Komentar je bio sarkastičan!Kako ja na prime video nemam ni srpski titl ?
Imaju neki naslovi. Ja sam nalateo na Hobbit-a, koji ima srpski titl. Verovatno ima jos nekih naslova.Kako ja na prime video nemam ni srpski titl ?
Kako aplikacija radi savršeno…? Od dana puštanja aplikacije, pa do danas nisu rešili ‘Frame rate match’…?! Sveki update donosi kozmetiku ili novi bug… Jedina je apikacija koja to nema aktivirano, pa je dinamične scene i filmove na 24Hz nekad muka gledati… sadržaj je za 2.99USD zaista dobar, ali ovo nikako nije mala stvar… naravno, korisnički je beskoristan, pojma nemaju šta im sugerišem mesecima…Samo da kažem da na Apple TV-u aplikacija radi savršeno, dosta puta npr odem na neki drugi streaming i kada se vratim u nju ostavi seriju/film koji sam gledao, veoma zadovoljan, a sam sadržaj je korektan, sada su ubacili skoro sve filmove iz popularnih franšiza i sredili neke druge stvari, nije na nivou drugih što se količine sadržaja tiče, ali generalno za 3eur koje sam krenuo plaćati isti dan kada je servis pušten kod nas veoma sam zadovoljan.
Videćemo šta nam spremaju za jesen..
На чему гледаш?Kako aplikacija radi savršeno…? Od dana puštanja aplikacije, pa do danas nisu rešili ‘Frame rate match’…?! Sveki update donosi kozmetiku ili novi bug… Jedina je apikacija koja to nema aktivirano, pa je dinamične scene i filmove na 24Hz nekad muka gledati… sadržaj je za 2.99USD zaista dobar, ali ovo nikako nije mala stvar… naravno, korisnički je beskoristan, pojma nemaju šta im sugerišem mesecima…
koliko uopšte naslova ima 5.1 zvuk?Da li je neko iz EON box-a u AVR dobio 5.1 zvuk?
То би могло да функционише једино ако би поправили и средили садржај, да апликација ради на свим уређајима исто и без проблема, да се среде наслови како треба нарочито у делу где су серије, да имају наслове серија од прве сезоне не да имају од 3 или 4 сезоне рецимо, да додају своје наслове на време са свих платформи на време, не да прво изађе на интернету па тек онда код њих, то би требали да ураде за почетак да би могли да размишљају о томе, овако са оваквим радом тешко ће им то проћи!!!Čuo sam od poznanika da se šalju neke ankete o SkyShowtimeu.. Ispituju tržište jer valjda planiraju uvesti 3 paketa kao kod Netflixa: prvi bi bio sa reklamama i HD, drugi isti samo bez reklama i u HDu, a treći bio sa 4K sadržajem i veći broj downloada i istovremenih streamova, i cijene bi bile slične...
Pa tko bi to uzeo?😂
Најкраће описано - корисници су бета тестери услуге. А услуга... најпоштеније би било да плаћају корисницима да ово користе. Од свих стриминг сервиса су убедљиво најлошији. Џаба и преводи које они имају а дизни + и прајм немају.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari