- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Ipak stigla PSN pretplata, nekih sat vremena od narudjbe.
Da podijelim i ja svoje iskustvo ako nista sa accountima i generalno konzole. Dvoumio sam se izmedju UK i US accounta cijelo vrijeme najvise zbog straha da ce mi na US accountu multiplayer praviti probleme zbog udaljenosti servera ali ispostavilo se da sam bez razloga strahovao. Sve igre automatski mi prepoznavaju IP adressu i spajaju na najblize servere tako da sinoc niti jednom nisam osjetio lag prilikom igranja FIFE. O isplativosti US accounta je suvisno govoriti, na americkoj pretplati sam ustedio nekih 13.50 eura a igre su jeftinije u odnosu na nase radnje i UK PSN skoro pa duplo. Ne vidim zasto bi iko otvarao EU accounte pored US. Sto se tice konzole, na prvu sam se zaljubio u controller, savrsenstvo. Imao sam i xbox 360, igrao dosta i na PS3 sa DS3 ali do sada ovo je koplje iznad svega. Imam osjecaj kao da je pravljen za moje ruke. Konzola je skoro pa necujna a i nakon igranja 5h na istoj nisam primjetio da se zagrijala nesto narocito. FIFA 14 je stvarno next gen iako je i PC verzija dobra, ipak je barem meni puno bolja konzolaska. Highlightsi kao da se gleda prenos Premiershipa.Uskoro cu probati i BF4 i tako ostati kokuz za novogodisnje praznike...
![]()
Ladno si kupio PS4 da bi igrao Fifu :d:d