Uzimam ja redovno.Ljudi jel neko kupovao PS Store kodove od clana Rakic90 sa razmenaigara ?
Deluje mi kao povoljan i korektan , vidim ima preko 100 transakcija i 100% pozitivne ocene.
Jako je tesko dobiti ban i bas moras da se potrudis da bi ga zaradio ali ako vec dobijes ban onda si ostao bez igara, ps plus pretplate kao i trofeja.Samo da pitam sta bude sa digitalnim igrama ako je nalog iz nekog razloga banovan ?
Vise se nikad nece moci skinuti na konzolu ?
Ne vidim posebnu temu za PES18, pa aj' ovde da pitam.
Je l' se i vama odbrana cini kriminalno lose odradjena? Moram sam da promenim na igraca, a u velikoj vecini slucajeva, napadac se vec okrenuo ka golu.. Barsa je odradjena najbolje(malo su op), Suarez je lud lik.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Trazili ste, dobili ste [emoji23] Nas'o sam sebi adekvatno mesto za PS diskusiju.Slabo nesto, tema relativno mrtva ako mazi7 ne uleti sa pricom sta trenutno drlja ili ako se ne resava troubleshooting oko konzole...
Koliko sam video aktuelan je bio Crash Bandicoot N.Sane 3logy, Witcher 3 i Uncharted: Lost Legacy. Cini mi se da su spominjali Destiny 2, COD betu, i Hellblade ako se ne varam?
Generalno matori ljudi, slabo se ima vremena...Meni jos uvek Last of Us i Horizon:Zero Dawn na standby-ju da odigram cim ugrabim vise slobodnog vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari