Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas sam poceo da gledam ceo walkthrought Killzone SF jer normalno nemam PS4 a presao sam 2. i 3. deo pa bas da vidim na sta lici igra i stvarno je bzvz, genericki shooter, dvojka i trojka jesu isto bili linearni genericki shooter ali su bar imali taj ton u koloritu, dobar feeling napucavanja i izgled oruzja i protivnika, dok ovde sve mehhh.... Tacno je da za sad nista nije za padanje na dupe i vredno kupovine konzole.

Ne znam zašto su neki tako odvratno ljubomorni na ove što su kupili PS4, ne znaju ni da sakriju. Kad vam je toliko bezveze ne znam zašto toliko mučite sami sebe kad pratite sve postove ovde.

Uzeo si mi reč iz usta. Nisi trebao to pominjati pošto sam hreo da vidim koliko su spremni daleko da idu. Posebno ovi koji tvrde kako fifa za ps4 ima malo bolju grafiku a ne samo da je nisu probali nego je nisu ni videli.

Umalo zaboravih. Neko je pominjao karting i šah a kako mnogi ili ja mislim da je fudbal svetinja. Ja ne mislim da je fudbal svetinja, ali svaki olimpijski sport to jeste. Kad šah i karting postano olimpijski sportovi onda ću možda da im posvetim pažnju a do tada su mi potpuno out, što ne znači da ću kinjiti nekoga ko ih prati. Svako ima svoj fetiš. Neko voli fidbal, neko basket, neko F1 a neko šah.

1) Recite mi gde pazarite US ps plus, i nadam se da nista ne mora da mi leti iz daleke amerike, nego da je digital code, ili nesto na taj fazon da bih mogao instant da preuzmem. :)
2)Da li postoji mozda neki razlog zasto NE treba kupovati i koristiti US nalog, i zasto je bolje koristiti UK?
3)Da li cu moci da uzimam recimo trofeje za igre koje posedujem, ukoliko ne igram na accountu koji mi je subscribeovan na ps+, vec na drugom starom UK acc koji nema ps+?

I takodje se nadam, ako bih se odlucio konacno za US da necu imati problema, dosta igram MP igre, pa ne bih voleo da me baca da igram samo sa "bracom" amerima na njihovim serverima ili tako nesto, a da vamo sa nasom "blizom bracom" evropljanima ne mogu da igram. :)
Video sam da je neko vec rekao da nema problema nikakvih, al opet sta znam... Ne bih voleo da me iznenadi neki lag ili delay.

Poslednja izmena:
Za mp detektuje ip adresu i konektuje te na najblize servere.
Za kupovinu kartica i ostalo ne znam jer imam usa karticu i adresu.

Sve je isto kao na UK akauntu. Meni jedino smeta šti sam sve trofeje stekao na UK akauntu a sad na US krećem od nule. Jesam ja igrao ranije i na US akountu ali vrlo malo a otvorio sam ga radi reda.

Mozda je offtopic ali moram da pitam, zasto su opste bitni ti trofeji, cemu sluze?

Umalo zaboravih. Neko je pominjao karting i šah a kako mnogi ili ja mislim da je fudbal svetinja. Ja ne mislim da je fudbal svetinja, ali svaki olimpijski sport to jeste. Kad šah i karting postano olimpijski sportovi onda ću možda da im posvetim pažnju a do tada su mi potpuno out, što ne znači da ću kinjiti nekoga ko ih prati. Svako ima svoj fetiš. Neko voli fidbal, neko basket, neko F1 a neko šah.

Svaki olimpijski sport je svetinja :lol: dakle karling, natezanje konopca, hokej na rolerima i jos sijaset "sjajnih" sportova koji su se pojavili na olimpijskim igrama postadose svetinja :D
I ne, sah ni ne moze da bude olimpijski sport jer spada u umne sportove dok na olimpijadi mogu da budu zastupljeni samo fizicki sportovi.

1) Recite mi gde pazarite US ps plus, i nadam se da nista ne mora da mi leti iz daleke amerike, nego da je digital code, ili nesto na taj fazon da bih mogao instant da preuzmem.
2)Da li postoji mozda neki razlog zasto NE treba kupovati i koristiti US nalog, i zasto je bolje koristiti UK?
3)Da li cu moci da uzimam recimo trofeje za igre koje posedujem, ukoliko ne igram na accountu koji mi je subscribeovan na ps+, vec na drugom starom UK acc koji nema ps+?

I takodje se nadam, ako bih se odlucio konacno za US da necu imati problema, dosta igram MP igre, pa ne bih voleo da me baca da igram samo sa "bracom" amerima na njihovim serverima ili tako nesto, a da vamo sa nasom "blizom bracom" evropljanima ne mogu da igram.
Video sam da je neko vec rekao da nema problema nikakvih, al opet sta znam... Ne bih voleo da me iznenadi neki lag ili delay.

1. amazon
2. ne postoji
3. moze
4. servere bira po tome koliko su ti fizicki udaljeni a ne po tome koji imas account

Hvala!

Reci mi samo jos gde uplatiti, direktno sa store-a, ili negde drugde, amazon ili slicno?

Imam karticu ERSTE banke.

Hmmm izgleda na visa kartica banke intese ne prolazi na usa store-u :/.

Ne prolazi ni jedna kartica iz Srbije na USA PSN-u. Moraju se karticom kupovati US kodovi preko Amazona.

Da li je i igre najbolje uzimati na Amazonu u obliku digital download? Vidim da je sad neki popust od 5% na neke igre.

Ja nesto gledam i razmisljam i sad ova prva tura igara koje sam kupio fifa,cod,kz su bile po 50e,ako ta cena bude i za druge igre ja cu lepo uzimatii igre na disku, bar kad zavrsim mogu da je prodam lepo.

Ajde ako nije problem da neko linkuje ovde samo sa amazona ponudu za godinu dana.

ako sam normalno registrovao karticu na uSA PSN-u, zašto misliš da ne bih mpgao kupovati sa njega. To što Intesina kartica ne prolazi na pola sajtova nije reper za druge. Ja sam sa master karticom erste banke koristio hrvatski paypal sve dok se nije pojavio naš

:d

[YOUTUBE]Roq_0UH7v9E[/YOUTUBE]

Pikate li Killzone ShadowFall džaba multi? :d

Brate kad bi video nesto mozda bi i igrao, ja tamo ne vidim belu macku kamoli neprijatelja

Forest mapa razbija kako je dobra, mnoooogo mi se sviđa.

Pozdrav svima,

Malo sam citao temu i imam jedno pitanje. Ne mislim skoro da kupujem ps4 ali ipak na vreme da se raspitam.
Ne znam koliko ste upuceni u kupovinu iz Madjarske. Pogledao sam i tog Istvana na kp, pretpostavljam da covek bas to radi sto ja hocu, ali ja bih samo za sebe uzeo, ne bih prodavao kao on.
Razmisljao sam o tome da ga uzmem u Segedinu za 400e i jos plus povrat poreza, puna kapa ;)
E sad zeleo bih da me posavetujete je li to moguce i sta znate o tome, zatim da mi kazete neki vas predlog kako to da uradim, od radnje u kojoj da ga uzmem do toga da li da se cimam dva puta tamo i nazad ili povratim porez preko rajfajzen banke.
Znam da je povracaj nekih 25%, sto bi trebalo da znaci da ce me ps4 kostati do 310eura.

Unapred hvala na svim savetima i pozdrav!

Ti planiras da se : Beam me up, Scotty.... i nisam siguran da ti odmah daju povracaj, ili sledeci put kad odes. Mora da ti overe na granici da si izneo. I sve to je OK, ako ti ne nadju nasi....

On je Heisenberg upotrebljava moc nauke :D

Ja sam na kraju odustao od tog cimanja sa odlaskom u inostranstvo, a ako te bas zanima u detalje pogledaj na prethodnim stranama ovog topica, imas stvarno gomilu korisnih saveta, i cak jednu posebnu temu o kupovini tehnike iz madjarske. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno