Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja isto trenutno igram MBA 2k18,a pre toga Horizon zreo dawn. Kapiram da cu se uskoro vratiti Horizonu, mada kad izadje fifa, već sebe vidim u igranju FUT.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uncharted 2; Uncharted 4 > Uncharted TLL, Uncharted 3 > Uncharted 1

U4 i TLL je maksimalno ispeglan gameplay i tu se oseca velika prednost u odnosu na 2 i 3. Ali mi je i dalje najveci "wow" ostavila dvojka, koja je sigurno vrhunac serijala ("in my book"). Dvojku sam takodje opet uzeo da prelazim i stao negde na polovini i definitivno je naslov koji (uz U4 takodje) mogu da prelazim vise puta. Sto ne bih bas rekao za U1 i U3.

Who te f... je Milomir Maric i Dejan Lucic i romani domacih pisaca o Pink Panterima?!?!?!

A to oko igranja, ja ako ne mogu da odvojim par dana vezano da mogu vise od 4-5h da odigram onda se i ne hvatam za dzojstik. Uncharted 4 sam razvlacio skoro nedelju dana i to mi dosta ubilo utisak o igri. TLL sam recimo presao za jedno vece i popodne.
Ne smem ni da pomislim koliko bi mi trebalo za HZD od ~40h ili The Witcher 3 od ~150h da igram tako razvuceno. Zato gledam da odvojim par dana kada budem mogao i imam zelju i predjem to iz "jednog cuga"...

Posebno za Last of Us, za koju svi kazu da je remek-delo. Sa takvom igrom ne zelim da kilavim i zaboravim dobar deo igrajuci je nedelju-dve dana...

Poslednja izmena:
Pa sad to je sve individualna stvar i stvar ukusa, sad dvojka ti je mozda ostavila najjaci utisak u tom momentu, ali drugo je kad igras neki serijal i igre neposredno nakon izlaska a drugo je kad ovako igras jedan nastavak za drugim , sad dvojka jeste fenomenalna i ja verujem da je u momentu kad je izasla bila bas onako nesto revolucionarno u svetu gejminga, ali generalno i trojka je barem meni isto tako odlicna i mozda cak i za nijansu bolje od dvojke.

Opet kazem stvar ukusa.

Inace zasad onaj deo u Londonu, ona tuca u baru, onaj stari londonski metro, pa deo u Kartageni u Kolumbiji i Nejtan Drejk kao klinac, pa onda onaj zamak u Francuskoj, bas onako vrhunski , blokbasterski, poput nekog vrhunskog trilera, a onaj deo u Kolumbiji je bas onako emotivan bio.

Mislio sam na "Goli zivot" Maricevu emisiju gde su gostovali neki likovi bivsi clanovi, insajderi i slicno koji su pricali o aktivnostima "Pink Pantera" globalno ponate bande koja ima nekoliko hiljada clanova uglavnom iz Srbije a i iz ostalih ex YU republika i koja se bavi kradjom nakita i umetnina sirom sveta, izveli su neke od najspektakularnijih kradja sirom sveta , pocevsi od Azurne obale, zapadne Evrope pa do Tokija i Dubaija.

A Dejan Lucic veoma zivopisan lik, bivsi novinar i sada pisac koji se bavi zaverama, tajnim drustvima, geopolitickim prilikama.......itd je takodje pisao o njima u nekim od svojih knjiga.

Poslednja izmena:
Prešao sam davno Uncharted trilogiju, sad nabaviš PS4 i bacih se odmah na U4... Kakva igra!!! Ovi iz Naughty Dog-a su genijalci, ne znam dal uopšte imaju jednu lošu igru u svom asortimanu.
Davno igraj trilogiju ali za sad mi U4 ostavlja isti Wow efekat kao U2.

E sad šta igrati nakon ovoga... imam HZD na HDDu, Bloodborn-e, RE7, Titanfall 2, TLOU... s tim da sam TLOU igrao na PS3... takodje The Order, valja li SP na Battlefield 1? Isto vazi i za Titanfall 2?

Dajte preporuke šta da nabavim jos pred zimu! 🙂
Imam u planu MGS PP, Batman (s tim da ne znam šta je sve izaslo za PS4), Witcher 3 (ima li GOTY edicija?), Tomb Raider (GOTY?). To mi sad pada na pamet, kakvi su Hellblade i Until Dawn?
I za kraj šta kazete za Metro i GoW remaster?

Malo vise pitanja ali vidim da ste se raspisali. 🙂

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

E da GoW 3 remaster planiram i ja da nabavim, jer isto poput Uncharteda hteo sam da odigram tu igru ali nisam imao PS3 , doduse vidim da GoW remaster se nesto relativno tesko nalazi, a i oni koji ga imaju su mi nesto skupljikavi, mislim da oko 3 soma traze, a to mi je ipak malo mnogo da dam za remaster igru, ajde barem da je citava kolekcija na disku (kao za Uncharted) pa ok , ovako samo za jednu igru mi je nesto mnogo , tako da sacekacu jos malo dok ne budem bio u prilici da nabavim igru po nekoj simbolicnoj ceni, mada verujem davace ga i na PS+ besplatno u nekom momentu, garant.

Pozdrav svima,

Mozete li mi dati par savjeta. Za koji mjesec se selim u Njemacku i tamo cu si kupiti PS4 slim, do sad sam igre igrao na racunaru. E sada, nista ne kontam u vezi ovih pretplata, naloga i sl. Skontao sam da uz Sony pretplatu ide i netflix sto mi je super? Mozete li mi u par teza nabaciti sta trebam uraditi da to sve fino funkcionise? Hvala

PS+ pretplata ti omogućuje da igraš igre (koje imaju) u multiplayer varijanti. Plus što svakog meseca dobijaš po dve igre besplatno (u glavnom su neke indie igre mada se desi da bude i neki AAA naslov ali ređe). Netflix nema ama baš nikakve dodirne tačke sa PS+ pretplatom. Dva različita servisa.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ne ide netflix, imas samo aplikaciju koju mozes da instaliras, ali uslugu moras da platis 🙂

Pa sad to je sve individualna stvar i stvar ukusa, sad dvojka ti je mozda ostavila najjaci utisak u tom momentu, ali drugo je kad igras neki serijal i igre neposredno nakon izlaska a drugo je kad ovako igras jedan nastavak za drugim , sad dvojka jeste fenomenalna i ja verujem da je u momentu kad je izasla bila bas onako nesto revolucionarno u svetu gejminga, ali generalno i trojka je barem meni isto tako odlicna i mozda cak i za nijansu bolje od dvojke.

Opet kazem stvar ukusa.

Inace zasad onaj deo u Londonu, ona tuca u baru, onaj stari londonski metro, pa deo u Kartageni u Kolumbiji i Nejtan Drejk kao klinac, pa onda onaj zamak u Francuskoj, bas onako vrhunski , blokbasterski, poput nekog vrhunskog trilera, a onaj deo u Kolumbiji je bas onako emotivan bio.

Mislio sam na "Goli zivot" Maricevu emisiju gde su gostovali neki likovi bivsi clanovi, insajderi i slicno koji su pricali o aktivnostima "Pink Pantera" globalno ponate bande koja ima nekoliko hiljada clanova uglavnom iz Srbije a i iz ostalih ex YU republika i koja se bavi kradjom nakita i umetnina sirom sveta, izveli su neke od najspektakularnijih kradja sirom sveta , pocevsi od Azurne obale, zapadne Evrope pa do Tokija i Dubaija.

A Dejan Lucic veoma zivopisan lik, bivsi novinar i sada pisac koji se bavi zaverama, tajnim drustvima, geopolitickim prilikama.......itd je takodje pisao o njima u nekim od svojih knjiga.

Odigrao sam Uncharted remastered + U4 i TLL hronoloski od Juna do Avgusta, jer sam skoro i nabavio PS4. Pre toga nisam imao kontakt sa konzolnim naslovima jedno 15 godina. Tako da i dalje smatram da je U2 najbolji u serijalu.

Iako sam poprilicno zakasnio na zurku Uncharted serijal, GOW, TLoU (i jos neke remaster eklsuzive, sto prethodne sto nadolazece) su razlog zbog koga sam nabavio konzolu.

@Marko-DJ

I meni isto ti naslovi stoje na standby-ju, preporuceni su mi i van forumu.

TF2 - receno je da je odlicna ali kratka kampanja i da se uzima prevashodno zbog MP-a, isto kao i BF1.
TO 1886 - dobra, ali samo ako mozes da pozajmis ili nabavis za 10ak evra (zbog duzine pre svega).
GoW 3 remastered - zapoceo malo i skapirao da hocu tj. da je mozda najbolje da odigram hronoloski. Jedan od "must play" serijala.
Batman fransiza - Arkham Asylum i AC odigrao na PC-ju (return to Arkham nosi ova 2 dela za PS4), svaka preporuka od mene. Arkham Night ceka ponovni prelazak ova prva dva pre nego sto se latim i njega.
Witcher 3 GOTY - must buy i must play.
The Last of US za PS4 kazu da je bolje iskustvo na PS4-rci...
Tomb Raider def. ed. - zapoceo i nije mi se nesto svideo
Metro 1 odigrao na PC-ju - svaka preporuka od mene
Until Dawn - skoro je bio za dzabe uz PS+, vazi za dobar "ispod radara" naslov

Evo sta meni stoji na listi za odigrati (nesto moram da nabavim i nesto vec imam)
Nier Automata, Persona 5, HZD, Ratchet and Clank, Journey, Crash Bandicoot 3logy, Nioh, Yakuza 0 , The Heavy Rain collection, Deadpool, DMC, ME:Andromeda....

Plus sto mi stoji na "must buy" a tek treba da se pojavi:

-Days Gone
-Last of Us 2
-God of War
-Red Dead Redemption 2
-Metro Exodus
-Vampyr
-Shadow of the colossus
-Spider-Man
-Detroit Become Human

Poslednja izmena:
Da li mozete da mi preporucite neke dobre i zanimljive igrice ali za dva plejera? Da mozemo da igramo jedno protiv durgog ili zajedno barem a da nisu fifa, pes, nba? :d

Da li mozete da mi preporucite neke dobre i zanimljive igrice ali za dva plejera? Da mozemo da igramo jedno protiv durgog ili zajedno barem a da nisu fifa, pes, nba? :d

Bilo koja LEGO igra ako gotivis to, ja sam uzivao u tome sa zenom ali na PC-u (od hari potera, do betmena, pa indijane dzons, marvela i jos par komada), cekam jos koji dan i kada pazarim drugi dzojstik uzimam sve available LEGO igre. Rayman verujem da je isto coop okej, bilo koja Trine igra (trilogija je out). Borderlands sva tri dela su odlicna ! Isto u planu kod mene. Naravno Rocket League kao standard samo tesko da se zgotivi na dva fronta 😀

Ako neko ima neku preporuku, i meni je dobrodosla. Ova nova najavljena coop uglavnom story orijentisana igra (na ovom E3 sajmu vidjena), je jos jedna zbog kojeg uzimamo dzoj.

Na US i UK store-u (sem kada su summer ili holidays sale koji traju duže) imate Weekly Deals (US) i Deals & Offers (UK) koji traju nedelju dana od svakog utorka do sledećeg utorka. Ponekad bude i Flash Weekend (pet/sub/ned) rasprodaja ali se nikada ne zna kog vikenda će biti.

Bilo koja LEGO igra ako gotivis to, ja sam uzivao u tome sa zenom ali na PC-u (od hari potera, do betmena, pa indijane dzons, marvela i jos par komada), cekam jos koji dan i kada pazarim drugi dzojstik uzimam sve available LEGO igre. Rayman verujem da je isto coop okej, bilo koja Trine igra (trilogija je out). Borderlands sva tri dela su odlicna ! Isto u planu kod mene. Naravno Rocket League kao standard samo tesko da se zgotivi na dva fronta 😀

Ako neko ima neku preporuku, i meni je dobrodosla. Ova nova najavljena coop uglavnom story orijentisana igra (na ovom E3 sajmu vidjena), je jos jedna zbog kojeg uzimamo dzoj.

Hvala ti, bacicu pogled na te sto si mi napisao. Pa da tako mi trebaju neke zanimljive igrice da mogu sa zenom da pikam. 🙂

I ako ima jos neko nek mi preporuci zanimljive igirce za dva plejere. 🙂 I interesuju me takodje igrice koje su po vama dobre kad dodju ortaci da se igramo, a da opet nije pes, fifa i nba? Za sad za dva plejera imam samo Mortal Kombat. 🙂

Tek sam uzeo Sony pa polako hocu da pohvatam koji su dobri naslovi. 🙂

@eufrat
Kad vec spomenu flash Weekend, eno ima nekih igrica na ps store-u na rasprodaji (flash sale) do ponedeljka.

Yep, znam 🙂

Pre nego sto se bacim na kupovinu na PS Store... prihvata li bilo koji naše kartice ili ako ne jel može PayPal?

Zahvaljujem! 🙂

Sad razgledam malo Store-ove...posto sam imao tj i dalje imam nalog na nemackom PSN, dal se isplati praviti nalog i za UK?
Posto vidim da trenutno imaju iste akcije, sad ne znam dal će to biti i ubuduce posto se radi o EU PS Store-u.

Poslednja izmena:
Ja nabavio i djuskam Uncharted : Nathan Drake kolekciju, inace po prvi put se susrecem sa serijalom (jer nisam imao PS3) i zaista fenomenalan serijal , igra onako bas po mom ukusu, gejmplej izvanredan (platformski delovi, mozgalice, slagalice, malo pucanja, malo voznje, poneki "boss fight", onako bas perfektno sve dozirano i izbalansirano) , prica dosta dobra (onako bas prava avantura i bas onako za ljubitelje nas koji citamo Martin Misterija, Mister Noa ili volimo recimo Indijanu Dzonsa ili gledamo Marica i " Goli zivot" i citamo neke romane domacih pisaca o "Pink Panterima" i slicno) , sad mozda po meni se ipak ne moze porediti sa nekim igrama kojima je prica zastitni znak kao recimo Assassin's Creed , Mass Effect, Metal Gear Solid , inace kao sto sam rekao mozda prica i nije toliko originalna, ono malo Indijana Dzons , malo Milomir Maric , Dejan Lucic i price o Pink Panterima, malo Martin Misteri , malo Mister No i eto to je to , alu u svakom slucaju prica je izuzetno prezentovana, jako dobro odradjena i onako bas te vuce, ono ne pusta te dok ne zavrsis (sto je mozda i jedini merodavan pokazatelj), lokacije jako zanimljive, egzoticne i raznovrsne a o grafici i vizuelnom dojmu je nepotrebno i govoriti.

Tako da prakticno ovo je sve sto meni treba od jedne igre u svakom smislu.

...

Uzeh i ja Uncharted Remastered kolekciju danas, nakon tvojih postova i posto nisam imao dodira sa Uncharted na PS3 jer me nije zanimao taj tip igara, na foru Tomb Raider i sl, i vidim da me i dalje ne zanima xD vise mi lezi upalim dirt4 ili pes, odigram 2-3 voznje ili utakmice i cao djaci, a ne ovo te gledaj kako ces negde da se popnes, te sta da radis sa simbolima na kamenju, ma idi begaj 😛

Pa jel si probao da igras malo ? 🙂

Mislim nemoj da si povrsan i tako kratkog strpljenja, udubi se malo u igru, u pricu i videces prica ce te vrlo brzo odvuci u svoj svet , ono nece te pustati dok je ne zavrsis , jer stalno ce da te vuce da igras dalje da bi video sta ce da se desi.
Odprilike osecaj je kao kad gledas neki uzbudljivi film ili seriju ili citas neku zanimljivu knjigu ili strip.

Sad sve zavisi od necijih afiniteta i interesovanja.

Inace meni je Uncharted seo ko budali samar, jer generalno volim taj tip igara (znaci ona prava vrhunska akciona avantura, bez da smara sa "open worldom" i besmislenim i dosadnim "side" misijama, kamo srece da je vise takvih igara) a i cela prica mi je bas sela , jer sam veliki fan stripova Martin Misterija, Mister Noa, Indijana Dzons filmova, takodje dosta sam citao i istrazivao te stvari o misterijama, tajnim drustvima, skrivenim znanjima, izgubljenim gradovima, civilizacijama......itd, takodje sam dosta citao i slusao te neke insajderske krimi price o "Pink Panterima" , njihovim spektakularnim kradjama....itd, tako da mi je to sve maksimalno leglo (pogotovo vidim da je u trecem delu prica onako slojevitija, misterioznija, sa vise obrta) tako da mi je zaista onako bas leglo , onaj osecaj da nisam ja pronasao Uncharted nego on mene.

Inace volimi ja da odigram neku dobru voznju, PES, Fifu, NBA ili vec sta, ono sto ne oduzima previse vremena, vec mogu da igram onako fakultativno, odigram koju partiju ili odvozim koji krug, ali to tek onako posle neke kvalitetne epske avanture , malo da odmorim mozak , pa onda nakon nekog vremena opet se uzelim neke tako "ozbiljne" igre sa dubokom i kvalitetnom pricom.....i tako u krug 😉

boro bataljuj, nije to za tebe.

Uzeh i ja Uncharted Remastered kolekciju danas, nakon tvojih postova i posto nisam imao dodira sa Uncharted na PS3 jer me nije zanimao taj tip igara, na foru Tomb Raider i sl, i vidim da me i dalje ne zanima xD vise mi lezi upalim dirt4 ili pes, odigram 2-3 voznje ili utakmice i cao djaci, a ne ovo te gledaj kako ces negde da se popnes, te sta da radis sa simbolima na kamenju, ma idi begaj 😛

Sto rece eufrat, bataljuj, nije to za tebe... 🙂

Bolju "skriptovanu" akcionu (pustim-mozak-na-ispasu-kao-da-gledam-akcioni-film) avanturu neces sigurno naci.

Uboli su zlatan recept sa tim "malo napucavanja", "malo istrazivanja sa zagonetkama na lokacijma od kojih vilica ispada", malo "in-game filmskih sekvenci" - i zato su pokopali TR, koji je koliko sam video u nekim stvarima pokusao cak da kopira Uncharted serijal i fejlovao...

Isto kao sto su i meni preporucili mogu i tebi da prenesem - "vredi se muciti sa Uncharted 1 jer ces tek primetiti kvalitativan skok sa dvojkom". Trojka je pokusala da bude jos vise "over the top" u odnosu na dvojku i malo fejlovala ali je generalno dobra.
U4 i TLL su sam vrh Uncharted fransize sto se gameplaya tice ( a i storytelling je rekao bih najbolji u U4).

Poslednja izmena:
Kratko i jasno brate eufrate 😀

Mislio sam da probam dok cekam gran turismo pa cemo videti, odusevljava me scenografija tj zelenis pa cak i grafika iako je remaster, mogu misliti kako je 4ka tek odradjena.
Upalicu jos koji put, makar zbog uzivanja u scenografiji pa cemo videti sta ce biti, ali svakako se nakon rimaster trilogije i eventualno uncharted 4ke drzim nfs-a i gran turisma 😛 eto malo i ja pored Mazija da piskaram o utiscima :d

Veoma verovatno da ce zena da me likvidira na spavanju :smackbum:

Pogledajte prilog 236964

Iskreno i ja bih te zapalio... xD Jos i Penaldo verziju uzeo covek... xD Zar nije imala fora fifa 17 + neki aktuelni patch za transfere? Koliko sam skapirao uglavnom su minimalne razlike u gameplayu izmedju jednogodisnjih izdanja...

Bolje da si odradio pre-order TLOU2 i jos nekog naslova...

Zbog FUT-a, ipak packovi znace. Sve na svom mestu. Ona ce te igre [emoji23]

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Evo i mene ponovo u akciji.Zadnje odigrano u3 na ps3 i posle toga pauza,do unazad par dana kad sam se prinovio sa ps4 pro.Ipak najzesci je bio kill zone 2 u multiplejeru i mislim da su ti dani nezamenjivi.Mislim da ce se svi setiti koje je to ludilo bilo,naravno uncharted serijal omiljeni i sad jos samo fali 4k tv ali bice i to ako bog da.U4 sam zapoceo ali nikako vremena za duze staze.Posle toga naravno krecem sa Lost Legacy.Pogledajte prilog 236971

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno