Uzimam ja redovno.Ljudi jel neko kupovao PS Store kodove od clana Rakic90 sa razmenaigara ?
Deluje mi kao povoljan i korektan , vidim ima preko 100 transakcija i 100% pozitivne ocene.
Jako je tesko dobiti ban i bas moras da se potrudis da bi ga zaradio ali ako vec dobijes ban onda si ostao bez igara, ps plus pretplate kao i trofeja.Samo da pitam sta bude sa digitalnim igrama ako je nalog iz nekog razloga banovan ?
Vise se nikad nece moci skinuti na konzolu ?
Ne vidim posebnu temu za PES18, pa aj' ovde da pitam.
Je l' se i vama odbrana cini kriminalno lose odradjena? Moram sam da promenim na igraca, a u velikoj vecini slucajeva, napadac se vec okrenuo ka golu.. Barsa je odradjena najbolje(malo su op), Suarez je lud lik.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Trazili ste, dobili ste [emoji23] Nas'o sam sebi adekvatno mesto za PS diskusiju.Slabo nesto, tema relativno mrtva ako mazi7 ne uleti sa pricom sta trenutno drlja ili ako se ne resava troubleshooting oko konzole... 🙂
Koliko sam video aktuelan je bio Crash Bandicoot N.Sane 3logy, Witcher 3 i Uncharted: Lost Legacy. Cini mi se da su spominjali Destiny 2, COD betu, i Hellblade ako se ne varam?
Generalno matori ljudi, slabo se ima vremena... 🙂 Meni jos uvek Last of Us i Horizon:Zero Dawn na standby-ju da odigram cim ugrabim vise slobodnog vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari