vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
KZ je prilično zanimljiv, a kakav bi mi tek bio da znam igrati 😀.
Hahahaha, koji pobednik. Svaka cast na pecanju 😀
A description mu je bio fenomenalan,svaka susa bi kupila od njega, steta sto je obrisao. 🙂
EDIT:
eo , ostao mi upaljen tab
http://i.imgur.com/Zg5uiLC.png
Pa piše ti odmah ispod cene kod svake igre a ispod NBA 2K 14 piše:Usually dispatched within 2-3 days.
Ako treba da biram izmedju 2 fizicke i 5-6 digitalnih, biram digitalno.
ja ne pravim veliku razliku izmedju fizicke I digitalne kopije. jeste fizicka psihicki bolja zbog subjektivnog osecaja da nesto realno drzis u ruci, ali za digitalnu ne moras da ustajes I dolazis do konzole svaki put kad menjas igru.
jedino sto je meni bitno je da je igra samo moja. ljudi vole da share-uju (iz objektivhin razloga), ali posle nekoliko deljenja nit znam koje su sifre tih naloga nit sa kim sam delio (tj koga treba da cimam za sifru*) nit koja igra mi je sa kog naloga..
* - ja svoje sifre cesto ne mogu da se setim pa idem na forgot password, a za takve naloge, u slucaju da sam ja otvorio neki za share, moram da znam I sifru I sifru mejla I datum rodjenja koji sam stavio.. mnogo mi je to cimanja
Dobro, kad sam pisao "digitalna", mislim da se podrazumeva da je istovremeni i šerovana....
npr, Battlefield 4, COD Ghosts, AC4, Injustice Godsa among us, NBA 2k14 .... Sve sam to kupio za PS4, šerovao sa ljduima koji imajju PS3,iskoristio onaj sistem, Buy PS3, pay PS4 upgrade, i SVE ZAJEDNO, tih 5 igara me je koštalo 75 evra....
Za 5 diskova, recimo da par kupim po 40, ostatak po 50, to je 220--230 evra ...
HDD njen od 500 sam izvadio, prodao ovde za 4000 dinara. Kupio nov Black 750GB, (pisao sam ovde , dvoumio sam se izmedju 1TB Blue, ili 750GB black, duža garancija i brži, i ipak uzeo black, jer mi takav i u PS3, i radi brže) platio 7500. Kaži, 30 evra doplate. I 75 igre, 105 evra. I imam slobodno mesta na HDDu kao što sam imao kad je stigla konzola sa njenim HDDom.
Uz PS4 stigao killzone. I šerujem FIFA14 sa čovekom, igram samo kao guest, jer mi online nije bitan, da imaju klinci, i to me koštalo 2000 dinara. Kaži malo više od 15 evra.
Znači, za 120 - 122 evra imam:
- Battlefield 4
- COD Ghosts
- Assassins Creed 4
- Injustice: Godsa Among us Ultimate edititon
- NBA 2K14
- FIFA 14 kao guest
- i one dve, Resogun, i Contrast ... iz PSPlusa, koji već unazad delim sa prjateljem 2 godine, i imam još unapred plaćen....
Ima i još nekih free, DV Universe i još par ....
Tako da, da, dajem prednost digitalnim kopijama .... 🙂 🙂
Vjerovatno si u pravu, pojedo se ziv. Tacno ce mi konzola RROD dobit. Pu pu pu...Otprilike sam pratio koliko mu treba da skine 1GB u odnosu na PS3, i rezultat je pri 5Mbps na PS3 30ak minuta a na PS4 oko dva sata, možda i duže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari