ima neko savet, hvala.

Koristi li neko HBO GO app na PS4?Ne uspevam nikako da pokrenem aplikaciju,imam UK nalog.
Nisam je cak ni nasao na UK storeu vec samo na US.
Probao sam i preko browsera na PS4,ulogujem se ali nikako sadrzaj da pokrenem.Pomoc?

Kako koristite slusalice sa mikrofonom ? Ako ih neko koristi uopste. Stara ekipa sa PC-a mi prelazi na konzolu pa planiram ove MP igre a vidim da su USB slusalice tek od 3000din, nesto mi se ne daje sada na to novac. Da li mogu ovi "adapteri" koji spajaju 2 ulaza (zeleni i crveni) u jedan pa u dzojstik ? Ako ima neko savet, hvala.
Zar ne moze na dzojstiku da se prikljuce slusalice sa mikrofonom. One obicne za telefon koriste moji klinci

Mogu, naravno.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Trebalo bi sluske za mob da rade..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koristi li neko HBO GO app na PS4?Ne uspevam nikako da pokrenem aplikaciju,imam UK nalog.
Nisam je cak ni nasao na UK storeu vec samo na US.
Probao sam i preko browsera na PS4,ulogujem se ali nikako sadrzaj da pokrenem.Pomoc?

Ne moze HBO GO na ps4. Moraju hbo i ps4 regioni da se poklope valjda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako je, isto kao i na Xboxu. HBO GO moze da se montira na Smart TV, tablete i telefone.

Radi HBO GO na TV-u,telefonu,tabletu ,laptopu cak se i ulogujem na PS4 preko browsera ali ne pokrece sadrzaj...trazi da u settingsu podesim nesto a ne znam sta...

Ni na kraju pameti da ove od moba imaju mikrofon.. Nisam ih nikad koristio. Iznenadjen sam kvalitetom, hvala !

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

HBO Go je tesko ******, jedno te isto se vrti, ne bacaj pare na pretplatu, ako ti se nesto gleda, skini i cao..

Verovatno da je dobio besplatno kao tarifni dodatak nekog operatera.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma samo plug&play, ubodes obicne slusalice od mobilnog direktno u DS4 gamepad. U audio podesavanjima [longpress na PS dugme] mozes da stavis da li da na slusalice ide samo chat audio ili kompletan audio [i game audio i chat].

Da da uspeo sve ok.

Zeza li nekog danas YouTube na konzoli ? Ne mogu da se ulogujem, uradim sign in i onda opet trazi..

Brisao u storage app i saved data. Valjda nije konzola ubagovala.

Da da uspeo sve ok.

Zeza li nekog danas YouTube na konzoli ? Ne mogu da se ulogujem, uradim sign in i onda opet trazi..

Brisao u storage app i saved data. Valjda nije konzola ubagovala.

Video sam da se dosta njih zalilo na to na redditu, tako da nije izolovan slucaj definitivno.

Pozz ljudi. :wave:Kako da naknadno ubacim 2 step verification za psn profil ?

Mozes i preko mobilnog, bas sam danas to odradio za moj nalog.

Moze li vise naloga na jedan broj ? Da ne rizikujem al nemam vise kartica :)

Mogu li na ps4 postojati 2 Sony online naloga i 2 netflix naloga, u svakom ps4 nalogu da bude poseban netflix nalog?

Mogu li na ps4 postojati 2 Sony online naloga i 2 netflix naloga, u svakom ps4 nalogu da bude poseban netflix nalog?
Najverovatnije ce biti ovako: prijavis se na ps4 sa psn nalogom user1 i netflix nalogom user1 ali kada se prijavis na ps4 nalog user 2 ostaje ti netflix prijavljen sa user1 nalogom.

Sad sledi pitanje, zasto se samo ne bi odjavio sa naloga, i zašto ti uopste treba 2 netflix naloga kad mozes da pravis zasebno korsnike u okviru netflix platforme.

Sta ce ti toliki netflix, privodis ribe kao usa debeljari na tu pricu ili?

I ovako je pretplata jadna, ne zamaraj se. :D

Ako moze neko od ovih koji se razumeju u sherovanje i te gluposti da pomogne.

Naime, na jednom akauntu tj glavnom imam igre koje sam skinuo dok mi je trajala ps plus pretplats i sad kad mi je istekla ne mogu da ih igram, sto je normalno. Sad dolazimo do mog pitanja..
Uplatio sam ps plus na drugom akauntu i igre su i dalje zakljucane na onom prvom.
Ima li nekog resenja?

Mislim da za ovo nema resenja. Trebao si da PS Plus uplatis za taj account koji ga je i imao. Sve igre su uzimane na njemu i vezane su za njega. Sada na drugom accountu imas PS PLus. AKo ti je aktiviran kao primarni za konzolu, moci ces da igras MP igre(ne uzimane kao free sa PS plus nego sve druge) i na prvom nalogu, ali sve igre uzimane kao free PS plus igre sa prvim nalogom sa PS Store ce i dalje ostati zakljucane

Poslednja izmena:
Mislim da za ovo nema resenja. Trebao si da PS Plus uplatis za taj account koji ga je i imao. Sve igre su uzimane na njemu i vezane su za njega. Sada na drugom accountu imas PS PLus. AKo ti je aktiviran kao primarni za konzolu, moci ces da igras MP igre(ne uzimane kao free sa PS plus nego sve druge) i na prvom nalogu, ali sve igre uzimane kao free PS plus igre sa prvim nalogom sa PS Store ce i dalje ostati zakljucane
Tako mi i treba kad hocu da ustedim 2$ na kodu..

Ljudi jel neko kupovao PS Store kodove od clana Rakic90 sa razmenaigara ?

Deluje mi kao povoljan i korektan , vidim ima preko 100 transakcija i 100% pozitivne ocene.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno