Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako i bude neće biti pre 2016-e.

To bas htedoh da kažem. Nema šanse da će biti u skorije vreme. Ne vidim ni jedan razlog da se ne uzme ova verzija.

Vala i ova je poprilicno Slim, ukoliko bude sluzila , nema potrebe ganjati reviziju iste.

Imao je PS One, to je slim keca tj PSX-a.

Meni su se uvek sviđale prve verzije, ne znam zašto. Kad sam kupovao PS3, tražio sam isključivo FAT model iako je Slim već odavno bio tada u prodaji. Nekako mi je Slim jako ružan. Doduše više mi se dopadaju dimenzije PSOne u odnosu na PlayStation 😉.

Sad bas ne verujem da ce ici na jos manje kuciste nego ovo postojece. Glupo mi je inace to sto kao npr. sa PS3 izadju 3 revizije konzole, msm cemu to, pogotovo sa ovim zadnjim ultra cheap Super Slimom.

Ako izadje slim a izaci ce bice velicine ps2 jer ce sam cip biti toliko prevazidjen da ce traziti 50w i nece mu biti potrebno toliko hladjenje a ni dimenzije. A mozda izbace opticki disk i sve stave na digital. Pogledajte sta sve izlazi za mobilne telefone i sta pokrecu cipovi velicine nokta uz minimalno zagrevanje. Licno mislim da je 5g previse za ove nex gen konzole i da ce vec pre 2020 biti hardwer toliko mocan da je VR kacige sledeci next gen. Moja predvidjanja su 2018 god. 😉

imam problem sa skidanjem fife.Kupio sam je juce preko hrvatskog stora(duga prica).Prvo download je preeespor da za 2074 mb treba 18 sati.Zatim prvo krene da skida nekih 9 gb a onda prebaci na 2074 mb.Probao sam da guglam ali ne vidjeh da ima neko taj problem osim jednog Italijana kojem nije odgovoreno.Juce sam skinuo tih 2074 mb i update ali sam prekinuo instalaciju jer posle 5 sati nije htjelo da se instalira,pa sam krenuo opet.

Koja je cena za Fifu na hrvatskom store-u?

Sad bas ne verujem da ce ici na jos manje kuciste nego ovo postojece. Glupo mi je inace to sto kao npr. sa PS3 izadju 3 revizije konzole, msm cemu to, pogotovo sa ovim zadnjim ultra cheap Super Slimom.

Smanjivanje proizvodnog procesa, ispravka hardverskih gresaka, manje cene, itd. Zasto ne bi to radili?

Pa baš to na kraju što si rekao - ultra cheap. Sony traži nove načine kako da maksimalno smanji cenu proizvodnje a minimalno cenu konzole kako bi što više zaradio na kupcima. SuperSlim nije imao ni mehanizam za ubacivanje diskova, već moraš sam da zatvoriš ona vrata 😀, meni je to grozota.

imam problem sa skidanjem fife.Kupio sam je juce preko hrvatskog stora(duga prica).Prvo download je preeespor da za 2074 mb treba 18 sati.Zatim prvo krene da skida nekih 9 gb a onda prebaci na 2074 mb.Probao sam da guglam ali ne vidjeh da ima neko taj problem osim jednog Italijana kojem nije odgovoreno.Juce sam skinuo tih 2074 mb i update ali sam prekinuo instalaciju jer posle 5 sati nije htjelo da se instalira,pa sam krenuo opet.

Lepo vam ja kazem nije to skidanje preko neta za nas. Ipak smo mi Srbija i ovde su internet brzine jos uvek jako male za tako nesto a sve igre su sad vecinom oko 50gb a nove koje budu izlazlile bice jos teze tako da nije to sport za nas. Naruci cd

PS4 ce biti smanjen kada se odomaci 20nm sistem prozivodnje highpowered chipova i kada stignu 1GB GDDR5 chipovi [za jedno 1.5-2 godine]. Ove 2 stvari ce omoguciti da se smanji cena, velicina, potrosnja i grejanje konzole.

Objasni mu da je PS4 slim od samog starta.

Lepo vam ja kazem nije to skidanje preko neta za nas. Ipak smo mi Srbija i ovde su internet brzine jos uvek jako male za tako nesto a sve igre su sad vecinom oko 50gb a nove koje budu izlazlile bice jos teze tako da nije to sport za nas. Naruci cd

xVWGR.gif

Pa baš to na kraju što si rekao - ultra cheap. Sony traži nove načine kako da maksimalno smanji cenu proizvodnje a minimalno cenu konzole kako bi što više zaradio na kupcima. SuperSlim nije imao ni mehanizam za ubacivanje diskova, već moraš sam da zatvoriš ona vrata 😀, meni je to grozota.

Pa da, svaka naredna revizija ce izgledati jadnije i trazice se nacini da se ustedi 😉

Možda krenu kao sa LapTop-ovima, izbace mehanizam diska, pošto on zauzima najveći prostor, i dobar deo cene .... i dobijemo nešto dimenzija 20x20x6 sa HDDom od 3 TB 🙂 🙂 , sa mogućnošću kačenja eksternog BRa, ko ima igre na disku ....

Kao nekad one VHS kamere, koje su išče uz VideoRekorder iz dva dela, jedan sa kasetom, a drugi sa svim ostalim .. 🙂 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno