Matija00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2015
- Poena
- 80
Kako da uključim kad u mom Soniju nema pozivna za srbiju i nmg da ukucam moj broj ?Sec q znam. Uključio sam 2step ver.
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Kako da uključim kad u mom Soniju nema pozivna za srbiju i nmg da ukucam moj broj ?Sec q znam. Uključio sam 2step ver.
Moraš preko pc. Nego meni nije tražio da se ponovi ulogujem u konzolu posle 2step. Na pc jeste. Valjda tako treba.Kako da uključim kad u mom Soniju nema pozivna za srbiju i nmg da ukucam moj broj ?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Zar ne moze na dzojstiku da se prikljuce slusalice sa mikrofonom. One obicne za telefon koriste moji klinciKako koristite slusalice sa mikrofonom ? Ako ih neko koristi uopste. Stara ekipa sa PC-a mi prelazi na konzolu pa planiram ove MP igre a vidim da su USB slusalice tek od 3000din, nesto mi se ne daje sada na to novac. Da li mogu ovi "adapteri" koji spajaju 2 ulaza (zeleni i crveni) u jedan pa u dzojstik ? Ako ima neko savet, hvala.
Koristi li neko HBO GO app na PS4?Ne uspevam nikako da pokrenem aplikaciju,imam UK nalog.
Nisam je cak ni nasao na UK storeu vec samo na US.
Probao sam i preko browsera na PS4,ulogujem se ali nikako sadrzaj da pokrenem.Pomoc?
Kako koristite slusalice sa mikrofonom ? Ako ih neko koristi uopste. Stara ekipa sa PC-a mi prelazi na konzolu pa planiram ove MP igre a vidim da su USB slusalice tek od 3000din, nesto mi se ne daje sada na to novac. Da li mogu ovi "adapteri" koji spajaju 2 ulaza (zeleni i crveni) u jedan pa u dzojstik ? Ako ima neko savet, hvala.
Video sam da se dosta njih zalilo na to na redditu, tako da nije izolovan slucaj definitivno.Da da uspeo sve ok.
Zeza li nekog danas YouTube na konzoli ? Ne mogu da se ulogujem, uradim sign in i onda opet trazi..
Brisao u storage app i saved data. Valjda nije konzola ubagovala.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Najverovatnije ce biti ovako: prijavis se na ps4 sa psn nalogom user1 i netflix nalogom user1 ali kada se prijavis na ps4 nalog user 2 ostaje ti netflix prijavljen sa user1 nalogom.Mogu li na ps4 postojati 2 Sony online naloga i 2 netflix naloga, u svakom ps4 nalogu da bude poseban netflix nalog?
Tako mi i treba kad hocu da ustedim 2$ na kodu..Mislim da za ovo nema resenja. Trebao si da PS Plus uplatis za taj account koji ga je i imao. Sve igre su uzimane na njemu i vezane su za njega. Sada na drugom accountu imas PS PLus. AKo ti je aktiviran kao primarni za konzolu, moci ces da igras MP igre(ne uzimane kao free sa PS plus nego sve druge) i na prvom nalogu, ali sve igre uzimane kao free PS plus igre sa prvim nalogom sa PS Store ce i dalje ostati zakljucane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari