Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Neko rece da animirani film nije sinhronizovan na srpski pa se razocarao, da Disney+ recimo sve sinhronizuje na srpski, dok titlove daje i na cirilici i na latinici,, isto radi i Prime Video i Netflix. Trenutno koristim ovu platformu vise od ostalih, a kad tome dodam promociju od 1.99 eur(Rumunija) nemam razloga da budem nezadovoljan.

Kako ja na prime video nemam ni srpski titl ?

Kao da na Netflixu imaš srpski 🙂
Meni je i dalje ok platforma. Malo uhvatio vremena i pogledao duhove Bejruta. Krenuo i Kuma seriju. Nije baš sexy fensy kao Netflix ali nije da nema kvalitetnijih stvari.
Inače se slažem za mačka u čizmama. Ako je sinhronizovan, mogli su da dokupe tu verziju. Nisam baš pratio da li postoji sinhronizacija. U redu je bar što imaš titl ako ništa drugo.

Jel koristi neko aplikaciju na Chromecast 4K?
Iz nekog razloga je nema na store-u, a pokušah da sideload-ujem neke 3 poslednje verzije sa apkpure i ne radi. Prođe instalacija, ali se ne startuje. Ne izbacuje nikakvu grešku. Nema ni ikonice, jedino je nađem u "Apps" delu, ali ne startuje se.

Samo da kažem da na Apple TV-u aplikacija radi savršeno, dosta puta npr odem na neki drugi streaming i kada se vratim u nju ostavi seriju/film koji sam gledao, veoma zadovoljan, a sam sadržaj je korektan, sada su ubacili skoro sve filmove iz popularnih franšiza i sredili neke druge stvari, nije na nivou drugih što se količine sadržaja tiče, ali generalno za 3eur koje sam krenuo plaćati isti dan kada je servis pušten kod nas veoma sam zadovoljan.

Videćemo šta nam spremaju za jesen..

Samo da kažem da na Apple TV-u aplikacija radi savršeno, dosta puta npr odem na neki drugi streaming i kada se vratim u nju ostavi seriju/film koji sam gledao, veoma zadovoljan, a sam sadržaj je korektan, sada su ubacili skoro sve filmove iz popularnih franšiza i sredili neke druge stvari, nije na nivou drugih što se količine sadržaja tiče, ali generalno za 3eur koje sam krenuo plaćati isti dan kada je servis pušten kod nas veoma sam zadovoljan.

Videćemo šta nam spremaju za jesen..
Kako aplikacija radi savršeno…? Od dana puštanja aplikacije, pa do danas nisu rešili ‘Frame rate match’…?! Sveki update donosi kozmetiku ili novi bug… Jedina je apikacija koja to nema aktivirano, pa je dinamične scene i filmove na 24Hz nekad muka gledati… sadržaj je za 2.99USD zaista dobar, ali ovo nikako nije mala stvar… naravno, korisnički je beskoristan, pojma nemaju šta im sugerišem mesecima…

Hmm,meni nakon poslednjeg updatea, od pre neki dan ,radi nekako sporije na svim boxevima koje imam,bilona su ATV 9 ili ATV 11.(Sdmc,Mi box 3 i Mi stik 4k)

Kako aplikacija radi savršeno…? Od dana puštanja aplikacije, pa do danas nisu rešili ‘Frame rate match’…?! Sveki update donosi kozmetiku ili novi bug… Jedina je apikacija koja to nema aktivirano, pa je dinamične scene i filmove na 24Hz nekad muka gledati… sadržaj je za 2.99USD zaista dobar, ali ovo nikako nije mala stvar… naravno, korisnički je beskoristan, pojma nemaju šta im sugerišem mesecima…
На чему гледаш?
Мени је на ЛГ одлична слика.

AppleTV 4k… Odziv aplikacije je bez zamerke, sve je kako treba… samo pušteni sadržaj ima taj ‘micro stuttering’ zbog neprilagodjenog frame rate sadržaju… Sky sadržaj, koji je default na 50Hz kao i sistem, radi kako treba… sve na 24Hz neprijatno secne u dinamičn scenama, panningu… Netflix, Disney+, HBO MAx rade savršeno… sve što treba da urade, jeste provera frame rate-a pri puštanju viseo filea i da AppleTV automatski prebaci TV izlaz na odgovarajući… ovako sve tera na sistemskih 50Hz…

Čuo sam od poznanika da se šalju neke ankete o SkyShowtimeu.. Ispituju tržište jer valjda planiraju uvesti 3 paketa kao kod Netflixa: prvi bi bio sa reklamama i HD, drugi isti samo bez reklama i u HDu, a treći bio sa 4K sadržajem i veći broj downloada i istovremenih streamova, i cijene bi bile slične...

Pa tko bi to uzeo?😂
То би могло да функционише једино ако би поправили и средили садржај, да апликација ради на свим уређајима исто и без проблема, да се среде наслови како треба нарочито у делу где су серије, да имају наслове серија од прве сезоне не да имају од 3 или 4 сезоне рецимо, да додају своје наслове на време са свих платформи на време, не да прво изађе на интернету па тек онда код њих, то би требали да ураде за почетак да би могли да размишљају о томе, овако са оваквим радом тешко ће им то проћи!!!

Ovaj komentar zelim da ostavim ovde, jer se prosto nadam da ce neko iz skyshowtime tima da procita i prihvati sledece kritike. Servis sam zgotivio, koristim ga od decembra prosle godine i prosto ima odredjenih stvari koje me iritiraju, a mislim da ne treba puno cimanja da se one isprave.
1. Neverovatno mi je da na aplikaciji ne postoji deo gde bi samo stojalo nove epizode i filmovi koji se dodaju.
2. Neazurnost instagram/fejsbuk stranica za adria region (pogledajte kako rade stranice nordijskih zemalja npr.) cista lenjost za drustvene mreze koje su bitne za reklamu pre svega, pa i onda za najavu novog sadrzaja.
3. Sadrzaj koji samo nestane, bez bilo kakvog upozorenja. Ako stranice za skandinavskog ili spanskog skyshowtime-a mogu da najave na instagramu sta odlazi, zasto ne bi mogli i nasi to da rade? Znaci opet cista lenjost i nezainteresovanost tima za ovaj region.
4. Mozda je uzrok svemu ovome baza korisnika, ali to nije nikakvo opravdanje.
5. Katalog filmova sasvim pristojan, al opet o novim filmovima moram da guglam i trazim po netu sta dolazi.
6. Izbor serija dosta tanak, a ima potencijala da se ubace stare serije showtime koje su odlicne.
7. Serije koje nisu kompletirane iz boga pitaj kog vise razloga, svakog meseca placam i budem u fazonu popravice se, daj im vremena. Nista se ne menja.

Znaci toliko potencijala, a ne radi se na tome. Ovaj servis je kao ekstremno lenji ucenik u skoli, a moze dosta da ponudi.
Ostacu na servisu i ovaj mesec jer placam 2,99 i nadati se boljem, pa cemo videti sta i kako dalje.
Zaboravio sam jos jednu stvar da dodam. Tim ljudi koji radi komunikaciju na instagramu preko poruka toliko je neljubazan i neprofesionalan. Mogli bi i to da nauce od hbo kako se radi. Ironicno odgovaranje na poruke uz ironicnu upotrebu pojedinih smajlica. Nista pohvalno, prilicno nekulturno.

^
Da se pridruzim navedenom,posto se apsolutno slažem,veliki prostor za napredak koji se ne koristi.Potencijal je tu.
Zadnje sto sam odgledao je Django serija nije losa.

Sa tehničke strane slabo da mogu da pomognu ili se ne trude da se ‘udube’… sadržaj uglavnom dobar… kozmetičkim izmenama u svakom novom updateu ništa ne postižu, čak i zabrljaju po nekad… ali, AppleTV ‘frame rate match’ je neoprostiv… premium uredjaj, premium funkcija i osrednja (ka loša…) aplikacija…

Aplikacija za apple uredjaje ima update na svakih 7-10 dana otprilike i ja nijednu promenu nisam video ni na telefonu ni na tvu od decembra meseca. Sve izgleda apsolutno isto. Cak ni kozmeticki bilo kakvo osvezenje. Ma nista, prosto naspram hbomax (koji im je donekle i glavni konkurent) aplikacija izgleda smesno.

Na telefonimane znam, ali za AppleTv menjaju preview bar na vrhu, pa ga vrate… skoro beskoridno numerisali slajfove sa top shelf previewa… pa zabrljaju sa playerom, zafali prevod ili audio stream… izbor profila nekad izgleda kao po defaultu, pa poprave… jedino korisno što su mogli, jeste da su je znatno ubrzali u odnosu na početnu…

Најкраће описано - корисници су бета тестери услуге. А услуга... најпоштеније би било да плаћају корисницима да ово користе. Од свих стриминг сервиса су убедљиво најлошији. Џаба и преводи које они имају а дизни + и прајм немају.

Најкраће описано - корисници су бета тестери услуге. А услуга... најпоштеније би било да плаћају корисницима да ово користе. Од свих стриминг сервиса су убедљиво најлошији. Џаба и преводи које они имају а дизни + и прајм немају.

Meni je Prime Video gori. Katastrofa od izbora filmova i serija i užasan interfejs, koji su malo poboljšali ali nedovoljno.

Amazon prime sam prosle godine platio mesec dana i nije mi se dopalo. Prosto nista specijalno mi nije bilo, bolji mi je skyshow…
Super mi je sto sve prevode i to mi je vec dosta velik plus u odnosu na amazon.
Placam servis i ocekujem da imam prevod.

Postoji li aplikacija za webos? Ne mogu da je oronadjem u prodavnici(,fox webos)

na FOX-u nije WebOS nego WebOS Hub i verovatno ni nema aplikacije. bilo je već reči o tome

skrenuo bih pažnju da ovo nije tema o poređenju striming servisa. hvala na razumevanju

Nazad
Vrh Dno