Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahaha, koji pobednik. Svaka cast na pecanju 😀

A description mu je bio fenomenalan,svaka susa bi kupila od njega, steta sto je obrisao. 🙂

EDIT:

eo , ostao mi upaljen tab

http://i.imgur.com/Zg5uiLC.png

Ne kapiram zasto neko misli da ce 10-20e manje za konzolu znaciti kada ces da prsnes 50-60-70e za svaku igru. Cena konzole nema nikakvo znacenje, moze da kosta i 1000e, isti djavo kad igre kostaju koliko kostaju, a ubedljiva vecina ne vredi te pare 🙂

Ko jos (osim multiplayer igara) kupuje igre na izlasku?

Pa piše ti odmah ispod cene kod svake igre a ispod NBA 2K 14 piše:Usually dispatched within 2-3 days.

2K je oko 40e digitalno, ja kupio juce, zasto bi uzimao fizicku kopiju... Digital mozes i da podelis sa drugom, a nije onaj tip igre "predji kraljicu" i prodas 😀

(25 funti PS3 + 11 funti upgrade na PS4 verziju).

Poslednja izmena:
Svi mi volimo, al novcanik kaze drugacije. 🙂

Ako treba da biram izmedju 2 fizicke i 5-6 digitalnih, biram digitalno.

Fizička izađe 50€, a digitalna 72€. Računam samo EU PSN 😉. Tako da je fizička kopija mnogo jeftinija.

ja ne pravim veliku razliku izmedju fizicke I digitalne kopije. jeste fizicka psihicki bolja zbog subjektivnog osecaja da nesto realno drzis u ruci, ali za digitalnu ne moras da ustajes I dolazis do konzole svaki put kad menjas igru.

jedino sto je meni bitno je da je igra samo moja. ljudi vole da share-uju (iz objektivhin razloga), ali posle nekoliko deljenja nit znam koje su sifre tih naloga nit sa kim sam delio (tj koga treba da cimam za sifru*) nit koja igra mi je sa kog naloga..

* - ja svoje sifre cesto ne mogu da se setim pa idem na forgot password, a za takve naloge, u slucaju da sam ja otvorio neki za share, moram da znam I sifru I sifru mejla I datum rodjenja koji sam stavio.. mnogo mi je to cimanja

ja ne pravim veliku razliku izmedju fizicke I digitalne kopije. jeste fizicka psihicki bolja zbog subjektivnog osecaja da nesto realno drzis u ruci, ali za digitalnu ne moras da ustajes I dolazis do konzole svaki put kad menjas igru.

jedino sto je meni bitno je da je igra samo moja. ljudi vole da share-uju (iz objektivhin razloga), ali posle nekoliko deljenja nit znam koje su sifre tih naloga nit sa kim sam delio (tj koga treba da cimam za sifru*) nit koja igra mi je sa kog naloga..

* - ja svoje sifre cesto ne mogu da se setim pa idem na forgot password, a za takve naloge, u slucaju da sam ja otvorio neki za share, moram da znam I sifru I sifru mejla I datum rodjenja koji sam stavio.. mnogo mi je to cimanja

I ja sam na pocetku mislio da je to sherovanje mnogo cimanja i koliko je to sigurno ( trebas deliti istu igru sa drugim nosiocem nadajuci se da nece promeniti sifru bla,bla )
Ustvari je sve to mnogo jednostavnije ako imas iole veci hard.
U slucaju fantomisanja ( jeftinija varijanta ) napravis novi nalog,skines igru i nikada vise ni ne ulazis na taj nalog tako da ti u principu nisu ni potrebni podaci o samom nalogu.Kada te ta igra smori jednostavno je obrises sa sve nalogom i ides dalje.U slucaju nosioca jednostavno mozes i zapisati te podatke o tom nalogu i sa kim delis na parce papira ili ti ti podaci ostanu u inboxu sa nekog foruma gde si i kupio taj nalog tako na nema potrebe za "forgot pass" opcijom.

Neverovatno je koliko ljudi kod nas u Srbiji razmenjuju igre na taj nacin i koliko ustede tu bude.

Dobro, kad sam pisao "digitalna", mislim da se podrazumeva da je istovremeni i šerovana....

npr, Battlefield 4, COD Ghosts, AC4, Injustice Godsa among us, NBA 2k14 .... Sve sam to kupio za PS4, šerovao sa ljduima koji imajju PS3,iskoristio onaj sistem, Buy PS3, pay PS4 upgrade, i SVE ZAJEDNO, tih 5 igara me je koštalo 75 evra....
Za 5 diskova, recimo da par kupim po 40, ostatak po 50, to je 220--230 evra ...

HDD njen od 500 sam izvadio, prodao ovde za 4000 dinara. Kupio nov Black 750GB, (pisao sam ovde , dvoumio sam se izmedju 1TB Blue, ili 750GB black, duža garancija i brži, i ipak uzeo black, jer mi takav i u PS3, i radi brže) platio 7500. Kaži, 30 evra doplate. I 75 igre, 105 evra. I imam slobodno mesta na HDDu kao što sam imao kad je stigla konzola sa njenim HDDom.

Uz PS4 stigao killzone. I šerujem FIFA14 sa čovekom, igram samo kao guest, jer mi online nije bitan, da imaju klinci, i to me koštalo 2000 dinara. Kaži malo više od 15 evra.

Znači, za 120 - 122 evra imam:

- Battlefield 4
- COD Ghosts
- Assassins Creed 4
- Injustice: Godsa Among us Ultimate edititon
- NBA 2K14
- FIFA 14 kao guest
- i one dve, Resogun, i Contrast ... iz PSPlusa, koji već unazad delim sa prjateljem 2 godine, i imam još unapred plaćen....

Ima i još nekih free, DV Universe i još par ....

Tako da, da, dajem prednost digitalnim kopijama .... 🙂 🙂

Dobro, kad sam pisao "digitalna", mislim da se podrazumeva da je istovremeni i šerovana....

npr, Battlefield 4, COD Ghosts, AC4, Injustice Godsa among us, NBA 2k14 .... Sve sam to kupio za PS4, šerovao sa ljduima koji imajju PS3,iskoristio onaj sistem, Buy PS3, pay PS4 upgrade, i SVE ZAJEDNO, tih 5 igara me je koštalo 75 evra....
Za 5 diskova, recimo da par kupim po 40, ostatak po 50, to je 220--230 evra ...

HDD njen od 500 sam izvadio, prodao ovde za 4000 dinara. Kupio nov Black 750GB, (pisao sam ovde , dvoumio sam se izmedju 1TB Blue, ili 750GB black, duža garancija i brži, i ipak uzeo black, jer mi takav i u PS3, i radi brže) platio 7500. Kaži, 30 evra doplate. I 75 igre, 105 evra. I imam slobodno mesta na HDDu kao što sam imao kad je stigla konzola sa njenim HDDom.

Uz PS4 stigao killzone. I šerujem FIFA14 sa čovekom, igram samo kao guest, jer mi online nije bitan, da imaju klinci, i to me koštalo 2000 dinara. Kaži malo više od 15 evra.

Znači, za 120 - 122 evra imam:

- Battlefield 4
- COD Ghosts
- Assassins Creed 4
- Injustice: Godsa Among us Ultimate edititon
- NBA 2K14
- FIFA 14 kao guest
- i one dve, Resogun, i Contrast ... iz PSPlusa, koji već unazad delim sa prjateljem 2 godine, i imam još unapred plaćen....

Ima i još nekih free, DV Universe i još par ....

Tako da, da, dajem prednost digitalnim kopijama .... 🙂 🙂

Ja npr. znam dvojicu koji imaju PS3 i oba imaju CFW a originale ne kupuju. S kim ja npr. da odradim onaj PS3-PS4 upgrade za igre?
Vrlo rado bih probao ghosts, sad nakon KZ MP-a koji je bio free.

Poslednja izmena:
Moze... Ali mora na jednoj konzoli da bude taj account aktiviran kao primary, i onda se sa te konzole igra preko nekog drugog accounta.

Ja igram samo sportske simulacije a pošto trenutno igram Fifu nije mi hitan NBA 2K. Sledeća igra koju ću kupiti poslw NBA 2K je Fifa WC ako bude a ako ne onda NHL 15. Tako da ja kupujem max 4-5 igara godišnje tako da me digital igre ne zanimaju.

Nista bez cd-a i kutije i lepo kad te igra smori ili je zavrsis spustis cenu 10e na oglase i cao. A sto se tice tog da kupis ps3 igru pa onda samo za 10e nadogradis na ps4 to vazi samo za ovaj prvi talas tj ovih 7-8 igara sto su sad izasle sa ps4, toga naravno vise nece biti. A pravo da vam kazem sad ove prve igre su kostale 50e sto i nije bas strasno ako ste neko ko odigra 5 igara godisnje

To sve zavisi, nekim igrama padaju cene nenormalno brzo, a neke drže cenu ....

Kome sada i za koje pare da prodaš PES ili FIFA od prošle, ili pretprošle godine?

Znam da je bio samo prvi talas, i iskoristio sam ga, uštedeo više nego duplo, i nadogradio HDD ...

Za kasnije ćemo videti.

jedno pitanje: sutra mi stize ps4(koji ne mogu dicekat),pa me interesuje za fifu 14 koju imam za ps3 da li ima neki popust

Mislim da Fifa nije upgradeable.

Nije.
Samo onih 5 koje su nabrojane...

COD Ghosts, BF4, Innjustice,
A Creed4 i NBA..

NBA samo na UK.

Jucer kupio BF4 preko PSN US store i uzas koliko se pokaja. Komotno sam mogo naruciti igru sa play-asia i cekati 10 dana. Imam 22mbita brzinu ali download traje vjecno i imam jedno pitanje, da li moram igrati offline i drzati igru upaljenu da bi ostatatak igre skinuo?

Takođe sam primetio da na PS4 skida izuzetno sporo preko PSN-a, dok na PS3 na istoj konekciji ide puno puno brže.

Otprilike sam pratio koliko mu treba da skine 1GB u odnosu na PS3, i rezultat je pri 5Mbps na PS3 30ak minuta a na PS4 oko dva sata, možda i duže.

Jel se mozda zna da li ce biti slim verzije konzole? Ortak do sada imao slim verzije konzola, pa hoce da ceka i ova da izadje.
Ja ga teram da kupi ovu 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno