Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam nervozan 🙂 Poenta je bila da sa komplet verzijom, opet moras nakon downloada da ides na "purchase 11.99£" za oba DLCa i tek onda ih skines za free..

Kako nisam znao kojim putem se unlocka ingame DLC a sve ocesljao (za platinu) mislio sam to je to.. Sada sam opet skidao igru jer ima jos par sati contenta.

Samo mi delovalo blesavo da se sve ne skine i otkljuca 🙁 Tri puta predjoh igru, srecom pa mi nije dosadno.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala na preporukama svima. 🙂

Krenuo sam da igram ipak Blodborne pre Witcher 3. Na promociji je kod Amera za 8 dolara.

Kad vam kazem da nikada ranije nisam igrao nijednu Soul igru, znate na sta lici moj dozivljaj. Prestao sam da brojim koliko sam puta umro... Tuzna prica. 🙁

Igra mi se jako svidja, izgled, oruzja, mnogo vise nego klasicni svet u Dark souls-u. Za gameplay ne znam.

Da se vratim na svoju igru. Tek pokusavam da dokopcam princip igre, otkrivanje delova grada, stalno risponovanje cudesa, borbu.

U zivotu nista nisam probao teze da igram, barem ne od kad sam bio klinac i igrao Nintendo igre... Zlatni dani kad se setim :smash:

Poslednja izmena:
Ja sam Bloodborne batalio posto sam napravio lika koji mi bas i ne odgovara (stap kao oruzje i previse stamine, a nista hp xD), a tako mrsko ponovo od nule, ne znam kako ljudi mogu vise puta istu igru da prelaze, ja se jedva nakanim jednom ne bitno koliko dobra bila.

Zavisi od igre, ipak imas prostora za 2-3 prelaska u soul igrama. Sama tezina se povecava, uvek mozes "respec" i da izmenjas stats, povecas hp, dmg, promenis strength/dex build, pa imas magije,pyro itd. Nekad predjes coop, nekad solo, pa onda i speedrun samo da se bijes sa bossovima, pa da napravis lika za pvp eee 🙂 Ima prostora i nacina.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Savet za sve soulsborne igre od pocetnika koji se navukao na njih: Uvek je prvi playthrough na siguricu, str+health build sa jakim proverenim i brzim oruzjima dok se refleksi ne uhodaju, a onda svaki naredni moze da se eksperimentise jer ste se izvestili, a ujedno i postali opsednuti lore-om i mehanikom da vam uvek treba jos 🙂

Ja sam zapoceo sa Origin-om Violent past, a za oruzje uzeo Hunter's axe, po nekim preporukama sa stranih foruma. Poginuo sam 300 puta a nisam jos dosao do prvog Bossa :type:. Znam da moram da budem uporan, interesuje me sama prica i gameplay sa oruzijem je fenomenalam, tako da cu da guram dalje. Morao sam da gledam neke walkthrough-e pa da ukapiram da ne moram sve teze protivnike da ubijam nego i da ih pretrcim kadapoginem, i kako da otkrivam precice. To mi je pomoglo. Najgore mi je kada ne uspem da vratim blood echoes, zato sto sam toliki noob, pa bacam palicu.... 😡

Blood deluje bitno na početku, posle skontaš da je tek peta najbitnija stvar u igri. Samo nauči pokrete protivnika i mehaniku napada. Ovo je ofanzivno orjentisana igra i mnogo je efikasnije je igrati tako, max agresivno. Nemoj da klikćeš 10x napad jer veći protivnici ne mogu tek tako da se stagger uju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koja je ovo fora da GTA 5 moze da se igra online bez ps+? Doduse ovo sto sam video je na ps3,jel moze to i na ps4 ili?

Multiplayer je besplatan na PS3.

Aham,oke...

I samo jos nesto u vezi snimanja na ps4,snimao sam juce malo gameplay od pola sata i aploudovao sam na youtube bez problema.. jutros sam igrao par sati i reko ajde da ovo sacuvam i aploudujem,kad ono nece.. Jel ima neki limit odredjeni za snimanje koliko da traje ili sam ja nesto pojebao?

Možda nemaš više mesta na HDD-u.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ma imam,samo mi je uncharted 4 instaliran i njega snimam...
Kad sam zavrsio posle recimo 2 sata igranja,isao sam na ono video clip kako bi mi ga sacuvalo u galerry,medjutim nije ga bilo tamo...

Ja sam Bloodborne batalio posto sam napravio lika koji mi bas i ne odgovara (stap kao oruzje i previse stamine, a nista hp xD), a tako mrsko ponovo od nule, ne znam kako ljudi mogu vise puta istu igru da prelaze, ja se jedva nakanim jednom ne bitno koliko dobra bila.

Ja sam sa stapa presao na blades of mercy, i super mi je bilo. Jest da totalni DEX pristup [bez cane-whip AOE-a] cini igru tezom protiv mnogih protivnika , al i dalje je skroz zanimljivo.

Mada ako bi ponovo kretao, isao bi sa nekim bigass oruzjem cisto da vidim kako je sa time.

Ma imam,samo mi je uncharted 4 instaliran i njega snimam...
Kad sam zavrsio posle recimo 2 sata igranja,isao sam na ono video clip kako bi mi ga sacuvalo u galerry,medjutim nije ga bilo tamo...

Snima samo zadnjih sat vremena.I moraš da sačuvaš dok si u igri,čim ideš na close aplication sve što je snimljeno se briše.

Poslednja izmena:
Pozdrav kolege forumasi,
Hteo bi sebe da castim konzolom dok nisu pare otisle na drugu stranu i hocu da uzmem PS4. 🙂
Posto se nista zivo ne razumem i nikad nisam imao dodira sa njima trebala bi mala pomoc. Interesuje me sta treba da se gleda sve prilikom kupovine polovnog PS4, da li ima neka razlika u plocama ili datumu proizvidnje itd? Mislio sam mozda da uzmem polovan ako neki naleti sa ok cenom, vidim novi PS4 su oko 230€ pa navise. I sta mi jos savetujete sta bi trebao da znam oko kupovine PS4 i posle koriscenja istog? Nadam se da cete imati razumevanja za mene. 🙂

Kupi nov, imaš na kp slim od 500GB za 215€. Mani se polovnjaka.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Stvarno, ne isplati se uzeti polovan kad su novi tako jeftini. Ja sam uzeo taj slim od 215e i 500GB, mada sad zalim sto ne uzeh 1TB ali eto sta da se radi.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nisam vidjao za 215€ sa garancijom. Uglavnom su svi oko 250€ sto sam nasao, mozda je jedan bio za 230€ nov.
Ako mozete da mi ostavite neki link ili posaljete na PM ako nije dozvoljeno ovde postavljanje?
I sta bi jos trebao po vama da znam prilikom kupovine i kad budem uzeo konzolu? I da li postoji kupovina igrica online i da li tu ima nekih popusta ili samo fizicko pakovanje? I da li se mogu kupovati polovne igrice ili su one vec vezane za neciji nalog pa se ne isplati?

Poslednja izmena:
-Ako se i dalje odlucis za polovni, nista, samo gledaj koliko je izgreban spolja, iznutra su dobri svi, prosla je era RRODova
-Postoji online kupovina i ima popusta s' vremena na vreme
-Postoji i fizicko pakovanje pa i tu uleti po koja povoljna
-Kada je disk u pitanju, ne veze se nigde

Kucaj na googlu- KP Consolemania ili Istvan, oni su najbolji. Kontaktiraj ih i sve ce ti lepo objasniti.

Sto se tice kupovine idi na novu svakako, igre ako ne planiras da cuvas nesto preterano i igras vise puta jednu te istu, uzimaj diskove i posle to prodaji, dodaj lovu i uzmi sebi nesto drugo i tako u krug. A omiljene igre mozes preko digitalne kupovine kada je neki dobar popust i to je to. 🙂

Ok, hvala na savetu. Kontaktiracu ih da vidim kakvi su sa cenama da li imaju za 215€.

Inace gde vi igrice online kupujete i kada imaju popusti? A nove igrice na diskovima da li kupujete preko kp ili? Znaci mogu i da kupujem polovne igre, nisu vezane za neciji nalog?

-kao sto rekoh, polovni diskovi NISU nikada ni za kakav nalog vezani
-fizicke kupujem na base.com ili na kupujemprodajem, bilo nove ili na popustu (polovne)
-online kupujem na psn store ako su na popustu, retko po full ceni

-kao sto rekoh, polovni diskovi NISU nikada ni za kakav nalog vezani
-fizicke kupujem na base.com ili na kupujemprodajem, bilo nove ili na popustu (polovne)
-online kupujem na psn store ako su na popustu, retko po full ceni
Videh sad na ovom base.com bas super cene..Jel su to polovne ili nove igre ?
I jel plaćas postarinu ili nesto dodatno sem ove cene na sajtu ?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Na base.com su uvek nove igre, i ne placa se postarina. Samo ta cena koja je na sajtu, ona se skida sa kartice

Na base.com su uvek nove igre, i ne placa se postarina. Samo ta cena koja je na sajtu, ona se skida sa kartice
Carina ili nesto slicno sta znam nikad niste platili?
Ovde su vrh cene...Gledam UFC2 koji prodaju za 34,35e polovne na KP ovde 25e nov..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ljudi pomazite, ladno mi je neko ukrao PSN account, promenio mu ime, sifru i login email [emoji33] sta sad? Da zovem PS UK?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrv nisi imao two step verification.
Jedino da kontaktiras support ali moraš im nekako dokazati da si ti vlasnik naloga. Datum rodjenja, kada je nalog pravljen,sigurnosna pitanja ako si ih imao, mada ne znam da li lopov može i njih da promeni.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno