Ako i bude neće biti pre 2016-e.
Imao je PS One, to je slim keca tj PSX-a.
Sad bas ne verujem da ce ici na jos manje kuciste nego ovo postojece. Glupo mi je inace to sto kao npr. sa PS3 izadju 3 revizije konzole, msm cemu to, pogotovo sa ovim zadnjim ultra cheap Super Slimom.
Smanjivanje proizvodnog procesa, ispravka hardverskih gresaka, manje cene, itd. Zasto ne bi to radili?
Sad bas ne verujem da ce ici na jos manje kuciste nego ovo postojece. Glupo mi je inace to sto kao npr. sa PS3 izadju 3 revizije konzole, msm cemu to, pogotovo sa ovim zadnjim ultra cheap Super Slimom.
imam problem sa skidanjem fife.Kupio sam je juce preko hrvatskog stora(duga prica).Prvo download je preeespor da za 2074 mb treba 18 sati.Zatim prvo krene da skida nekih 9 gb a onda prebaci na 2074 mb.Probao sam da guglam ali ne vidjeh da ima neko taj problem osim jednog Italijana kojem nije odgovoreno.Juce sam skinuo tih 2074 mb i update ali sam prekinuo instalaciju jer posle 5 sati nije htjelo da se instalira,pa sam krenuo opet.
Lepo vam ja kazem nije to skidanje preko neta za nas. Ipak smo mi Srbija i ovde su internet brzine jos uvek jako male za tako nesto a sve igre su sad vecinom oko 50gb a nove koje budu izlazlile bice jos teze tako da nije to sport za nas. Naruci cd
Pa baš to na kraju što si rekao - ultra cheap. Sony traži nove načine kako da maksimalno smanji cenu proizvodnje a minimalno cenu konzole kako bi što više zaradio na kupcima. SuperSlim nije imao ni mehanizam za ubacivanje diskova, već moraš sam da zatvoriš ona vrata 😀, meni je to grozota.
Objasni mu da je PS4 slim od samog starta.
Pa da, svaka naredna revizija ce izgledati jadnije i trazice se nacini da se ustedi 😉
Erm...neeee. Bice manja, lepsa, manje ce se grejati, manje ce trositi struje i bice jeftinija 🙂.
Da kao sto su i ova dva Slima bila lepsa od debeljka, msm na ps3 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari