Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konačno je izašao beli PS4 Pro (Destiny 2 bundle), ali i dalje nema da se kupi kod nas, čak ni u obliku preordera. :/

Hvala svima na pomoci videcu onda da kontaktiram ove prodavce sa KP da li jos drze cneu za novi 215€, jer viidm šolovne su 200.

I jos nesto me interesuje vezano sa PS4 da li mora da se ima njihov PSN nalog kada se konzola prvi put upali ili on sluzi samo za online igranje? I da li mogu da ga kreiram ali bez uplate za online igranje, vec to da uplatim kasnije malo?

Hvala svima na pomoci videcu onda da kontaktiram ove prodavce sa KP da li jos drze cneu za novi 215€, jer viidm šolovne su 200.

I jos nesto me interesuje vezano sa PS4 da li mora da se ima njihov PSN nalog kada se konzola prvi put upali ili on sluzi samo za online igranje? I da li mogu da ga kreiram ali bez uplate za online igranje, vec to da uplatim kasnije malo?
PSN nalog napravis za par minuta bez novca. Placas pretplatu AKO zelis na PSN+ koji ti donosi multiplayer igranje i dve besplatne igre svakog meseca dok je pretplata aktivna.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Vrv nisi imao two step verification.
Jedino da kontaktiras support ali moraš im nekako dokazati da si ti vlasnik naloga. Datum rodjenja, kada je nalog pravljen,sigurnosna pitanja ako si ih imao, mada ne znam da li lopov može i njih da promeni.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Reseno. Zvao PS UK podrsku dao im mail, datum rodjenja i mail adresu i povratili sve za par minuta. Sad sam ukljucio 2-step na svim nalozima..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napravi nalog besplatan je,sa njim možeš da igraš online f2p igre koje su besplatne.

Nek im je sa srećom.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Reseno. Zvao PS UK podrsku dao im mail, datum rodjenja i mail adresu i povratili sve za par minuta. Sad sam ukljucio 2-step na svim nalozima..

Blago tebi.kad si stavio bio prave podatke. Kako sad videti datum rodjenja koji je stavljen? I kako si zvao, fonom, twitter... Kako je tekao razgovor?

Bitno je da znas psn id, mail i datum rodjenja. Zvao telefonom. Ne pitaju nista posebno. Sta je bilo, ti kazes ukraden, on te pita ove podatke, izljubite se i svako na svoju stranu :) izuzetnono usluzna ekipa.

P.s. Ako ne znas pve podatke, plasim se da si screwed.

Bitno je da znas psn id, mail i datum rodjenja. Zvao telefonom. Ne pitaju nista posebno. Sta je bilo, ti kazes ukraden, on te pita ove podatke, izljubite se i svako na svoju stranu :) izuzetnono usluzna ekipa.

P.s. Ako ne znas pve podatke, plasim se da si screwed.

Mora da negde može da se vidi datum rodjenja koji je stavljen?

Hvala jos jednom na pomoci svima.

Inace gledao sam KP i ovi iz SU sto donose iz Madjarske ne prodaju vise za 215€, najnize sto sam nasao je 240€ nov. Uglavnom sad svi prodaju 1TB za 270€. Drze cenu sad kaze to je tad samo naletela neka kolicina na akciji sto je bila.

Inace sto se tice psn naloga koju zemlju da izaberem kad ga budem uzeo da li usa, uk ili neku trecu? I kako se posle placa da li internet karticom, paypall-om ili nekom drugom varijantom?

Izvinjavam se unapred ako sam dosadan. Nisam do sad imao kontakta ni sa jednom konzolom i totalno sam ne upucen kako to funkcionise. Nisam ni znao da bi mogao da igram online da moram da platim na godisnjem nivou, koliko znam na xbox ako uzmes neku igricu mozes i da igras i online dok za ps to ne vazi.

Zemlju biraj UK ili US mada ti ja preporučujem US zbog popusta i nizih cena uopsteno.
Sto se tice placanja online igranja i xbox je takodje uveo to samo sto se kod njih to zove xbox live gold ako ne gresim. Mozes za 50e naci godinu dana pretplatu a budu cesto i akcije.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

E izem ih ja bas, nisam ni znao to. Em igrice nisu jeftine za konzole em jos mora se placa online igranje, al sta je tu je. Izabracu svakako onda usa nalog.
Nista sad cu se bacim u potragu ps4, od xbox sam svakako odustao. Dok jos nije ovaj visak novca se izvukao za nesto drugo kako to uvek biva, a zagrejao sam se za konzolu nesto da imam se zanimam u slobodno vreme. :)

E izem ih ja bas, nisam ni znao to. Em igrice nisu jeftine za konzole em jos mora se placa online igranje, al sta je tu je. Izabracu svakako onda usa nalog.
Nista sad cu se bacim u potragu ps4, od xbox sam svakako odustao. Dok jos nije ovaj visak novca se izvukao za nesto drugo kako to uvek biva, a zagrejao sam se za konzolu nesto da imam se zanimam u slobodno vreme. :)
I ja sam to za online tek sad video i popizdeo ali sam skontao da i nije losa stvar...Dobijes 24 igrice za godinu dana a članarina godisnja 50e tako da neću mnogo trositi na igrice nove eventualno par njih i ostalo cu sve ovo sa PS+ sto dobijem da igram..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Od tih 24 daj bože da 4 vrede nečemu . Ako misliš da se igraš kako treba spremi novce :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel se još nekome dešava da kao da se slika stalno uspostavlja na Ps4 pro, kao da hdmi gubi konekciju? I tv je nov, pa bih želeo da utvrdim do čega je. Na drugom portu radi kako treba, ne gubi signal, a oba porta su predviđena za 4k HDR, samo ovaj na kom nema problema je i ACR. Više me. Zanima da li do tv-a, da kontsktiram prodavaca za zamenu.

Rekao bih da je do TV-a.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel se još nekome dešava da kao da se slika stalno uspostavlja na Ps4 pro, kao da hdmi gubi konekciju? I tv je nov, pa bih želeo da utvrdim do čega je. Na drugom portu radi kako treba, ne gubi signal, a oba porta su predviđena za 4k HDR, samo ovaj na kom nema problema je i ACR. Više me. Zanima da li do tv-a, da kontsktiram prodavaca za zamenu.

Ako neko ima slična iskustva sa Sony Xe9005 ili nekim sličnim Sony modelom, molio bih ga da mi se javi. Već 20ak minuta ne pravi taj problem sa drugim HDMI kablom povezanim sa D3i, koja naravno ne šalje HDR signal. Takodje, juče pre update nije pravio taj problem.

Od tih 24 daj bože da 4 vrede nečemu . Ako misliš da se igraš kako treba spremi novce :)

Nije tačno..

Evo bas prosli mesec bio Just Cause 3 i Assasin Screed Freedom Cry..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Imao sam takav problem na ps3, nas Elin TV, do njega je bilo. Ako ti jedan port radi to je.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ako mozes da udjes u nalog, pise datum koji si stavio..ako ne mozes, onda nema spasa. Jedino da probas da im dokazes nekako da je tvoj nalog bez toga.

Ne moze to da vidi ni kad udje u nalog

Makar nesto pametno, to je jedino sto zna samo originalni vlasnik a sve ostalo se na zalost moze menjati. Pa onda originalni vlasnik povrati sve na staro upravo preko datuma rodjenja ili SQ

Samo da odgovorim ovde, posto sam izgleda uspeo da rešim problem. Jutros kad sam uključio tv, odradio je update i bagovao je samo hdmi 2 port, u koji je Sony i bio uključen. Da bi radio HDR ako prethodno nije namešteno na TVu da HDMI podržava HDR onda se uključi ta opcija i restartuje Sony, što sam ja juce i uradio, ali izgleda da to mora da se uradi nakon svakog update sistema na ovom TV, jer je to ipak bagoviti Android smart TV.

Ovo pišem da ukoliko neko naleti na isti problem na Sony TVu, a nas par ga je kupilo ovih dana, da zna kako da ga reši.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno