Konačno je izašao beli PS4 Pro (Destiny 2 bundle), ali i dalje nema da se kupi kod nas, čak ni u obliku preordera. :/
PSN nalog napravis za par minuta bez novca. Placas pretplatu AKO zelis na PSN+ koji ti donosi multiplayer igranje i dve besplatne igre svakog meseca dok je pretplata aktivna.Hvala svima na pomoci videcu onda da kontaktiram ove prodavce sa KP da li jos drze cneu za novi 215€, jer viidm šolovne su 200.
I jos nesto me interesuje vezano sa PS4 da li mora da se ima njihov PSN nalog kada se konzola prvi put upali ili on sluzi samo za online igranje? I da li mogu da ga kreiram ali bez uplate za online igranje, vec to da uplatim kasnije malo?
Vrv nisi imao two step verification.
Jedino da kontaktiras support ali moraš im nekako dokazati da si ti vlasnik naloga. Datum rodjenja, kada je nalog pravljen,sigurnosna pitanja ako si ih imao, mada ne znam da li lopov može i njih da promeni.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Konačno je izašao beli PS4 Pro (Destiny 2 bundle), ali i dalje nema da se kupi kod nas, čak ni u obliku preordera. :/
Hvala svima na pomoci videcu onda da kontaktiram ove prodavce sa KP da li jos drze cneu za novi 215€, jer viidm šolovne su 200.
I jos nesto me interesuje vezano sa PS4 da li mora da se ima njihov PSN nalog kada se konzola prvi put upali ili on sluzi samo za online igranje? I da li mogu da ga kreiram ali bez uplate za online igranje, vec to da uplatim kasnije malo?
Cimaj KP Elitu, bice tamo, kod nas i kada dodje, bice nabudzena cena, neisplativo.
Blago tebi.kad si stavio bio prave podatke. Kako sad videti datum rodjenja koji je stavljen? I kako si zvao, fonom, twitter... Kako je tekao razgovor?Reseno. Zvao PS UK podrsku dao im mail, datum rodjenja i mail adresu i povratili sve za par minuta. Sad sam ukljucio 2-step na svim nalozima..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora da negde može da se vidi datum rodjenja koji je stavljen?Bitno je da znas psn id, mail i datum rodjenja. Zvao telefonom. Ne pitaju nista posebno. Sta je bilo, ti kazes ukraden, on te pita ove podatke, izljubite se i svako na svoju stranuizuzetnono usluzna ekipa.
P.s. Ako ne znas pve podatke, plasim se da si screwed.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam to za online tek sad video i popizdeo ali sam skontao da i nije losa stvar...Dobijes 24 igrice za godinu dana a članarina godisnja 50e tako da neću mnogo trositi na igrice nove eventualno par njih i ostalo cu sve ovo sa PS+ sto dobijem da igram..E izem ih ja bas, nisam ni znao to. Em igrice nisu jeftine za konzole em jos mora se placa online igranje, al sta je tu je. Izabracu svakako onda usa nalog.
Nista sad cu se bacim u potragu ps4, od xbox sam svakako odustao. Dok jos nije ovaj visak novca se izvukao za nesto drugo kako to uvek biva, a zagrejao sam se za konzolu nesto da imam se zanimam u slobodno vreme.![]()
Ako neko ima slična iskustva sa Sony Xe9005 ili nekim sličnim Sony modelom, molio bih ga da mi se javi. Već 20ak minuta ne pravi taj problem sa drugim HDMI kablom povezanim sa D3i, koja naravno ne šalje HDR signal. Takodje, juče pre update nije pravio taj problem.Jel se još nekome dešava da kao da se slika stalno uspostavlja na Ps4 pro, kao da hdmi gubi konekciju? I tv je nov, pa bih želeo da utvrdim do čega je. Na drugom portu radi kako treba, ne gubi signal, a oba porta su predviđena za 4k HDR, samo ovaj na kom nema problema je i ACR. Više me. Zanima da li do tv-a, da kontsktiram prodavaca za zamenu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nije tačno..Od tih 24 daj bože da 4 vrede nečemu . Ako misliš da se igraš kako treba spremi novce![]()
Mora da negde može da se vidi datum rodjenja koji je stavljen?
Samo da odgovorim ovde, posto sam izgleda uspeo da rešim problem. Jutros kad sam uključio tv, odradio je update i bagovao je samo hdmi 2 port, u koji je Sony i bio uključen. Da bi radio HDR ako prethodno nije namešteno na TVu da HDMI podržava HDR onda se uključi ta opcija i restartuje Sony, što sam ja juce i uradio, ali izgleda da to mora da se uradi nakon svakog update sistema na ovom TV, jer je to ipak bagoviti Android smart TV.Jel se još nekome dešava da kao da se slika stalno uspostavlja na Ps4 pro, kao da hdmi gubi konekciju? I tv je nov, pa bih želeo da utvrdim do čega je. Na drugom portu radi kako treba, ne gubi signal, a oba porta su predviđena za 4k HDR, samo ovaj na kom nema problema je i ACR. Više me. Zanima da li do tv-a, da kontsktiram prodavaca za zamenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari