O cemu vi raspravljate u nedostatku igara..... :d
Imate Zen Pinball 2 i jednu besplatnu tablu za ubijanje vremena.... 😉
O cemu vi raspravljate u nedostatku igara..... :d
Imate Zen Pinball 2 i jednu besplatnu tablu za ubijanje vremena.... 😉
Da li je neko imao problema sa gumom na analogu koja se izlize posle nekog vremena, mnogo ljudi prijavljuje ovaj problem?
Igranje sa mišom I;d tastaturom na konzoli je kao pranje veša u mašini za pranje sudova,pokvasi se ali nije to.🙂
Mogao bi nekad i BF4 da upalis 😀
Procitao sam i ja ovo na drugom forumu.
Ja za sad tih problema nemam, ako budem poceo da primecujem javicu ovde, za sad je ok, mada nisam bas hardcore igrao od kad sam konzolu uzeo.
Ahahaha, busted. 😀
Ako je to stvarno "nas" Hajzenberg..
"Stranica nije pronadjena" 😀
Hajzenberg je brzi nego oni u podzemnom prolazu, kad dreknu "milicija". 🙂 Pa da nisi obrisao, mogao si da se pravis lud... Ionako svi kupuju u Segedinu, a i Hajzenberg je populan nadimak ovih dana. 🙂
Ali dobro, ne osudjujem. Kriza je, snalaze se ljudi na razne nacine.
Hahahaha, koji pobednik. Svaka cast na pecanju 😀
A description mu je bio fenomenalan,svaka susa bi kupila od njega, steta sto je obrisao. 🙂
EDIT:
eo , ostao mi upaljen tab
http://i.imgur.com/Zg5uiLC.png
Koji amaterski pokušaj prodaje, znaš kad bi mu uplatio avans na račun? Nikad! :-D
Mislim "dođite da se upoznamo radi sigurnosti", *** umro sam od smeha! :-D
Ovo pravi smuggleri rade mnogo bolje.
Čudi me da ovi što prodaju televizore na kp ne nude konzole? Čim vuku ogromne televizore mora da imaju Jake veze na carini.
Da li je neko imao problema sa gumom na analogu koja se izlize posle nekog vremena, mnogo ljudi prijavljuje ovaj problem?
Ja bih lično na tvom mestu izdubio to što je već krenulo samo. Bolje će palac da "upada".
predpostavljam da ce nekom revizijom ispraviti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari