Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa uzimaj onda :) Tako i za mene tripuju jer su cene preniske, a postoje razlozi zbog kojih odgovara prodavcu da spusti.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ljudi jel neko kupovao PS Store kodove od clana Rakic90 sa razmenaigara ?

Deluje mi kao povoljan i korektan , vidim ima preko 100 transakcija i 100% pozitivne ocene.
Uzimam ja redovno.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel moze neko da pojasni ovo oko ps+ pretplate nosioc nalog?
Jel ja posle multiplejer igre mogu da igram sa svog naloga,i ako mogu kako cu to uraditi?

Napravio sam neki random nalog i aktivirao ono 2 day free trial ps+,ali nema sanse da sa svog pravog naloga posle nekako pokrenem multiplejer igre,jednostavno ne prepoznaje nikakav ps+... kako se to radi dodjavola :D

I kad smo kod ovog 2 day free trial.. jel to mogu beskonacan broj naloga da otvorim i aktiviram tu uslugu?

Taj nalog gde si aktivirao 2 day trial mora da konzola za njega bude primary, znaci podesis activate as primary.

Ne moze beskonacno puta naravno, moze u razmacima tipa mesec dana.

Stavio sam da bude primarno,to se podrazumeva...
Ali kad sam se vratio na izvorni nalog koji koristim jako dugo vremena,nisam mogao da pokrenem multiplejer u Fifi koji imam... Mogao sam da je pokrenem samo na ovom nalogu gde sam stavio da ima 2 dana ps+... Kad sam se vratio na sopstven nalog,mrka kapa.

Ne znam, jednostavo nemoguce zvuci jer nema sta drugo da bude. Uradi restore license eventualno

Samo da pitam sta bude sa digitalnim igrama ako je nalog iz nekog razloga banovan ?
Vise se nikad nece moci skinuti na konzolu ?

Samo da pitam sta bude sa digitalnim igrama ako je nalog iz nekog razloga banovan ?
Vise se nikad nece moci skinuti na konzolu ?
Jako je tesko dobiti ban i bas moras da se potrudis da bi ga zaradio ali ako vec dobijes ban onda si ostao bez igara, ps plus pretplate kao i trofeja.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Hvala puno na odgovoru.

Sutra u 08:00 (po nasem vremenu) je Sony Tokyo event... Mozemo li ocekivati ikakve popuste u PS Store-u?

Inteseruje me jos nesto vezano za kupovinu konzole ps4. Da li postoji mogucnost kod kupovine polovnih da se vrati na fabricka podesavanja kao da se prvi put pali i kako moze da se obrise stari nalog koji je bio na njoj? Jer bi svakako podesio na podesavanja koja meni dogovaraju i napravio bi novi svoj licni nalog.

1.Naravno da može.
2.Odeš na settings/users/delete user

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Aha, super hvala. Jel dovoljno samo to da uradim ili moze skroz da se uradi hard reset konzole? Jel imaju mozda neka dodatna podesavanja konzole sem naloga ili ne? Jer bi da napravim svoj USA nalog, pa da mogu posle lakse da kupujem igrice i ps+.

Može i factory reset.. settings/initialization/restore default settings.
Briše se sve živo i vraća u fabričko stanje. Kao da si prvi put upalio novi ps4 posle kupovine.

Ne vidim posebnu temu za PES18, pa aj' ovde da pitam.
Je l' se i vama odbrana cini kriminalno lose odradjena? Moram sam da promenim na igraca, a u velikoj vecini slucajeva, napadac se vec okrenuo ka golu.. Barsa je odradjena najbolje(malo su op), Suarez je lud lik.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne vidim posebnu temu za PES18, pa aj' ovde da pitam.
Je l' se i vama odbrana cini kriminalno lose odradjena? Moram sam da promenim na igraca, a u velikoj vecini slucajeva, napadac se vec okrenuo ka golu.. Barsa je odradjena najbolje(malo su op), Suarez je lud lik.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ima PES2018 tema, a sto se tice odbrane, nisam imao neke zamerke posle jedne utakmice na PS4 > Real - Barsa, vise imam zamerku na ovaj nazovi 3D replay meni i celokupnu tu temu tj dizajn, kao nesto probali da iskopiraju premier ligu sa tim ravnim drecavim stilom grafike, ali nisam odusevljen (sreca te je totalno nebitna stvar u odnosu na grafiku same igre i gameplay kojima sam zadovoljan). Takodje sam primetio duple slicice ili cudan fps u replay scenama, e sad dal je to namerno tako ili ce biti neki update, jbm li ga, sto je najludje lepo i tecno radi, al kao da je neki pokusaj 3Da bez naocara a opet nije plavo crveno iza glavne slike, cudan neki trip, ali generalno sam itekako zadovoljan PESom, mozda je za dlaku iza Fife18 Demo graficki, koja me je grafikom odusevila, al nemam pojma da je igram, ne lezi mi nikako, te zato ne zelim ni da je poredim sa PESom. Bitno da je PES gameplay odlican, i sto je Mazi rekao da ima utisak da igra na zelenom betonu, sad je trava skroz fino odradjena. Videcemo sitna crevca dok odigram jos neki mec, mada sam kezual 1na1 igrac pa verujem da ce biti jos utisaka i od drugih forumasa uskoro ;)

Vec par dana imam problema sa strujom... U sred igranja mi vec par dana nestaje struja,ima li to neke posledice na konzolu sto tako odjednom prestane da radi?
Znam da je to nekad bilo aktuelno za komp,kasnije se ispostavilo kao babske price.. Kakva je situacija sa konzolama?

gospodo, postoji li za ps4 nešto poput humble bundle-a, bundle stars-a ili g2a, mesto na kome sve te igre ne koštaju toliko puno?

Možda RI forum i deljenje naloga.

Ljudi sta se igra? Nesto davno vec nisam ukljucio ps :)

Slabo nesto, tema relativno mrtva ako mazi7 ne uleti sa pricom sta trenutno drlja ili ako se ne resava troubleshooting oko konzole... :)

Koliko sam video aktuelan je bio Crash Bandicoot N.Sane 3logy, Witcher 3 i Uncharted: Lost Legacy. Cini mi se da su spominjali Destiny 2, COD betu, i Hellblade ako se ne varam?

Generalno matori ljudi, slabo se ima vremena... :) Meni jos uvek Last of Us i Horizon:Zero Dawn na standby-ju da odigram cim ugrabim vise slobodnog vremena.

Ја цепам 2k18. Играм онај mycareer. Теже је него прошле године, бар се мени тако чини.

Slabo nesto, tema relativno mrtva ako mazi7 ne uleti sa pricom sta trenutno drlja ili ako se ne resava troubleshooting oko konzole... :)

Koliko sam video aktuelan je bio Crash Bandicoot N.Sane 3logy, Witcher 3 i Uncharted: Lost Legacy. Cini mi se da su spominjali Destiny 2, COD betu, i Hellblade ako se ne varam?

Generalno matori ljudi, slabo se ima vremena... :) Meni jos uvek Last of Us i Horizon:Zero Dawn na standby-ju da odigram cim ugrabim vise slobodnog vremena.
Trazili ste, dobili ste [emoji23] Nas'o sam sebi adekvatno mesto za PS diskusiju.

^ Gore neko pitao za struju.. Desavalo se i kod mene. Kao i svaki aparat postoji rizik da crkne hebiga, uzmi zastitu (do 2000din je), jedino sto smara je onaj prvi boot konzole dok odradi rezoluciju i startuje sistem, nakon iznenadnog gasenja.

Btw FIFA zakon.

https://youtu.be/dmGi6yVd3uA

Poslednja izmena:
Kad vec pricate o igricama... :)
Koje su po vama dobre trke, ali da ima mogucnosti da se prelaze kampanje i modifikuju kola? Nesto kao NFS samo da je realnije malo. I da li za ovaj poslednji NFS 2015 treba ps+ pretplata ili moze da se igra u offline rezimu?

Nije realna al ja sam jedinu trku u kojoj sam nekako uzivao za 10 godina, igrao na izlasku a to je Crew. Ne znam dal su nesto menjali ali one trke od pola sata su bile kul.

Neko cuo ili igrao Fortnite ? Ovaj Battle Royale mod i f2p od 26. obecava.

A da li za Crew treba ps+ pretplata ili moze i da se igra bez nje (single player)?
Nisam jos uplatio ps+ pretplatu pa zato pitam, hocu malo da se uhodam sa igricama i igranjem sa dzojstikom pa cu kasnije da je uplatim. :d

*** kada smo bili klinci imali smo vremena na pretek, jurili smo igre i ponavljali jedno te iste naslove. Sada kako matorim i kada mi je 1.5TB pun naslova u stand-by'u uhvatim sebe jednom nedeljno da upalim ps4 na 30min i to ne znam koji cu naslov pre da krenem [emoji17]

Poslednja izmena:
Ja nabavio i djuskam Uncharted : Nathan Drake kolekciju, inace po prvi put se susrecem sa serijalom (jer nisam imao PS3) i zaista fenomenalan serijal , igra onako bas po mom ukusu, gejmplej izvanredan (platformski delovi, mozgalice, slagalice, malo pucanja, malo voznje, poneki "boss fight", onako bas perfektno sve dozirano i izbalansirano) , prica dosta dobra (onako bas prava avantura i bas onako za ljubitelje nas koji citamo Martin Misterija, Mister Noa ili volimo recimo Indijanu Dzonsa ili gledamo Marica i " Goli zivot" i citamo neke romane domacih pisaca o "Pink Panterima" i slicno) , sad mozda po meni se ipak ne moze porediti sa nekim igrama kojima je prica zastitni znak kao recimo Assassin's Creed , Mass Effect, Metal Gear Solid , inace kao sto sam rekao mozda prica i nije toliko originalna, ono malo Indijana Dzons , malo Milomir Maric , Dejan Lucic i price o Pink Panterima, malo Martin Misteri , malo Mister No i eto to je to , alu u svakom slucaju prica je izuzetno prezentovana, jako dobro odradjena i onako bas te vuce, ono ne pusta te dok ne zavrsis (sto je mozda i jedini merodavan pokazatelj), lokacije jako zanimljive, egzoticne i raznovrsne a o grafici i vizuelnom dojmu je nepotrebno i govoriti.

Tako da prakticno ovo je sve sto meni treba od jedne igre u svakom smislu.

Prvo sam odigrao Uncharted 2 i zaista je igra ostavila fenomenalan utisak (jedino mi malo ono , Srbin kao glavni negativac i to bas onako predstavljen krajnje stereotipno kao jedan monstrum, mogli su barem malo da mu daju neki humaniji oblik, da nas upoznaju sa njegovom prosloscu, motivima ili barem malo da mu dodaju neke pozitivne karakteristike, smisao za humor, bilo sta, onako bas onako ispade veoma stereotipan i jednodimenzionalan lik, kao da ga je CNN pravio), ali generalno igra kao igra je zaista savrsena, jedna od najjacih koje sam ikad odigrao.

Zatim sam igrao Uncharted 1 , isto jako dobra igra, ali ipak malo slabija od dvojke i ima itekako epskih momenata, isto sve na vrhunskom nivou , jedino mozda oni ubaceni horor elemnti pred kraj nisu bilo bas neophodni i nesto mi bas nisu seli previse, ali Ok, sad da sam igrao igru kad je izasla ili makar par godina kasnije verovatno bi mi igra bila za cistu 10ku, a ovako odma nakon odigrane dvojke i nakon odigranih dosta vrhunskih igara u medjuvremenu kriterijumi su ipak malo porasli, ali mislim da igra u dobroj meri odoleva vremenu i odlicna je u svakom smislu i za danasnje standarde, u svakom slucaju odlicna igra.

Sad eto pikam Uncharted 3 (trenutno sam zapalio iz onog starog napustenog zamka u Francuskoj i stigao u Siriju) i to je izgleda zasad verovatno onako vrhunac serijala , sad za neke konacne utiske je jos rano, ali generalno dvojka mi je bila za cistu 10ku a trojka mi je verovatno jos bolja od dvojke, sad jedino mi se cini da su malo smanjili kolicinu napucavanja za racun platformisanja i slagalica ali nemam nista protiv.
Nekon izvanredna prva 2 nastavka trojka ce verovatno biti onako vrhunac, kao slag na tortu ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno