Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ne znam, samo sam pročitao info na hrv forumu od čoveka koji prevodi za njih i Netflix.

Dosao je dan kraja odbrojavanja. Obrisane su neke serije, najvise rijalitiji. Geordie Shore, ex on the beach, made in chelsea, bellowdeck
Od serija vecih parks and recreation, chicago pd, katarina velika, blue bloods…
Nije toliko puno sadrzaja obrisano, pritom vidim da su dodali dosta filmova.

Dosao je dan kraja odbrojavanja. Obrisane su neke serije, najvise rijalitiji. Geordie Shore, ex on the beach, made in chelsea, bellowdeck
Od serija vecih parks and recreation, chicago pd, katarina velika, blue bloods…
Nije toliko puno sadrzaja obrisano, pritom vidim da su dodali dosta filmova.
Nije skroz obrisano, nego su samo nestale epizode. Zato vjerujem da će to ispraviti. Nema logike da nema prve sezone Mayor of a Kingstown, a ima druge...

Meni najviše smeta užasno loš prevod. I dalje izgleda koriste google translate za isti.

Dakle i dalje nema podrška za 5.1 zvuk, dolby digital ili atmos da i ne spominjem.... Pustio klincima onu crtanu seriju Star Trek Prodigy (preveli ga "Protozvezda"), ima prvih deset epizoda iako je izašlo tipa 20.... I tako već nekoliko meseci.... Baš bzvz.... HBO Max neuporedivo bolje iskustvo...

Jel iko uspeo da instalira aplikaciju na fox webos tvu, proverio sam na storu vise drzava i nisam uspeo sa je nadjem

Iako deluje čudno, pošto za LG postoji, za Fox webOS ne postoji aplikacija.Pokušao da saznam i kod naše i njihove podrške, bezuspešno.

Foxov sistem nije webos nego webos hub, mozda tu ima neke razlike, ja im pisao mejl rekli da pozovem podrsku al sam pretpostavio da nista nece reci pa me mrzelo hahah

Procitao sam na hrvatskim forumima da se radi na dosta prevoda sto starih, sto novih serija. Da bi katalog trebao da bude dosta bogatiji od jeseni. Ajde videcemo 😀

Važne informacije o korišćenju SkyShowtime u inostranstvu​

Zdravo, nadamo se da uživaš u putovanju van zemlje. Ovo je važna informacija za tebe: SkyShowtime će ti biti dostupan u inostranstvu samo 30 dana. Nakon toga, sadržaj će biti privremeno nedostupan. Za ponovno korišćenje SkyShowtime, prijavi se na svoj nalog iz zemlje u kojoj živiš. U tom trenutku sadržaj će postati odmah ponovo dostupan.

Ako nekoga zanima, izgleda da i Skyshowtime ima ogranicenja, kada se koristi nalog van zemlje gde je napravljen

Važne informacije o korišćenju SkyShowtime u inostranstvu​

Zdravo, nadamo se da uživaš u putovanju van zemlje. Ovo je važna informacija za tebe: SkyShowtime će ti biti dostupan u inostranstvu samo 30 dana. Nakon toga, sadržaj će biti privremeno nedostupan. Za ponovno korišćenje SkyShowtime, prijavi se na svoj nalog iz zemlje u kojoj živiš. U tom trenutku sadržaj će postati odmah ponovo dostupan.

Ako nekoga zanima, izgleda da i Skyshowtime ima ogranicenja, kada se koristi nalog van zemlje gde je napravljen
Da ja sam u Rumuniji vec 6 meseci

Dobro je dok ne počnu da traže da svi na nalogu moraju preko iste ip adese, kao što je Netflix to uradio.

Kakva je situacija drugari, ima li novih sadržaja ili ne? Odjavio pre nekoliko meseci, zanima me ima li smisla uzeti ponovo na mesec-dva...

npr., Star Trek Strange: New Worlds prati premijeru, kod nas se pojavi dan kasnije

Pa sta znam, ubaceni su neki filmovi koji su bili prosle godine u bioskopu (Vavilon, She said, Puss in boots itd.). Ima zanimljivih novih dokumentaraca sky produkcije, star trek, nove serije skyshowtime produkcije i starih hbo.
Mozda da sacekas jos par nedelja, video sam na hr forumu da lik koji prevodi serije kaze da u avgustu i septembru treba da se ubaci dosta serija sto starih, sto novih.

Čuo sam od poznanika da se šalju neke ankete o SkyShowtimeu.. Ispituju tržište jer valjda planiraju uvesti 3 paketa kao kod Netflixa: prvi bi bio sa reklamama i HD, drugi isti samo bez reklama i u HDu, a treći bio sa 4K sadržajem i veći broj downloada i istovremenih streamova, i cijene bi bile slične...

Pa tko bi to uzeo?😂

Lol??? Ja mislim da oni novih korisnika nemaju, sve su korisnici koji su uzeli sa promocijom za 2,99
Ne znam samo ko ce im uzimati te najskuplje pakete

Невероватно разочарење данас. Појавио се Мачак у чизмама 2 и реко супер да пустим клинцима када оно без наше синхронизације.
Размишљам да откажем претплату.

Vrh Dno