Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cena je abnormalna do te mere da mozes dva slima kod uvoznika da kupis za te iste pare sa xperiom. Nece se nista menjati po oglasima.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ne znam da li si me razumeo, ne pricam o ''isplativosti'' takve kupovine kao ni o cenama ''preko'' vs srb.

Htedoh da kazem da ce takve akcije kod sva tri operatera sigurno povecati broj PS4s po oglasima jer bi XZP retko ko kupio bez takvog poklona uz ugovor.
Za prvih 24h od pocetka akcije mislim da su 3-4 clana narucila XZP i PS4s, u narednih par nedelja ocekujem sve veci broj PS4s po oglasima jer ce retko ko zadrzati konzolu, ljudima je bitno ''da dodju do legalnog XZP za 400e'' posle prodaje iste.

Inače, mali off. Imali smo taj XZ fon u Bench redakciji nedavno - bolesno je brz. S8 ko puž u poređenju ...

Nisam znao da si u redakciji :)
A to da je sony android brz/fluidan nije nista novo.
4K (kobajagi)HDR ekran

Pa ekran i jeste 4K samo sto tu rezoluciju aktivira po potrebi, pre svega za pregled foto/video sadrzaja kao i za YT, sve ostalo je u 1080p sto je i pametno jer je uredjaj brzi i stedljiviji.
Postoji i mod za ''full-time 4k'' ali kazu da negativno utice na trajanje baterije a zbog nedovoljne optimizacije ima tu i stucanja u radu.

Poslednja izmena:
Ono "kobajagi" sam mislio za HDR ;). Mada to je teško jako utvrditi na telefonu. U YT app-u ima 2160p opciju, sto je i normalno. CPU Z ga cita kao 1080p jer je taj mod aktivan 90% vremena. Inace pustali smo one cuvene 4K timelapse klipove i realno nikakvu razliku nismo mogli primetiti, jedino je 4K mnogo sporije baferovao od 1080p naravno. Samo to ga je odalo.

Igra bi sama trebala da prepozna da imas 5.1 sistem ( ukoliko ti je zakacen na tv-u/konzoli ) i ponudi ti u audio opciji.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Povezano je optikom sve ali nece, i restart celu konzolu kad sam povezao /prebacio i sve,
i samo 2.0 nudi i dalje....

The Verge? Hahahah
Baci neki review sa IGN-a ako ima.
Ontopic malo..
Call of Duty beta me razocarala, graficki, gejmplejom kao i ocajnim serverima koji pucaju svaki cas( hitbox i autoaim da ne pominjem)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja danas obrnuo malo U:LL, odličan nastavak. A CoD beta je bila neigriva uopšte.

The Verge? Hahahah
Baci neki review sa IGN-a ako ima.
Ontopic malo..
Call of Duty beta me razocarala, graficki, gejmplejom kao i ocajnim serverima koji pucaju svaki cas( hitbox i autoaim da ne pominjem)

Ja nisam ništa ni očekivao tako da nisam razočaran u Activison-u je izgleda još uvek 2008 jer ovo je našminkana stara baba.Ali baš ih briga, igra ima da se prodaje dobro a oni imaju minimalna ulaganja.Ja nisam imao problema sa servrima.

Vozi li neko ovaj nov F1 ? Bas pozitivno iznenadjen cak i multiplejerom.

Vozi li neko ovaj nov F1 ? Bas pozitivno iznenadjen cak i multiplejerom.

Nisam multiplayer ali single me je oduševio.
Toliko podesavanja, jako dobar gameplay i iskreno ne moze da dosadi voznja u na vezbama pre kvalifikacije. Znao sam po dva sata voziti i isprobavati razlicite nivoe trc i abs-a.

Poslednja izmena:
Nisam multiplayer ali single me je oduševio.
Toliko podesavanja, jako dobar gameplay i iskreno ne moze da dosadi voznja u na vezbama pre kvalifikacije. Znao sam po dva sata voziti i isprobavati razlicite nivoe trc i abs-a.
Prva igra de nadjem sredinu. Igram sa AI na 70%, gamepad, career na 100% duzine sa Sauberom. Australiu qual jedva 12th, trka gotova na 8th. Ajde okej, ali onda dodje Kina, 13th u qualiju a u trci drugo mesto nakon 22 kruga, jaka kisa, safety car dva puta, lom na startu otpadne njih 4 lol. Deluje mi da je AI malo glupav na kisi jer u blagim krivinama uvek ima mesta za stizanje. Naravno moram traction control na medium (full na kisi) i airbrakes On, ostalo off.

Meni je ovo jos i prva trka na gamepadu a igrao i na volanu jedno vreme, moram da priznam zarazno u ovakvoj igri hvatanje preciznih i blagih krivina.

Fina ps+ ponuda za septembar.
Infamous: Second Son i Child of Light.

Damn a uzeo obe pre koji mesec :)

Ako neko planira Destiny na izlazak add mee.

b8697b6f2f65e91e47af6dba5aa61f57.jpg

Sad kad se baza naslova malo proširila, možda i počnu malo bolje da daju, kao pred kraj prošle generacije. Bar im je lakše da izaberu...

Bas sam se razocarao kad sam video da je EU only. Bas mi se igrala [emoji22]

Valja li nečemu taj naslov?

@fain2daniel

Child of Light je vrlo dobra igra. Atmosfera i umetnički pristup su bajkoviti, to i dominira njom kao i sam narativ koji te vodi kroz turn based sukobe koji su uglavnom laki. Nije duga igra, a može i još jedna osoba da vodi pomoćnog lika princeze iako neće imati baš mnogo šta da radi u toj ulozi, ali sumnjam da će joj biti dosadno. Pitka avantura sa malo RPG-a u sebi, preporuka s moje strane, ali ja volim bajke ...

Sta ima od igara za PS4 a da je najslicnije nekom mmorpg naslovu?

Igra mi se nesto sto cu igrati duze a da nije samo SP. Konkretno mislim da uzmem Destiny 2 ali sta znam, nisam se susreo sa tom igrom jos uvek a igra mi se nesto sto ima jak online svet a da pritom nije neka manga/anime i slicno.

@fain2daniel

Child of Light je vrlo dobra igra. Atmosfera i umetnički pristup su bajkoviti, to i dominira njom kao i sam narativ koji te vodi kroz turn based sukobe koji su uglavnom laki. Nije duga igra, a može i još jedna osoba da vodi pomoćnog lika princeze iako neće imati baš mnogo šta da radi u toj ulozi, ali sumnjam da će joj biti dosadno. Pitka avantura sa malo RPG-a u sebi, preporuka s moje strane, ali ja volim bajke ...
Bacio oko na par yt snimaka igre, deluje zanimljivo. Thanks

@djolenzi
Imas gomilu PC MMO-a na PS4 (neverwinter, skyforge,warframe,sto itd..), ali ako hoces nesto PS4 only imas Sword Art Online serijal to su bukvalno offline MMO igre, ali je Anime :)

Koliko često se kvare džojstici? Na jednom ima neke tripove, vučeš levo ide levo u dijagonalu gore, vučeš desno, ide desno gore, mislim na analog.

Ako je to de facto kvar, šta ostaje, radi li neko remonte i isplati se ili da pljujem pare odmah za drugi. Nije igrano na njemu 50 sati maks.

Зависи како играш. Ево мој џојстик пуни 3 године за месец дана, до сада је на њему играно, паааа, бар двадесетак наслова, и ја не примећујем да ради другачије него на почетку. Додуше у међувремену сам узео још један, тако да сам их користио наизменично, али ни на једном нисам имао те проблеме.

Ja moj maltretiram jos sve ok :) sigurno ima 1000h, ako ne udaras ne bi smeo da se kvari godinama.

Poslednja izmena:
Ovo je iz igraonice, kontam da su malo bahatiji kad nije njihovo, ali ne igra se puno I Sony je bio praktično nov.

Jel ima šanse s tim simptomima da je neki softwarski glitch? Ili je definitivno kvar?

Hawaii Mate 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno