Hermess
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.03.2023
- Poena
- 85
Na Skyhowtime-u mislim da ide epizoda po epizoda.cela sezona ili epizoda po epizoda?
Na Skyhowtime-u mislim da ide epizoda po epizoda.cela sezona ili epizoda po epizoda?
Da li se zna koje su serije u pitanju?Navodno se prevodi određeni broj starih serija koje će biti ubačene u avgustu i septembru.
ima ga na Aplonu od samog pocetkaHaha, i ja gledam Bates motel. Pa sve žurim da ga ne skinu, a sve se nadam, neće valjda...
Nije skroz obrisano, nego su samo nestale epizode. Zato vjerujem da će to ispraviti. Nema logike da nema prve sezone Mayor of a Kingstown, a ima druge...Dosao je dan kraja odbrojavanja. Obrisane su neke serije, najvise rijalitiji. Geordie Shore, ex on the beach, made in chelsea, bellowdeck
Od serija vecih parks and recreation, chicago pd, katarina velika, blue bloods…
Nije toliko puno sadrzaja obrisano, pritom vidim da su dodali dosta filmova.
Da ima ja na Hbo max, prebacio se jos pre neki dan...Ladno obrisali park and recreation bio sam na polovini serije. Ima li te serije na HBO max možda?
Da to je ocigledno, cesto budu i simboli umjesto nasih slova sa kvacicama.Meni najviše smeta užasno loš prevod. I dalje izgleda koriste google translate za isti.
Da ja sam u Rumuniji vec 6 meseciVažne informacije o korišćenju SkyShowtime u inostranstvu
Zdravo, nadamo se da uživaš u putovanju van zemlje. Ovo je važna informacija za tebe: SkyShowtime će ti biti dostupan u inostranstvu samo 30 dana. Nakon toga, sadržaj će biti privremeno nedostupan. Za ponovno korišćenje SkyShowtime, prijavi se na svoj nalog iz zemlje u kojoj živiš. U tom trenutku sadržaj će postati odmah ponovo dostupan.
Ako nekoga zanima, izgleda da i Skyshowtime ima ogranicenja, kada se koristi nalog van zemlje gde je napravljen
Da ja sam u Rumuniji vec 6 meseci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari